Foto: Reuters
Foto: Reuters

Roho blizu prelaska u Boku Juniors

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.01.21. | 19:38

Pominje se ugovor na tri godine

Mančester Junajted sprema čistku, a u okviru nje biće i Markos Roho. Argentinac bi trebalo da napusti klub, a sada argentinski mediji, uključujući renomirani Ole, pišu da je Roho blizu prelaska u Boku Juniors.

Pojedini argentinski mediji ističu da je Roho dogovorio sve sa Bokom i da će potpisati ugovor na tri godine.

Izabrane vesti

Dosta informacija je ukazivalo na to da će Argentinac da napusti Mančester Junajted, a sada se Boka istakla kao najrealnija destinacija. Vratio bi se tako u Argentinu gde je nastupao za Estudijantes de La Platu od 2008. do 2011. godine.

Roho ima 30 godina, a u Mančester Junajted je prešao posle Svetskog prvenstva 2014. godine. Od sezone 2017/2018, Roho je odigrao samo 27 mečeva za Mančester Junajted. Jasno je da je došlo vreme za rastanak.

Argentinski Ole samo postavlja pitanje da li će Roho ove zime preći u Boku ili će to možda biti slučaj na kraju sezone, odnosno na leto ove godine. Rohu ugovor ističe u junu ove godine i zato je taj datum najrealnija opcija za njegov odlazak u Boku.

Boka će probati da učini da Roho ranije raskine ugovor sa Mančesterom kako bi ranije računala na njega. U slučaju da ga Mančester ne pusti ranije, moraće i jedni i drugi da čekaju jun. I najverovatnije će biti potpisano na tri godine.

Dakle, Roho je trenutno vrlo blizu prelaska u Boku Juniors.



tagovi

Markos Roho

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara