Komentari na vest

Rodrigo zna recept za osvajanje Mundijala: Tim u službi Nejmara

S

Saturn

pre 10 dana

Da ne pametan Arteta da ga dovede uf kako bi nam legao , Martineli i onako igra toplo hladno kao rasford
S

Samo

pre 10 dana

Da je Rodrigo pametniji, pa da počne malo da kuka po novinama kao njegov saigrač iz Reala, Vinisijus, komotno bi se borio za Zlatnu loptu. Čovek je dosta bolji i kao igrač i kao čovek nego Vinisijus, samo što ovaj zna da skrene pažnju na sebe, kad ne ide, žali se na rasizam i ostalo, dok Rodrigo očigledno nije skapirao kako funkcioniše današnji fudbal. Da nije njega i njegovih golova, mogli bi da se spakuju i Real i Brazil.

Diego Milito

pre 10 dana

Samo zato sto ne kuka po novinama to je kao razlog zasto ne moze da se bori za zlatnu loptu ako sam te dobro razumeo ? U prvih 30 najboljih njega nema roki da si mi ziv i zdrav
@

@Diego Milito

pre 10 dana

Čekaj roki, to ti hoćeš da kažeš nama da je Vilijam Saliba, Dovbik, Džaka ili neko tamo zaslužio više da bude u izboru za zlatnu loptu nego Rodrigo koji je bio ključni igrač Reala?!

Diego Milito

pre 10 dana

Od tebe smo culi i vise nego dovoljno, a od mene ti neces da cujes vise nista jer si ozbiljan tuljan tj nema mi nikakve poente uci u dalju pricu. Rodrgo je kljucni igrac Reala 🤣 ee moj tii, Rodrigo i zlatna lopta i to u istoj recenici 😂 Pa jedan Neymar je nije dobio koji je najblizi ikad bio Mesiju i Ronaldu, uzece je ovaj sarlatan i to kljucni igrac Reala kako ti kazes 🤣🤣🤣🤣

Neksaa

pre 8 dana

Duego a izvini, po čemu je Neymar trebao da uzne zlatnu loptu, po cemu je taj klovn najblizi Ronaldu i Mesiju? Pa upravo po medijima, sa laznim povredana , zurkana itd, ne znam sta je on to uradio? Hoces nam reci?
r

rea

pre 10 dana

Jel mu rekao neko da se Nejmar više ne bavi fudbalom?