REZZIME DANA (utorak): Nije bilo najbolje, PSŽ, Fener i teniseri popravili dan

Vreme čitanja: 3min | uto. 14.04.20. | 23:10

Pogledajte ko vam je 14. aprila doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

FENERBAHČE /SIM/ - KAJZERI /SIM/ (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 3:2

Za razliku od velikog rivala Bešiktaša, drugi istanbulski tim je opravdao ulogu favorita i stigao do pobede. Međutim, nije bilo nimalo lako. Štaviše, domaćin je na odmor otišao sa golom zaostatka, koji je morao da nadoknađuje. Na vašu sreću, u tome je uspeo sa dva pogotka u nastavku. Tako je meč, kladioničarskim rečnikom, došao iz dvojke u keca uz čak pet golova.


 STRAZBUR /SIM/ - PSŽ /SIM/ (tip 2, kvota 1,45) – rezultat 1:6

Parižani nisu moćni samo u Ligi 1, već su svoje ubedljive partije preneli i na meč simulacije. Prvo poluvreme bilo je sasvim zadovoljavajuće, s obzirom da je PSŽ na odmor otišao sa golom prednosti. A, onda je u drugom poluvremenu usledio “potop” Strazbura koji je morao da vadi loptu iz mreže još četiri puta. Lako i ubedljivo, baš kako treba.

PJOTR PETROVSKI – IGOR EFIMČIK (tip bezh 1, kvota 1,40) – rezultat 2:0

U danu prepunom fudbalskih simulacija, sreću su vam doneli mečevi tenisera. Prvi od dvojice, Petrovski, znatno lakše je stigao do pobede jer je na terenu proveo tek nešto više od sat vremena i prepustio protivniku svega četiri gema (6:1, 6:3).

ARTSION ČERKAŠAU – ARTEM SINITSIN (tip bezh 1, kvota 1,15) – rezultat 2:0

Kvota nije bila prevelika, pa se očekivalo da Čerkašau do pobede stigne na lakši način. Umesto toga, morao je dobro da se namuči kako bi u dva seta savladao Sinitsina, a žestoka borba viđena je posebno u prvom setu. Ipak, po brejk u oba seta (7:5, 6:4) bili su dovoljni za trijumf i vaše slavlje.

PRECRTANO

BEŠIKTAŠ /SIM/ - ANTALIJA /SIM/ (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 0:1

Ovosezonsko posrtanje Bešiktaša u Superligi nastavilo se i u simulaciji. Rezultat je bio nerešen posle prvih 45 minuta i umesto da Orlovi u nastavku opravdaju ulogu favorita, nisu uspeli da stignu ni do remija, jer je Antalija neočekivano povela i održala prednost do kraja.

SIVAS /SIM/ - ANTALIJA /SIM/ (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 1:1

Još jedan par iz niza simulacija mečeva turske Superlige koji se našao na vašim tiketima.  Zanimljivo, pre prekida prvenstva, Sivas je na svom poslednjem meču gostovao upravo današnjem protivniku, a ni tada se nije najbolje proveo. Za razliku od tog meča kada je poražen, danas je posle prvog poluvremena bez golova, uspeo da stigne do boda u drugom. Nije ispalo onako kako ste planirali.

GAZIJANTEP /SIM/ - ANKARAGUČU /SIM/ (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 2:2

Turci vas danas nisu ispoštovali. Posle Bešiktaša i Sivasa, prodao vas je i Gazijantep. A, sve je išlo po planuš do odlaska na odmor, kada je domaćin imao gol prednosti. Međutim, nije uspeo da ga zadrži do kraja, pa se zadovoljio remijem. Vi svakako niste.

KRASNODAR /SIM/ - DINAMO MOSKVA /SIM/ (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 2:2

Identičan ishod meču koji su dva rivala odigrala u Premijer ligi Rusije, viđen je i danas. S tim da je Krasnodar danas imao prednost na poluvremenu i pobedu u džepu, za razliku od pomenutog meča kada je morao da nadoknađuje gol zaostatka. Ovoga puta, u toj situaciji se našao Dinamo i u bar u simulaciji uspeo da se osveti Krasnodaru sa dva gola u drugom poluvremenu.

ARSENAL TULA /SIM/ - SPARTAK MOSKVA /SIM/ (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 0:0

Kako ruska liga inače nije previše atraktivna, na nekoj od simulacija mečeva ruskog šampionata je moralo i ovako, bez golova. Pokušaji Moskovljana da na bilo koji način stignu do gola nisu urodili plodom, što je dovelo do još jednog precrtanog para danas.

ARIS /SIM/ - OFI /SIM/ (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:2

Još jedan par za zaborav.  Posle prvih 45 minuta Aris je imao aktivnih 1:1, pobeda je još uvek bilo realan ishod, ali je umesto toga domaćin “pao“ i ispustio čak i remi. Još jedan par zbog koga su tiketi završili u korpi.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara