Matijas Soule (©AFP)
Matijas Soule (©AFP)

Roma se dogovorila sa mladim Argentincem, sada kreće po En Nesirija

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.07.24. | 00:28

Matijas Soule pristao na ponudu Rimljana, ali moraju da ubede i Juventus; istovremeno Vučica kreće i po Marokanca iz Sevilje

Poznati transfer guru Đanluka Di Marcio voli ponoćne "bombe", a iako večerašnje vesti nisu baš tog ranga, privlače pažnju ljubitelja fudbala. Posebno navijača Rome, pošto se odnose na njihov klub.

Prva je da su Rimljani postigli dogovor sa 21-godišnjim Argentincem iz Juventusa, Matijasom Souleom, a druga da kreću u napad na Seviljinog napadača Jusufa En Nesirija.

Izabrane vesti

Soule se već neko vreme dovodi u vezu sa Vučicom, navodno je primarna želja Danijelea De Rosija za ovo leto i brzo postignutom dogovoru dve strane doprineli su Romini Gaučosi Paulo Dibala i Leandro Paredes sa kojima se često družio prošle sezone tokom pozajmice u Frozinoneu, gradu sat vremena udaljenom od Rima.

Iako ide ka tome da posao bude završen na obostrano zadovoljstvo, veliku ulogu u svemu ima treća strana - Juventus. Torinezi za svog mladog napadača traže između 35.000.000 i 40.000.000 evra, te su već odbili Lesterovu ponudu od 20.000.000 plus dodatnih 5.000.000 kroz bonuse. Di Marcio navodi da Roma trenutno nudi istu sumu, tako da je teško očekivati da će Stara dama pristati da pre proda igrača rivalu iz Serije A nego u inostranstvo. Moraće na Olimpiku da smisle bolju ponudu, ali nakon što imaju pozitivan odgovor od igrača, trebalo bi da im bude lakše da ubede Juventus.

Istovremeno sa pokušajem angažovanja Soulea, u Romi razmišljaju i kako da dovedu Jusufa En Nesirija. Marokanac je označen kao zamena za Romelua Lukakua koji se nakon pozajmice vratio u Čelsi, a njegovo angažovanje trebalo bi da bude jeftinije nego u slučaju mladog Argentinca iz Juventusa, pošto mu ugovor sa Seviljom ističe za godinu dana. Ipak, ni taj posao neće ići baš glatko, jer je za 27-godišnjeg napadača zainteresovan i Fenerbahče, koji je po Di Marciovim informacijama spreman da ponudi bolju platu od Rome.


tagovi

Letnji prelazni rok 2024JuventusRomaMatijas SuleJusuf En Nasiri

Obaveštavaj me

Roma
Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara