Roma tuži Inter zbog propale trampe

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.01.20. | 23:34

Rimljani su mnogo ljuti...

Roma će podnetu tužbu sudu protiv Intera, jer je milanski klub u poslednji čas promenio dogovorene uslove trampe Spinacola - Politano, zbog čega je posao propao, javljaju italijanski mediji.

Već smo pisali o tome da su oba igrača bila podvrgnuta pregledima kada je došlo do zastoja, a onda i definitivne obustave transfera. Nerazuri su prvo tražili dodatne testove kondicije za Spinacolu, da bi potom počeli da menjaju uslove - tražili su da pozajmica ne bude sa obaveznim otkupom nego sa opcijom da postane obavezna tek ako iskusni defanzivac bude odigrao 15 mečeva u nastavku sezone (minimalno 45 minuta svaki). Roma je tada izgubila strpljenje i rešila da se povuče iz pregovora.

Izabrane vesti

Podsetimo, odnos dva kluba ozbiljno je zategnut već duže vreme. Letos su dugo pregovarali oko Edina Džeka, da bi ovaj na kraju odlučio da produži ugovor i ostane u Rimu. 

Spinacola se tako posle dva dana vraća iz Milana neobavljena posla, dok je Politano u Rimu zaplakao kada je čuo šta se desilo. Tako bar pišu pojedini italijnski portali.

Epilog svega, izgleda, čekamo posle sudskog sučeljavanja...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara