Dejan Kosanović, direktor marketinga kompanije Mozzart i Balša Terzić, generalni direktor OFK Beograd
Dejan Kosanović, direktor marketinga kompanije Mozzart i Balša Terzić, generalni direktor OFK Beograd

Romantika sa novim imenom - OFK Beograd Mozzart Bet

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.08.24. | 14:30

Verovali su u nas još kada smo nastupali u trećoj ligi, naglasio je Balša Terzić, generalni direktor Romantičara

Put od srpskoligaškog društva do elitnog ranga nije bio lak, ali je OFK Beograd uspeo da se vrati na staze slave uz veliku podršku kompanije Mozzart! Romantičari od ove sezone ponovo nastupaju u Mozzart Bet Superligi, a vetar u leđa su dobili i od regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću. I to treću godinu zaredom.

Saradnja je produžena na još godinu dana i u pitanju je naslovno sponzorstvo, pa će klub koji se od danas zove OFK Beograd Mozzart Bet imati podršku u jednoj od najznačajnijih sezona. Počeo je veliki projekat obnove stadiona na Karaburmi, pa beogradski tim nastupa van prestonice – u Zaječaru.

Izabrane vesti

Mozzart je verovao u nas još kada smo nastupali u trećoj ligi, tako da nam je veliko zadovoljstvo što nosimo njihovo ime na dresu i u superligaškom rangu. Prepoznali su našu energiju, volju i želju da vratimo slavni beogradski klub na mesto uspeha. To je kompanija koja promoviše prave sportske vrednosti, obnavlja terene i okreće decu sportu, što se u potpunosti poklapa sa našim ciljevima. Ovo je nastavak uspešnog partnerstva i nadamo se da ćemo uz Mozzartovu pomoć uspeti da obezbedimo što bolji plasman u Superligi“, naglasio je Balša Terzić, generalni direktor OFK Beograda.

Mozzart je sponzor fudbalskog, košarkaškog, rukometnog i odbojkaškog saveza Srbije, Superlige i Prve lige, a nastavlja da pruža podršku i domaćim klubovima.

Još 2022. prepoznali smo da se OFK Beograd polako vraća na mesto koje mu pripada. Bili smo uz njih i kada su se borili protiv srpskoligaša, a veoma nam je drago što su uspeli da ostvare cilj i plasiraju se u elitno društvo. Podrška ne prestaje, nastavljamo našu uspešnu saradnju i želimo im mnogo uspeha ove sezone. Verujem da će ljubitelji fudbala u istočnoj Srbiji uživati u partijama Romantičara, a mi ćemo navijati da ostvare što više pobeda“, naglasio je Dejan Kosanović, direktor marketinga u kompaniji Mozzart.


tagovi

Mozzart Bet SuperligaOFK BeogradOFK Beograd

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara