Adrijen Rabio (Reuters)
Adrijen Rabio (Reuters)

Roma krade vezistu Milanu, Rosoneri idu na divan kod mame Rabio

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.08.24. | 13:34

Potencijalni dolazak Francuza na San Siro zavisi od Ismaela Benasera kojeg Atletiko Madrid želi da dovede na pozajmicu

Do zatvaranja letnje pijace Milanov vezni red trebalo bi da doživi nove izmene. Već je ovog leta u manevar stiglao Jusuf Fofana, a San Siro napustili Tomazo Pobega i Jasin Adli. Međutim, potencijalni treći odlazak iz Grada mode uslovljava i reakciju Rosonera koji su krenuli po Adrijena Rabioa.

Prva meta bio je Menhengladbahov Manu Kone, ali je Roma jutros iskoristila Milanovo čekanje i ubedila Francuza da treba da potpiše petogodišnji ugovor na Olimpiku. Kone se zaputio za Rim, mada se Vučica još nije rukovala sa predstavnicima bundesligaša koji zahteva najmanje 20.000.000 evra obeštećenja.

Izabrane vesti

Možda je na neki način rimski klub učinio i uslugu Milanu koji se momentalno preorijentisao na Rabioa koji je od početka jula, nakon isteka ugovora sa Juventusom slobodan igrač. Predstavnici vicešampiona Italije su već zakazali sastanak sa Adrijenovom majkom Veronik, koja mu je ujedno i menadžer i godinama vodi računa o njegovoj karijeri.

Ne zaboravimo da je još početkom leta Milan pred 29-godišnjeg Francuza stavio na sto četvorogodišnji ugovor i platu od 5.500.000 evra po sezoni, 2.000.000 evra manje od sume koju je zarađivao igrajući za Juventus. I najverovatnije će Rosoneri morati da zavuku ruke još dublje u džep.

No, da bi Rabio došao na najveći italijanski stadion, neophodno je da Ismael Benaser ode. Saudijska Arabija više praktično i nije opcija, ali primamljivo deluje zov iz Španije. Atletiko Madrid je kontaktirao Milan i predočio sportskom sektoru da želi da dovede Alžirca na pozajmicu.


tagovi

Adrijen Rabioac milanMilanLetnji prelazni rok 2024Manu KoneRoma

Obaveštavaj me

Milan
Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara