Rukavina oduševljen crno-belima: Sledeće sezone idete po titulu

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.12.19. | 13:35

„Partizan pod Miloševićem igra ofanzivnije, za gol više“, ističe desni bek Astane

Stižu čestitke Partizanu sa svih strana. Iako neće biti evropskog proleća za crno-bele, stil igre prirastao je za srce kako pristalicama, tako i bivšim igračima. Nema ko se nije tokom jeseni javio da pohvali opredeljenje Sava Miloševića, da bi mu u četvrtak veče ruku snažno stisnuo i Antonio Rukavina.

Najpre u vidu čestitke za pobedu Parnog valjka nad Astanom, potom i za sve urađeno u minulih devet meseci, jer je tim bez glave i repa učinio konkuretnim u međunarodnim okvirima.
Baš sam zadovoljan, pogotovo kad je trener Savo Milošević došao. Partizan je zaigrao ofanzivnije, lepši fudbal prikazuje, želi gol više“, ističe desni bek prvaka Kazahstana.

Izabrane vesti

Ni njemu nije pravo što mu se bivši klub oprostio od međunarodne scene kolo pre kraja. A držao je ulaznicu za osminu fianal u šaci.
Uvek se pominje utakmica u Holandiji od pre dve sedmice, i tamo su crno-beli pružili jednu od boljih utakmica u Evropi. Desilo se pet minuta koji se neće desiti narednih desetak godina. Trebalo bi da imaju podršku. Partizan je na pravom putu da možda sledeće sezone osvoji titulu i bude učesnik nekog evropskog takmičenja“.

Rukavina se posle 11 godina vratio na crno-belu stranu Topčiderskog brda na utakmici klupskog fudbala. Kaže da je bilo uživanje ponovo igrati pred Grobarima, iako je njegov tim ubedljivo poražen (1:4).
Sa reprezentacijom sam imao priliku da igram, ali dugo nisam pred Partizanovim navijačima na JNA. Tako da je osećaj lep. Ostaje žal što utakmica nije imala takmičarski značaj“, objasnio je iskusni defanzivac, koji je po okončanju meča razmenio dresove sa kumom, Zoranom Bambijem Tošićem.

(FOTO: Star sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara