Aleksander Serlot (©Reuters)
Aleksander Serlot (©Reuters)

Roma dreši kesu za novog špica: Serlot je taj i mogao bi da košta preko 30.000.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.07.24. | 17:00

Prva ponuda nije zadovoljila čelnike Viljareala...

Već je Roma potrošila tridesetak miliona evra, ali dolazak Enca Le Fea te otkup Anhelinja trebalo bi da predstavljaju samo početak uzbudljivog prelaznog roka na Olimpiku. Rimski klub vrlo ambiciozno pristupa tržištu ovog leta što potvrđuje i informacija Matea Moreta da je spremio 30.000.000 evra za Aleksandera Serlota!

Pitanje novog napadača jedno je od gorućih koje će u taboru Vučice morati da reše. Romelu Lukaku napustio je ekipu po isteku pozajmice, Sardar Azmun takođe, Andrea Beloti je otišao u Komo, a kako postoji mogućnost da i Tami Ejbraham podigne sidro, treneru Rome Danijeleu De Rosiju biće potrebno kapitalno pojačanje koje će predvoditi napad njegovog tima naredne sezone.

Izabrane vesti

Primarna želja bio je Jusef En Nesiri, međutim, Fenerbahče mu je ponudio mnogo bolje uslove i namamio ga u Istanbul. Spekulisalo se o Džonatanu Dejvidu, Žan Filipu Mateti, Brajanu Brobiju, navodno je Romi i Milan ponudio Luku Jovića u zamenu za Tamija Ejbrahama, međutim, na Olimpiku su procenili – Serlot je taj! I spremni su da dobro plate kako bi u svoje redove doveli drugog najboljeg strelca Primere iz prošle sezone.

Španski transfer guru Mateo Moreto tvrdi da je na adresu Viljareala stigla ponuda vredna 30.000.000 evra, koja prema navodima pomenutog izvora nije naišla na odobravanje španskog kluba. Na Keramiki podsećaju da norveški golgeter u ugovoru ima otkupnu klauzulu postavljenu na 38.000.000 evra i traži više novca.

Ukoliko bude morala da je aktivira, Roma će Serlota učiniti trećim najskupljim pojačanjem u istoriji kluba. Zanimljivo, u vrhu su sve sami napadači. Patrik Šik je rekorder (42.000.000 evra), a iza njega su redom Tami Ejbraham (41.000.000), Gabrijel Batistuta (36.150.000) i Antonio Kasano (31.000.000).


tagovi

Aleksander SerlotViljarealtransferiTransferi uživoLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara