Roma dogovorila zamenu za Zaniola, čeka se samo “amin“ Barselone

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.01.20. | 15:45

Iznenađenje u režiji kluba iz Rima

Pominjao se Suso iz Milana, blizu dolaska bio je Mateo Politano iz Intera, ali Roma se na kraju skrasila sa Karlesom Perezom iz Barselone! Kakvo iznenađenje u režiji kluba iz Rima.

Pošto su neki prošli poslovi propali na kraju, Romin sportski sektor reagovao je brzo, kontaktirao Barseloninu upravu odmah pošto je obelodanjeno da je Karles Perez slobodan u izboru sredine i dogovor s igračem je postignut ekspresno!

Izabrane vesti

Perez u Romu izvesno stiže na pozajmicu uz obavezu kupovine po jednostavnim uslovima – obeštećenje iznosi između 12.000.000 i 13.000.000 evra. Sada se samo čeka još amin čelnih ljudi Barselone, ali jasno je da ovde neće biti problema, javlja Đanluka di Marcio sa Skaj Sporta.

Perez je ove sezone kod Ernesta Valverdea dobio određeni prostor, a na 12 utakmica ima dva gola i tri asistencije. Međutim, po odlasku Valverdea i dolaskom Kikea Setjena Perez je potpuno skrajnut u drugi plan i obavešten je da može da ide.

Pominjalo se da bi Perez mogao u Dortmund, mediji u Andaluziji pominjali su da je glavni kandidat za potpis Sevilja, ali na kraju je Perez izabrao selidbu u Rim, gde će zameniti teško povređenog Nikola Zaniola koga na terenu neće biti do početka naredne sezone.

Dobra stvar za Romu je što Perez može da igra na oba napadačka boka, ali on će prevashodno igrati na svojoj prirodnoj poziciji, a to je desno krilo. Baš tamo gde je nastala rupa s Zaniolovom povredom.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara