Humanitarni tiket u podne: Milica Tomašević tipuje za Koš za sreću

Vreme čitanja: 4min | čet. 09.04.20. | 08:00

Šarmantna glumica i voditeljka izaziva jake kvote na MOZZART fudbalske simulacije

Četiri para, a tri MOZZART dvojke... Tako to radi šarmantna glumica i voditeljka Milica Tomašević koja se ne libi simulacija mečeva elitnih svetskih liga u poteri za kvotom 20,11, koja joj na listić donosi potencijalni dobitak od 201.100 dinara koje namenjuje za „Koš za sreću“.

Tako stvari stoje kod Milice, dame koja svesna uzvišenog zadatka, pa i MOZZART entuzijazma koji ruši sve barijere na putu ka svima onima kojima je pomoć u eri pandemije COVID-19 virusa. Krenula je iz Belorusije, odnosno s meča rezervista NEMAN II – BELŠINA II. Do četvrtog kola, Neman II se već promovisao kao ekipa koja će se boriti za najviše pozicije, možda i za titulu. Koliko su dobri, govori njihova gol razlkika od 7:1, što navodi na zaključak da ova ekipa ima najbolju odbranu lige. Belšina II ima dva startna poraza, pa pobedu od 4:0 nad Gorodejom II. Imajući u vidu sposobnost Nemanovih rezervista, deluje da je to za njih bila samo epizoda pred suočavanjem sa realnošću.

Izabrane vesti

„Kombinujem 1&3+”, kaže glumica i voditeljka medijskog javnog servisa, odnosno RTS-a, koja je ako to niste znali rođena u Kosovskoj Mitrovici.

Ona nadalje, sreću u tipovanju traži MOZZART simulacijama. Šta je po sredi? Naime, u ponudi su simulacije mečeva koji bi se igrali da sve nije stalo. A, važno je znati da su rezultat i kretanje događaja na meču predstavljaju neki od 50.000 već odigranih pravih fudbalskih mečeva. Na primer, ukoliko se kladite na meč između Mančester Sitija i Liverpula, podaci koji su prikazani mogu biti sa meča Vest Hem – Arsenal, koji je odigran pre dve godine. Nije li to uzbuljivo?

Milica Tomašević misli da jeste, pa baca oko na bundesligašku simulaciju meča AJNTRAHT FRANKFURT (SIM) – MENHENGLADBAH (SIM). Rekli bi da je ovde Menhengladbah blagi favorit na ovom simulacionom meču… Kvota i te kako privlači da se proba dvojka. Ako nećete da se kladite na konačan ishod tu su i golovi, ali i poneka vrlo primamljiva kombinazzija. Ako niste sigurni sa tipom na goste, možete da probate sa nekom od kombinazzija sa dvoznakom, ili tipom na golove. Zašto vam sve ovo govorimo? E, pa samo zato da vidite kolike mogućnosti pruža simulacioni igrački izazov, a šta Milica Tomašević kaže na to?

„Biram dvojku“, reče domaćica kultne TV emisije „Luda narodna noć“.

Prešla je smesta na simulacioni meč VEST HEM (SIM) – VULVERHEMPTON (SIM). Usudićemo se da prokomentarišemo da ovaj susret prosto vuče ka kombinacijama... Da, tačno tako, jer kvote na ovaj simulacioni meč koji je trebalo da se igra na terenima Premijer lige, deluju sjajno. A, šta na sve ima da kaže naša gošća?

„Ponavljam dvojku“,  mudro će Milica koja je do sada glumila u više serija među kojima su “Klasići”, “Komšije”, “Vojna akademija”, “Ekipa”, “Senke nad Balkanom”, “Igra sudbine” i “Žigosani u reketu”.  

Idemo do Španije, na simulacioni meč GRANADA (SIM) – HETAFE (SIM). Zmamo da je Hetafe peti, a Granada deveta u stvarnosti, odnosno na tabeli formiranoj pre velike COVID-19 krize. Da li taj odnos snaga važi i u simulacionom svetu, zaključite sami, ili pak poslušajte Milicu Tomašević koja kaže...

„Ja sam za još jednu, završnu dvojku“!

Neka bude tako, neka joj se pozlati! Želimo to od srca našoj današnjoj gošći koja se shodno uslovima potrudila maksimalno da se upiše u anale „Humanitarnog tiketa u podne“ kao heroina akcije koja vam ovim putem šalje savet da je najlepše, najodgovornije i najhrabrije ostati kod kuća do duple pobede Srbije nad virusom koji hara svetom.

Poslušajmo je u nadi da ćemo upisati dodatni plus na do sada doniranih 14.876.989 dinara u najjačoj akciji plemenitog klađenja. I, da znate, niko i nigde, do MOZZART ništa slično ni ne pokušava! Zato imajte na umu, da je vaša omiljena kladionica svuda i uvek s vama, ma gde da ste. Imajte na umu da i u eri opšte COVID krize naši paketi pomoći stižu na adrese starijih sugrađana širom zemlje, da bolnicama stižu donacije, te da je MOZZART nabavio 10 respiratora za klinike Srbije!

Takve akcije inspirisale su i našu Milicu Tomašević za akciju, ali i veliki aplaz. A, šta vas inspiriše? Da li ste DONELI ODLUKU da ostanete kod kuće? Ako jeste, onda znajte da smo 24 časa zajedno uz mozzartsport.com i mozzartbet.com sadržaje!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Milica Tomašević će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak će proslediti na adresu . Doma za decu i omladinu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević”, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 20,11, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

*  Takođe, analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara