Ronaldo u kolima ispred sale čekao nagradu?!

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.12.19. | 09:59

Tek kada je na njega došao red ušao je na ceremoniju...

Ukoliko bi želeo da opravda svoj izostanak sa gala svečanosti u Parizu povodom proglašenja najboljeg fudbalera sveta (Lionel Mesi krunisan šesti put), Kristijano Ronaldo moći će to da uradi bez većih problema. Alibi je tu: Italijani su isto veče, u istom terminu, dodeljivali svoja prizanja za proteklu sezonu. 

CR7 pokupio je dva priznanja - za najboljeg igrača lige i za najboljeg napadača. Ali sve to ostalo je u drugom planu. Italija ovog jutra priča o tome kako se Portugalac poneo na svečanosti. On je, naime, na svečanost došao rtek kada je trebalo da primi nagrade. Do tada je sedeo u svojim kolima ispred sale?!
"Neverovatno! Ronaldo je čekao taj trenutak u svom automobilu. Kada je došlo vreme konačno je izašao iz kola i krenuo ka teatru, dok su njegovi telohranitelji branili fotografima da ga slikaju", napisao je poznati italijanski novinar Tankredi Palmeri.

Izabrane vesti

Ronaldo se kratko zahvalio prisutnima...
"Pokušaću da pričam italijanski... Ponosan sam što sam proglašen za najboljeg igrača Serije A. zahvaljujem saigračima, svima koji su glasali za mene. Posle dve godine u Italiji ogu da kažem da je ovo mnogo teška liga. Nadam se da ćemo ponoviti rezultate iz prošle sezone"

Kristijano Ronaldo podelio je nagradu za najboljeg napadača sa Duvanom Zapatom i Fabiom Kvaljarelom.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara