Komentari na vest

Ruka ruci: Pao dogovor između Milana i Fonseke

A

Aligieri

pre 24 dana

Niđe veze
S

Sferopulosov Fmp

pre 24 dana

Pored živog Gssperinija.
K

Kako bre mogu

pre 24 dana

Ovi stručni ameri dok rasprodaju sve ove zvezde od 50+ miliona koje je maldini doveo za siću ,mogu komotno ključ u bravu
P

Perun91

pre 24 dana

Bolji Pioli 3 put, ako nista drugo bio prvak Italije i vratio Milan u LŠ. Ovaj je svudje dobio otkaz, nikad nista osvojio nije.
K

KIMI 85

pre 24 dana

Nista nije potvrdjeno niti dogovoreno. Ne plasirajte rekla-kazala. Nijedan novinar blizak klubu nije napisao niti potvrdio vest.

Prepoznator

pre 24 dana

Bukvalno. Znam ja šta tekstopisac uradio, ušao na tuttomercatoweb.com/milan iliti na milannews.it i pročitao jednu jedinu vijest koja se tiče ovog Fonseke: Il Milan ha scelto Fonseca: pronto un triennale da tre milioni a stagione.
M

Mikimmmm

pre 24 dana

Jedina nada je što Longo ništa nije potvrdio , di marzio i vitielo tvrde da je fonseka novi trener

Pjanić sa tri žutaa

pre 23 dana

@KIMI 85 @Prepoznator Ono kad si ocajan a nada umire poslednja... 😂
B

Bibis

pre 24 dana

Sve što je maldini 5 godina gradio ovi će da rasture za 2 godine
G

Gost0007

pre 24 dana

Pa dobro, sta je tu je. Rezultate cemo sumirati dogodine (ili mozda ranije). Bitno da ce odraditi cele pripreme za ekipom. Mogao bi da povede par igraca sa sobom, valjalo bi. Sada, da li su mu obecali budzet, tesko pitanje, pre bi onda Konte npr dosao, ali pise se uveliko da ce Benaser u Arabiju, 50 mil klauzula a i Leao i ponuda od 100 miliona ne prestavlja problem za njih (iako tesko s obzirom na formu), opet ludo leto sa Milanom.
R

Rui Costa

pre 24 dana

Baš ne vidim da je ovo korak naprijed.