Domeniko Berardi protiv Juventusa (©Reuters)
Domeniko Berardi protiv Juventusa (©Reuters)

Rodila se nova ideja: Juventus hoće da vrati Berardija

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.08.24. | 11:47

Razleteli su se u Torinu na sve strane

Tijago Mota je došao, uzeo metlu u šake i krenuo da čisti. Zaveo je red, podmladio je Juventus, ali renoviranje nije završeno. Zapravo, ovo je samo početak.

Na sve strane su se u Torinu razleteli kako bi obezbedili igrače na koje je novi trener uperio prstom, odavno nisu bili tako angažovani. Akcenat je na ofanzivcima, u toku je totalna ofanziva na Nika Gonsalesa, Tena Kopmejnersa i Džejdona Sanča, razmišlja se i o Fransisku Konseisau, a rodila se nova ideja. Juventus bi da vrati Domenika Berardija.

Izabrane vesti

Hoće li imati dovoljno novca baš za sve zamisli – teško. Verovatno će jedno krilo ispasti iz kombinacije. Ali, finansije u slučaju Domenika Berardija ne bi trebalo da predstavljaju problem. Bjankoneri su ti koji žele da iskoriste lošiju ekonomsku situaciju u Sasuolu.

Ispao je Sasuolo iz Serije A i plata Domenika Berardija postala mu je opterećenje, omča oko vrata. Igrača takvih kvaliteta neće naći, neće moći sebi da priušti, ali o finansijama će manje razmišljati ukoliko se krilni napadač vrati u torinski klub. Za Juventus bi bio jeftina opcija, a sportski direktor Kristijano Đuntoli ga veoma ceni.

Juventus ima plan da dovede italijanskog ofanzivca na pozajmicu, preuzeo bi na sebe njegovu platu i ujedno pomogao Sasuolu da sredi finansijske knjige. A, pritom bi Tijago Mota dobio kvalitetnu opciju u napadu, samo bi morao malo da se strpi. Domeniko Berardi je povređen, ima problem sa ahilovom tetivom i oporavak će trajati do oktobra.




tagovi

Letnji prelazni rok 2024JuventussasuoloDomeniko Berardi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara