Komentari na vest

Roma najviše profitirala od pobede Atalante: Seriji A se smeši šest predstavnika u Ligi šampiona

S

Sledeče godine

pre 24 dana

Izgleda, da Serie A svake godine dobija +2 tima u ligi šampiona. Možda je sledeče godine vreme i za Salernitanu i Empoli.
d

daj boze svake godine

pre 24 dana

Rezultatski apsolutno zasluzeno niko im nije nista poklonio vec su to zaradili. Do cetvrtfinala Lige sampiona imali su 7od 7 predstavnika u Evropi pa racunaj koliko je to koeficijent bodova. Prvi Timovi koji su ispali bili su Napoli i Inter. Gotovo perfektna grupna faza gde je samo Milan uslovno podbacio trecim mestom u najjacoj grupi u istoriji Lige sampiona. Ali niko nije ispao posle grupne faze za razliku od Engleza koji su imali dva poslednja mesta u grupama u Ls. Da ne pricamo kako su u svim direktnim duelima Italijani nadigrali i eliminisali Engleze.
Г

Гост Зрењанин

pre 24 dana

Онда би Торино требао у Лигу Конференције јер се отвара место више за Европу.
t

tuzna Roma

pre 24 dana

I sta ce ta jadna Roma u ligi sampiona? Ako naleti na Siti, Bajern, Real, Arsenal, Liverpul... primice 10 komada. Imaju ekipu za bas to 6. mesto posrnule Serije A. I iako se ovde posle pobede Atalantez javljaju neki nostalgicari sa ociglednom patnjom za nekadasnjom Serijom A, proci ce jos 20 godina dok neki tim iz Italije osvoji ligu sampiona. Ovako, ostaje im da se takmice sa Portugalcima, Holandjaniam i Belgijancima.
K

Kakav

pre 24 dana

Glup komentar, svake godine pišete da je serija A posrnula, a oni non stop u finalima i osvajaju. Prvo Roma osvojila LK, pa sledeće izgubila LE, pa Inter prošle igrao finale LŠ, Atalanta sad osvojila. Brojke vam ne idu na ruku.
I

Internazionale

pre 24 dana

Italijanski 5 tim (Atalanta) oduvala tvog Engleza (Liverpul) ne osetisvi ih !
P

Partymaker

pre 24 dana

A zašto onda bilo koja ekipa van top 10 da ide u LŠ?
E

E da

pre 24 dana

Zaboravio sam Fiorentinu, ona za par dana igra finale LK.
A

Ambrozini

pre 24 dana

Sta ce Roma u ligi sampiona ahahahaha. Pa zar ti nije dovoljno prosle godine tri finala i ove godine kako su Italijani pobedjivali sve redom, Atalanta cepa Liverpula, Milan Njukasla prosle godine totenhema, zar ti jos nije jasno da je Italijanska liga najjaca na svetu? Atalanta moze da se igra sa svakim timom iz premijer lige sem sitija mozda. I to bez da ulozi milIijarde!
A

Ambrozini

pre 24 dana

Jednostavno nemas veze o zivotu, Inter za dlaku nije uzeo ligu sampiona prosle godine, ti pricas posrnula serija A, hahahahaha
A

Amel Roma

pre 24 dana

Hahah ti znas kolko ce primit
N

Niki99

pre 24 dana

Evo ja kao navijac Rome pitam sve vas, zbog cega bi Atalanta pustala Romu? Nisu to bratski timovi da bi pustali. Uostalom, navijaci Atalante sigurno nece navijat protiv svoje ekipe, kao sto su navijaci drugog kluba iz Rima navijali protiv svog kluba za Inter.
K

Komentariši Dragiša

pre 24 dana

Pitaj ove iz Farsenala, prvo su navijali za Totenham protiv Sitija, pa ih onda pljuvali jer su izgubili.
Z

Zašto ne?

pre 24 dana

Prvo, jer će sledeće sezone lošije igrati ligu zbog učešća u LŠ, pa da im i konkurent ima taj problem. Zbog toga da im i Roma donese bodove pa da i naredne sezone peti u ligi ide u LŠ. I verovatno da će im Roma dati neki bonus.
M

MANOL0

pre 24 dana

Meni je samo matematika prosla kroz glavu. Koliko bi roma dobila novca ucescem u ligi sampiona ? Koliko bi novca bilo dovoljno atalanti/upravi da odigra za romu. Italijani su bar poznati da ovakve stvari nikad ne rade. Ima i jos jedan ugao gledanja.Ako racunamo da ce atalanta igrati ligu sampiona i gurati prvenstvo a roma joj je konkurent,zar nije atalanti onda bolje da i roma igra ligu sampiona i bude manje konkutentna u prvenstvu ?
A

Ambrozini

pre 24 dana

Nema sta atalanta da pusta ili ne, jednostavno bodovi im ne trebaju , i zasto bi rizikovali povrede, gasperini ce da izvede omladince nadam se.

Bojan Urosevic

pre 24 dana

Neće Atalanta da pusti Romu zato što ih prošle nedelje pobedila 3:0 ali da bi Italija dobila 6 ekipu Atalanta u zaostalom meču neće pobediti Fiorentinu a morali su da pobede Romu da osiguraju 5 mesto ali osvajanjem Lige Evrope oslobađaju jedno mesto.
P

Pero 1

pre 24 dana

Cuj ovog pametnog Italijani su poznati da to ne rade,treba li da ti pisem istoriju namestanja u Italiji,pogotovo u zadnjim kolima.
И

И

pre 24 dana

Eno kvota na Torino u gostima protiv Atalante momentalno pade sa 5 na 2 😂
G

G

pre 24 dana

Posteni Italijani,a ovaj jedan tupander iznad jos kaze nije mu poznato da pustaju i namestaju u Italiji,verovatno tlinaest godina ima,da ne nabrajam ko je sve kaznjen zbog namestanja ili cuvenih x eva od po 1.2 kvote kad dodje zadnje kolo a X oboma odgovara.
D

DS1989

pre 24 dana

Partizanu je odgovaralo da Leverkuzen pobedi... Ali ja kao Zvezdin navijac nemam nameru da objasnjavam opsirno zasto. Uglavnom da je Lever dobio u zrebu bi dobili ili Fener ili Dinamo Kiev a sada vise Dinamo Kiev nije vise potencijalni protivnik. Neka neki novinar Mozzarta objasni ovo o cemu pricam jer ja nemam nameru dublje da objasnjavam. Inace Atalanta kako je odigrala ja sam ostao bez reci, cista 10ka od igre, bravo.
D

DDF

pre 24 dana

Nama trenutno su prejaki Darmastad,Salernitana,Almerija i njima slicni timovi,Partizanu je"bingo"da se uopste kvalifikuje u grupnoj fazi LK,svi ostali protivnici u kv.LŠ i kv.LE za Partizan su nepremostiva prepreka

Pjanić sa tri žutaa

pre 24 dana

Bravo Atalanta... BRAVOOOO! Italijani dominiraju. Prosle sezone tri finala, ove dva, jedan vec osvojen, jedino je Inter zajebao. Sta bi tek bilo da imaju para kao ostali? Hej bre, Kalco je neunistiv!
.

.....

pre 24 dana

Neuništiv samo bez četvrfinalista u Ligi šampiona. Verovatno će slično biti i sledeće godine.
d

don joe redington

pre 24 dana

kakva pogrešna mantra da izalijani imaju para kao ostali , e pa u tom grmu leži zec, oni prave igrače, ovi kupe 100 milki gotov proizvod ali promena stedine, ovo ono, dunsteri od ztenera , plus psiha gotovog proiuvoda misli sto milli i sad še svima da padaju gaće, baš naprotiv na talvima šilje faluse talijani imaju tradiciju, nije tek tako u SFRJ, velika sportska prognoza 13 parova isključivo italijanske klibove stavljala ka 12 i 13 par, i to derbi utakmice, vreme katenaća 0-0 ili 1-1, igrao sam sistem 2 troznaka i 4 dvoznaka , italijani su mi bili fiks X, često sam dobijao 12 dva puta 13, ali više sam padao od muljanja prve i druge lige, mala prognoza isto isti siszem dobijao sam desetke ali manji fond, 9 i 8 redovno, tri kola pa desetka ali na maloj nije bilo talijana sigurice kalčo ..
I

Internazionale

pre 24 dana

Tako je majtore, kalco je majka za sve !
B

Brankoni84

pre 24 dana

Brate stavi stan ili kuću na X2.😘

Неко реалан

pre 24 dana

Наместиће да Аталанта буде на петом месту. А реално, свака држва-лига би то урадила.
B

Brankoni84

pre 24 dana

Na nerešeno biće kvota 2 i protiv Torina i protiv Fiorentine.😁
2

2342342

pre 24 dana

naravno. pa svi su na dobitku,od drzave do klubova. ko je poremecen toliko da sam sebi izbija pare iz dzepa? uradice to opet perfidno,da ne bude bas providno,pa svi bi.
z

zasu

pre 24 dana

Ovo samo nasi ne bi uradili. Jer je bitnije da komsiji crkne krava.
A

AS Roma

pre 24 dana

Nije zasluzila da igra LS
1

1912

pre 24 dana

Nije zaslužila ni Serija A šest ekipa u Ligi šampiona. Omalovažavanje ostalih liga.
A

Ambrozini

pre 24 dana

@1912 Sta nije zasluzila, zasto su 2 engleza ispala jos u grupi i to direktno Milan tukao Njukasla u gostima? Zasto Atalanta razbija Liverpula u gostima i ovako razbija sampiona Nemacke?
Z

Zbaj

pre 24 dana

Meni samo nije jasno kakve veze moze da ima, Atalanta zavisi cetvrta ili treca e nista onda Ital ne dobja sestog predstavnika, a ako zavrsi peta e onda dobija... Moze li neko da objasni?

elmagico

pre 24 dana

imas ispod lik doktorski objasnio odgovorio nekom
1

13libero

pre 24 dana

Ja ću pokušati. Peto mjesto se dobija zbog dobrog koeficijenta koji su ostvarili italijanski timovi u evropskim takmičenjima. Prva četiri mjesta su bila do sada, i ako Atalanta bude treća, ona ulazi u one ,,redovne četiri'' i tu nema nikakvog dodavanja. Ali, ako Atalanta bude na petom mjestu, koje je ,,dodato'' italijanima ove godine, onda ona zato što je osvojila Ligu Evrope ide kao njen osvajač u LŠ, a na njeno mjesto dozi Roma, koja je prva iza Atalante.
D

Don karlo

pre 24 dana

Roma je 6 posto ima bolji medjusobni od lacija...lacio je 7 i liga evrope...šta se desava trenutno je firenca 8 sa 2meca manje i torino 9...scenario ako firenca osvoji ligu ko ferencija ide direktno u ligi evrope..ide li 9 talijan dje onda...scenario 2 roma 6 liga sampiona lacio 7 liga evrope..firenca ne osvoji ligu konferencija da li tada 8 u italiji ide u ligu evrope ili ligu konferencija

elmagico

pre 24 dana

ahhaahhahah do kraja nisam stigo mozak mi zablokirao mani se brate kad se zavrsi sve pa ce da vidimo ko sta gde
B

Brankoni84

pre 24 dana

Ovo kao u argentinskoj ili brazilskoj ligi, pola lige igra kopa Libertadores ili Sudamerikanu.😂
S

Scaloneta

pre 24 dana

Zamisli koliko sreće treba da imaš da udješ u LŠ kao Roma ove sezone :D Prvo da Italija preko nacionalnog koeficijenta obezbedi 5. poziciju, a onda da Atalanta preko Liverpula, Marselja i Leverkuzena osvoji Ligu Evrope.
R

Rutinski

pre 24 dana

To im je bio plan
A

Ambrozini

pre 24 dana

Mozda sreca u vezi da je bas ove godine Atalanta osvoijila, ali Italijani su i prosle godine bili jedna od dve najbolje lige nego tad se nisu davala mesta za to. Jednostavno najjaca liga!
B

Burek

pre 24 dana

Zna li neko zbog čega Atalanta ne sme biti iznad petog mesta kako bi Roma igrala LŠ ?
k

karvaljoooo

pre 24 dana

jer su automatski 4 i bili bi juve i bolonja iza njih koji bi isli i bili gori u prvenstvu od njih, a ovako ako zavrse 5 glupo bi bilo da neko ko je zavrsio u prvenstvu ispred njih izduva za ligu sampiona jer su oni osvojili ligu evrope i zbog toga ide 6. :)
Č

Čari fudbala

pre 24 dana

Zato što pravilo UEFA glasi da ako osvajač Lige Evrope u svom prvenstvu završi na poziciji kojoj je namenjen REGULARNI plasman u Ligu Šampiona, mesto će biti dodeljeno klubu iz kvalifikacija koji ima najveći koeficijent a to je Benfika. Pošto peto mesto NIJE regularno mesto već mesto dobijeno na osnovu učinka iz prošle sezone, u tom slučaju ide sledećeplasirani iz iste lige.
B

Burek

pre 24 dana

@karvaljoooo E hvala ti, to zvuči zaista logično. Skoro trećinu svih klubova u LŠ će činiti Italijani i Nemci - ko bi rekao
B

Burek

pre 24 dana

@Čari fudbala Hvala i tebi !!!
С

Сале2323

pre 24 dana

Значи обавезно играти Аталанту Х или пораз, никако на победу, зар не?! Да смо ми у питању, мислим да би била шема, "Нека комшији цркне крава", али Латини су увек били прорачунати за своју корист... Али увек бре!
p

podesen

pre 24 dana

Ko nam kriv kad smo glupi,citaj prosti.
F

FM

pre 24 dana

Sve pare u nedelju na X2 na Torino protiv Atalante, u interesu italijanskog fudbala je i da Roma igra LS!
8

8888

pre 24 dana

a i da se Torinu poklopi sve pa da ide u Ligu Konferenciju, naravno ako Fiorentina osvoji trofej 6 u Ligi Prvaka, 2 u Ligi Evrope, 1 u Ligi Konferencija
D

Don karlo

pre 24 dana

Nije ti to sigurno jer dobiju juve i bolonja i atalanta i opet su 5 i i zaostalu sa firencom ne dobiju...tako da ako odigras sve na torino x2 moš panut i onda nema vadjenja na firencu jer ce biti mizerna kvota..ali pare se ne dobijaju na potencijalne stele koje su vrlo rijetke ..pare se dobijaju na instinkt a ko ga nema nek radi nešto drugo...mnogo realnije gadjat empoli-roma 1 jer romi nista nectreba a empoli pobjedom opstaje jer udine i frozinone igraju ruski rulet...

elmagico

pre 24 dana

da al oborili dosta kvotu na Empoli, oko 1.8 je a do vikenda lagano moze da sleti na 1.5