Romin iznenadni bum: Kris Smoling u Večnom gradu za 3.000.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.08.19. | 11:26

Iskusni štoper stiže na pozajmicu bez opcije otkupa

Romina potraga za iskusnim štoperom je završena i to na prilično iznenađujući način. Kako piše novinar Skaj Sporta, Fabricio Romano, novi defanzivac Vučice postaće dugogodišnji prvotimac Mančester junajteda Kris Smoling!

U pitanju je pozajmica teška 3.000.000 evra, bez opcije otkupa. Igrač je takođe prihvatio prelazak u Večni grad, gde će dobiti zagarantovano mesto u timu i igrati u tandemu sa Federikom Faciom.

Izabrane vesti

Čelnici Rome ekspresno su reagovali nakon propalih pregovora sa Dejanom Lovrenom, u prvi plan je iskočio Smoling i čitav posao je zavšen u ekspresnom roku.

Smoling je na Old Traford stigao još 2010. godine iz Fulama i za devet sezona odigrao 323 utakmice, uz 19 postignutih golova. Ipak, ove sezone je bačen u potpunosti u drugi plan kod Olea Gunara Solskjera, pa je najbolje rešenje predstavljao odlazak u neku drugu sredinu.

Več na startu nove sezone postalo je jasno da će Vučica najvećih problema ove sezone imati sa poslednjom linijom tima. Kao dugoročno rešenje angažovan je Đanluka Manćini iz Atalante, a nedavno je stigao i mladi turčin Mert Četin. Sa druge strane, postalo je jasno da Žuan Žesus nije u stanju da iznese sezonu, pa se ekspresno reagovalo sa dovođenjem novog defanzivca.

Roma je ovog leta potrošla preko 100.000.000 evra na pojačanja kao što su Spinacola, Lopez i Dijavara, a na naplatu je stigao i transfer Brajana Kristantea. Ipak, jasno je da će ovaj tim imati mnogo muka da se nađe među četiri najbolja tima Serije A i obezbedi povratak u Ligu šampiona.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara