Rivaldo grmi na Brazil i Titea: Tužan sam kad vidim na koga je spala brazilska “desetka”

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.11.19. | 16:45

“Za to nije kriv Paketa već trener koji mu je dao taj dres”, tvrdi legendarni fudbaler

Nikad nije prijatno kad izgubiš od najvećeg rivala. Pa i da je obična prijateljska utakmica u pitanju. Brazil je u Rijadu poražen od Argentine u meču koji je odlučio Lionel Mesi s bele tačke u 13. minutu, a poraz Karioka teško je pao legendarnom Rivaldu koji je negativnu energiju usmerio ka selektoru Titea.

Proslavljenom asu je zasmetala odluka da čuvenu brazilsku "desetku" na ovom meču ponese Lukas Paketa koji je zamenjen već na poluvremenu zbog loše igre.
"Gledao sam Brazil protiv Argentine i tužan sam zbog onoga što se događa sa našom 'desetkom'. Oni su na utakmici protiv Argentine dali 'desetku' Paketi. Dres koji se ceni i poštuje širom planete. Taj dres ne treba da sedi na klupi za rezerve u drugom poluvremenu, jer je to dres sa brojem koji su nosili Pele, Rivelino, Ziko, Rivaldo, Kaka, Ronaldinjo, Nejmar. Nije to krivica igrača, već trenera i stručnog štaba jer znaju koliko je teret brazilske 'desetke', a dali su je momku od 22-godine koji ima veliki potencijal i budućnost u brazilskom timu, ali ne još i kvalitet za 'desetku'. Kao što je selektor želeo da zaštiti Rodriga, koji igra dobro u Realu, tako je morao da zaštiti i Paketu, da ne igra u tom dresu, jer znamo svi da nema prijateljske utakmice između Brazila i Argentine", napisao je Rivaldo u opširnom postu na Instagramu koji je ilustrovao fotografijom velikana koji su nosili "desetku".

Izabrane vesti

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara