Rodić: Stavili smo tačku na priče o tome ko je bolji

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.04.24. | 11:48

“Sada smo iz prve dve šanse dali dva gola”, rekao je iskusni levi bek

Dva različita meča u roku od četiri dana, ali ishod – isti. Crvena zvezda je savladala večitog rivala sa 2:0 u okviru Kup takmičenja.

Crvena zvezda je ponovo napravila veliki broj šansi, ali je za razliku od prvenstvenih duela igrala mnogo disciplinovanije u defanzivi.

Izabrane vesti

“Pobedili smo večitog rivala dva puta u razmaku od nekoliko dana i jasno stavili tačku na priču oko toga ko je bolja ekipa. Mislim da smo i prvi prolećni derbi zaslužili da pobedimo, ali je sve to fudbal. Ipak, sad je sve došlo na svoje i sa deset bodova prednosti čekamo završnicu prvenstva, kao i finale Kupa Srbije. Pred nama je još sedam utakmica, i cilj je da svaku pobedimo. Nema opuštanja, pobedu smo već arhivirali i sada smo maksimalno fokusirani na Vojvodinu. Očekujem dobar meč, oni su u sjajnoj formi, zasluženo su se plasirali i u finale Kupa Srbije, tako da će sigurno biti veoma zahtevna utakmica, kako u nedelju, tako i 23. maja”, rekao je Zvezdin levi bek.  

Dodatno je defanzivac crveno-belih analizirao događanja iz kup utakmice utakmice.

“Presudila je naša koncentracija, timski duh i potom veća sigurnost u završnici, u odnosu na prethodna dva derbija. Sada smo iz prve dve prilike postigli dva pogotka, i to je model kojim treba da se vodimo i u narednim utakmicama. Uspeli smo potom da održimo kontrolu utakmice i da se zasluženo plasiramo u finale Kupa. Cilj je jasan, želimo četvrtu duplu krunu u nizu i smatram da imamo kvalitet za to. Verujem i da su navijači zadovoljni načinom na koji igramo. Hvala im za sjajnu podršku na prethodna dva derbija, ali i na svim drugim utakmicama”.



tagovi

Milan Rodić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara