Migel Borha (©Reuters)
Migel Borha (©Reuters)

River Plejt, Brendbi i Rozenborg su najveće kvote na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.07.24. | 10:43

Nigde nećete da nađete veće

Nedelja je tradicionalno bogat dan kada su fudbalska dešavanja širom sveta. Brojne lige su počele, pa je kladioničarska lista sve bogatija. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kečevi na River Plejt u Argentini, Rozenborg u Norveškoj i dvojka na Brendbi u Danskoj.

Izabrane vesti

Posle pet kola šampionata Argentine, River je tek deveti, sa tri pobede i dva poraza. Milioneri su i dalje prvi favoriit za odbranu trona kod Gaučosa, ali mora tim Martina Demikelisa da ubaci u petu brzinu. Završen je Kopa Amerika, reprezentativci su se vratili klupskim obavezama. Lanus je sakupio bod manje od današnjeg rivala. Oba poraza je šampion doživeo u gostima, a na Monumentalu maksimalan učinak belo-crvenih, tri meča – tri pobede, uz samo jedan primljen pogodak i devet datih. Kada igra River na kultnom stadionu ni igla ne može da padne, biće više od 85.000 gledalaca na najvećm stadionu u zemlji i u ovom delu sveta.

VIBORG – BRENDBI (NEDELJA, 18.00), DVOJKA 2,05

Brendbi je na tragičan način završio prošlu sezone, ostao bez šampionskog pehara u Danskoj koja je otišla u Herning, u vitrinama Midtjilanda. Prelazni rok je bio siromašan, nije bilo bitnih ni dolazaka ni odazaka. Prva zvezda plavo-žutih je Norvežanin Ohi, nekadašnji napadač Crvene zvezde. Viborg je prošle sezone bio osmi. U proteklom prvenstvu oba meča ovih rivala rešio je u svoju korist Brendbi, kod kuće sa 1:0, a u gostima sa 2:1. Na ta dva meča norveški napadač je dao jedan gol, i to u Viborgu.

ROZENBORG – LILESTREM (NEDELJA, 19.15), KEC 2,15

Daleko je Rozenborg od stare slave. Ne samo da nije u igri za Evropu, već velikan iz Trondhajma bi mogao da senzacionalno ispadne ove sezone iz Elitserije. Na polovini šampionata 11. pozicija, sa samo tri boda više od Tromsea koji je na poziciji koja vodi u niži rang. Samo jedna pobeda na četiri prethodna meča za nekadašnjeg vladara Vikinga. Lilestrem je bio slab na startu, ali je u naletu, ostvario je tri trijumfa na četiri prethodna meča i sada se uključio u igru za izlazak na međunarodnu scenu. Prošle sezone oba međusobna duela je dobio Lilestrem, u Trondhajmu sa 2:1, a kod kuće sa 3:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara