Komentari na vest

Rodrigao kvari Zvezdin plan, Degenek na putu za Beograd...

N

Nikola021

pre 10 meseci

Degenek nije ni za Surdulicu,a ne za Zvezdu.Rupcaga i spor.Nikako ne moze biti zamena za Erakovica.Nije doveden napadac.
G

Gost 1999

pre 10 meseci

Kakav stručnjak Bog te.
k

krcalica

pre 10 meseci

Platite Jovica pozajmicu sa placanjem cele plate i mogucim otkupom od neke svote evra. Nakon Lige Sampiona ga kupimo za tu svotu i posle mozemo i da ga prodamo za 20 miliona i Junajted. Jer ce da skrca i Ligi Sampionam
l

lepo.bi.bilo

pre 10 meseci

Treba Luka Jovic u napadu a da ga menja Jovan Mijatovic. To je idealno. Jovic Olajnika Kraso Bukari Mitrovic (Kabic) Bukari.
k

kz

pre 10 meseci

Erakovic je mogao da ostane do zime pa onda prodaja. Za to vreme bi istekao ugovor Degeneku i dosao bi dzabe. Zasto se ovako razbacuju pare, tesko je razumeti. Kabic, sta i na kom mestu da igra rezerva iz Vojvodine a placen 800 000 evra, opet tesko objasniti.
?

???????.......;#?#(

pre 10 meseci

A kažete Partizanu što su kupili Nikolica kako su glupi

gemathegreat

pre 10 meseci

Sve što tebi nije jasno tako i treba da bude, bitno ie da onima koji vode tim jeste sve jasno.
D

Dragan Sapunjara

pre 10 meseci

Voleo bih da mi neko pojasni sta znaci kad je neko geografski i prakticno blizu Beograda? Sta je Mitar zeleo da kaze?
i

iz sljivika

pre 10 meseci

Da je sačuvao geografski atlas iz osnovne škole.

Bojank91

pre 10 meseci

Klinicki sam bio mrtav na trenutak kad sam to procitao ali verujem da je mislio da je blizu Zvezde u smislu samo sto nije postao njen clan, a geografski da je tu negde blizu Srbije. Ako nije to onda bolje i da ga ne pitamo jer ce i to malo reci sto zna da zaboravi

angry_chainsaw

pre 10 meseci

"Da je sačuvao geografski atlas iz osnovne škole" - 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Nasmeja me dobro brate!!!
N

Novak majstor

pre 10 meseci

Najveci gej lobi iz Njujorka stoji IZA Terzica . Ovo je proverena informacija Ana Brnabic je kanal za vezu u celoj prici !
l

lool

pre 10 meseci

Sa vama (navijacima rezultata) uvek komedija
C

Comi81

pre 10 meseci

Kakvi nesposobnjakovići sjede u našoj upravi!!!Oni ne znaju da li Eraković dolazi na pozajmicu....Pa to se ubaci kao klauzula u ugovor,samo što vi još niste čuli za to...
D

Dejan cz

pre 10 meseci

A gdje si to ti, u kojoj upravi? Steta da takav kapacitet truli i propada za tastaturom
M

Mutommbo

pre 10 meseci

Dolazak Degeneka je gotov. On će nadomestiti Erakovićev odlazak. Vidi se da se Dragović komotnije oseća na mestu levog štopera nego na desnoj strani. Mi imamo prvu postavu i neke izmene, ali je očigledno da Ado ne može biti pojačanje za LŠ. Takođe Kangwa je na granici za ovo takmičenje jer mu nedostaje malo više čvrstine. Za 6-8 meseci Jovan Šljivić će moći da uskoči na tu poziciju i bude u ravni sa ostatkom ekipe. Mi imamo dobar tim za domaće takmičenje, pa i za nivo LE, ali za LŠ još malo nadogradnje bi trebalo. Igrač između Stamenića i Ivanića i jedna opcija za napad sa Olajinkom i Krasoom da deli minute. Može Ivanić i povučenije pa sva trojica da igraju, jer Olajinka i Kraso igraju dobro i kada se postavljamo u blok i kada vršimo presing. Oni nisu ona klasika da imamo dva igrača manje u odbrani. Barak Bahar će i to rešenje pronaći. Sutra bih potpisao da budemo 3. u grupi sa dve pobede i remijem, pa da nastavimo u LE i na zimu nadogradimo tim za proleće. Ako bi nam došli iz četvrtog šešira Young Boys, Sparta ili Kopenhagen, možemo i sa postojećim igračkim kadrom. Za Lans, Marsej ili Bragu treba nam barem još jedan špic.
h

halo

pre 10 meseci

Prodate ga i onda kukate da ga želite nazad, pa svaka čast stvarno. Mogli ste ga zadržati još preko jeseni, Zenitova/Spartakova ponuda sigurno ne bi isparila do januara, ali Terzo je želeo taj apgrejd u voznom parku odmah, pa sad i treba da nam igraju neki bivši igrači i penzioneri u odbrani.
V

Vasilis

pre 10 meseci

Ne plasim se, ako su izveli ovakav prelazni rok i ako se ovako sredio tim za manje od mesec dana, sigurno nisu ludi da bas odbranu ostave losu. Bice to kako treba, pa da Zvezdanu gledamo na prolece u Evropi, da li 1/8 ili 1/16 to je manje vazno!
G

Goss

pre 10 meseci

Ma kako da ne samo ti sanjaj gejlijo
Г

ГБ

pre 10 meseci

На велику жалост. Кога он може замјенити.
S

Salamander

pre 10 meseci

Niko ničiju sreću ne kvari. Čupo, srećno u novom klubu. Da ti sledeći transfer bude neki top klub iz liga petice. Da te povrede zaobiđu i da uvek budeš ponosan na našu Zvezdu.
A

Aca LJotic

pre 10 meseci

Salamander Moze ko Nemanja Vidic Crvena Zvezda Spartak Moskva Mancester Junajted Branislav Ivanovic Ofk Beograd Lokomotiva Moskva Celzi Milos Krasic Vojvodina Cska Moskva Juventus.
s

svasta...

pre 10 meseci

kako se to zvezda oprostila od erakovica a onda pricamo o pozajmici? kakve su to gluposti
g

gluposti

pre 10 meseci

Mi i dalje igramo bez napadaca, olajinka nije napadac,kraso je previse spor sa sredinu terena...
t

tvoj patlidžan

pre 10 meseci

da,ali Zvezda ima sve što joj treba da osvoji titulu 30+ će biti izmedju prvog i drugog na tabeli...
s

svasta

pre 10 meseci

u prevodu nema sanse za erakovica cim ste doveli degeneka, ne razumem zasto nas zavlacite..