Najveći posao u istoriji Mančester Junajteda - 230.000.000 evra! Sančo postavio jedan uslov...

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.04.20. | 12:54

Liga šampiona, naravno...

Džejdon Sančo i Mančester Junajted... Ne prođe dan da neki ostrvski tabloid ne poveže jednog od najboljih mladih fudbalera sveta sa porsnulim gigantom. Mada se govorka da navija za Čelsi, a stručnjaci ga najpre vide u dresu Liverpula, mediji insistiraju na tome da Sančo ima neku vrstu usmenog dogovora sa Đavolima. 

Ili je makar imao do ove krize izazvane pandemijom koronavirusa...

Izabrane vesti

Kako bilo, San u današnjem izdanju "reciklira" priču o tom navodnom postojećem dogovor kluba sa Old Traforda i Džejdona Sanča, te kao novost plasira informaciju da je mlado krilni napadač zadržao pravo da izađe iz dogovora pod jednim uslovom: ukoliko Mančester Junajted ne uspe da se plasira u Ligu šampiona za iduću sezonu

Devet kola pre kraja Premijer lige, u trenutku kad je takmičenje prekinuto, Junajted je bio na petom mestu, sa tri boda manje od četvrtoplasiranog Čelsija...
"Radna grupa FIFA radi na različitim scenarijima i razmatra kada bi letnji prelazni rok mogao da bude otvoren. Sve u zavisnosti od pandemije korone. Ali verovatno da nikakve odluke neće biti dok se lige ne završe", stoji u tekstu Sana"Ukoliko bi došlo do toga da sezona u Premijer ligi bude poništena, mesta u Ligi šampiona zadržali bi klubovi koji su igrali ove sezone. Čak i bez suspendovanog Sitija, u tom slučaju, Mančester Junajted bi izvisio, jer bi Sitijevo mesto preuzeo Arsenal, koji je bio peti prošle sezone"

Imajući sve to u vidu Junajtedu ostaje da se nada da će šampionat biti nastavljen, a da će onda u preostalih devet rundi uspeti da prestigne Čelsi. 

Po prvi put neki mediji konačno je pomenuo cifre koje su u igri. Odavno je poznato da bi Borusija na konto obeštećenja trebalo da dobije najmanje 120.000.000 evra. Ali šta se nudi Sanču? Za momka koji je do svoje 19. godine zabeležio učinak od 31 gola i 42 asistencije u Bundesligi i Ligi šampiona ponuda mora da bude bogata. I ako je verovati San - biće. 

Ovaj list tvrdi da je Junajted za Džejdona Sanča pripremio nedeljnu platu od 455.000 evra! Na godišnjem nivou to bi iznosilo 21.840.000 evra. Uzimajući u obzir da se tako mlad igrač uglavnom vezuje petogodišnjim ugovorom, to znači da bi Junajted samo na Sančove plate morao izdvoji blizu 110.000.000 evra. 

Kada na to dodamo pomenuto obeštećenje - to je ukupno 230.000.000!

Svaki komentar je suvišan...

Bio bi to najveći posao u istoriji Mančester Junajteda. 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara