Ronaldo koristi veze u Realu i želi Rejnijera u Valjadolidu

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.01.20. | 21:54

Hoće li legendarni Brazilac završiti svom klubu talentovanog vezistu koji samo što je stigao u Real iz Flamenga?

Dolazak talentovanog brazilskog veziste Rejnijera u madridski Real za 30.000.000 evra podigao je mnogo prašine poslednjih sedmica. Trener Flamenga Žorž Žezus bio je besan klupsku upravu zbog toga što je dozvoljeno da najtalentovaniji igrač u timu ode za “male pare“, a činjenica da je Real dao 30.000.000 evra za klinca koji će igrati u mladom timu podelila je fudbalsku javnost.

Samo nekoliko dana pošto je zvanično potvrđen transfer Rejnijer bi mogao da promeni sredinu i preseli se u – Valjadolid! Klub u vlasništvu legendarnog Ronalda Fenomena stupio je u kontakt s Realom sa željom da pozajmi mladog sunarodnika i pruži mu sigurnu minutažu kako bi se što pre adaptirao na fudbal najvišeg kvaliteta u Španiji i bio koristan Realu u najskorijoj budućnosti.

Izabrane vesti

Ubrzo je ove spekulacije praktično potvrdio trener Valjadolida Serhio Gonzalez pošto je rekao da bi “bila velika stvar za klub kada bi Rejnijer bio na raspolaganju“.
“On je igrač kome su potrebni minuti u prvom timu i mi mu ih nudimo. Zašto da ga ne dovedemo“, izjavio je Gonzalez za Marku.

Prema informacijama iz Španije, Ronaldo je već razgovarao s Florentinom Perezom, s kojim ima fantastičan odnos i postoji određeni optimizam da bi transfer zaista mogao da se dogodi.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara