Komentari na vest

Rikardo ljut što derbi nije pomeren: Savez je trebalo da se umeša! Zvezda ima više vremena za odmor

C

Casavir

pre oko 2 godine

Ja stvarno ne vidim razlog da se momak ljuti. On ionako ne dolazi na derbije. Prijace mu odmor.
A

Alo bre

pre oko 2 godine

A na komentarima sve zvezdasi,gledajte vase dvoriste sa postenim terzicem
P

Prti

pre oko 2 godine

Zasto ste naljutili momka?
G

Gostri

pre oko 2 godine

Igrao pod blokadama protiv ekipe sa malte, posle pobede kod kuce 4-1,par dana pred derbi. Ako je ovo tacno onda nije normalan ni on a ni strucni stab.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

Pa, objektivno covjek nema nikakvog razloga da laze. Znaci da je istina. A to onda automatski znaci i ovo sto si ti napisao – da su i on i ovi iz uprave apsolutno nenormalni. S tim da veca budala tu ispada Rikardo, naravno. Ali vjerujem ja da ni on nije bas toliko naivan. Vjerujem ja da su mu ovi iz uprave zato obecali svakakve neke kule i gradove. Problem s tim je to sto kad Rikardo u jednom momentu skonta da su to sve lazi, e onda imamo manje-vise isti scenario kao i sa Asanom. Uglavno, moronluk zesci. Na sta smo spali, ovo je stvarno strasno.

Никола Подгорица

pre oko 2 godine

Ко је овај? Шта је освојио?
T

Taribo

pre oko 2 godine

Ova odlaganja pod hitno treba zabraniti, samo prave cirkus i ciganisu se. Sve evropske ekipe igraju ritam subota-sreda. Nek dovedu jos igraca u rotaciju pa nece biti problema! Nego bi oni da igraju 3 fronta sa 2 i po igraca...
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

Rekao si sam... subota-srijeda. Partizan ce igrati NEDELJA-srijeda. Nakon sto je u Evropi igrao u cetvrtak prije te nedelje. Znaci, nakon pauze od koliko? 2 dana za jednu utakmicu, 2 dana za drugu utakmicu? Nije frka. Moze i to. Ja se licno ne zalim ni na sta niti trazim opravdanje za nesto. Ali... sam si rekao. Cijeli svijet igra SUBOTA-srijeda.
P

Pavkov uinat

pre oko 2 godine

Kad citam koju ste vi sljam ...e onda bog te cuvao Milance ...
D

Dinara91

pre oko 2 godine

Kmee kmeee..... Aj molim te pomerite ga biće inače svakakvi izgovora
N

Nezvani Gost za admina

pre oko 2 godine

Sta god napisem ne objavljujete mi komentare. Sram vas bilo, radite samo u interesu rezimske k..ve. Isti ste kao i oni. Stitite intersese kriminalaca poput Terzica, Covica i naravno vrhovnog manitua koji lebdi iznad rajka. I vasem zulumu ce doci kraj, budite sigurni. Jos jenom, sram vas bilo.
C

Cccc

pre oko 2 godine

Za sve ovo je kriv FSS, prestanite sa odlaganjem tih utakmica ko nemoze igrati dva put sedmično neka napusti takmičenje. Jel pomoglo ikom odlaganje, svi smo tu gde bi bili i bez toga.
c

cccc

pre oko 2 godine

Šta bi hteo Rikardo da Zvezda sebi pravi zgusnutiji raspored da bi njima bilo bolje, koliko moraš biti budala da tako nesto od nekoga očekuješ.
S

SamoKodCrnih

pre oko 2 godine

Samo u klubu u crnim dresovima koje im je birao Franja ,stranci se podmetnu da se bune i da određuju šta treba da radi savez. Verovatno su mu obećali isplatu dela dugovanja, ako se sastavi saopštenje i potpiše njegovo ime, a njegovo ime u fudbalu je toliko zvučno da je najbolju sezonu imao kada je igrao partizanske sklanjalice:))))
N

Narodni poslanik

pre oko 2 godine

Pazi ovog 😁 Nisu Zvezda i Partizan odigrali po 5 utakmica u prvenstvu zbog ovakvih preplaćenih amatera a on ne može da igra nego raspored mu smeta 😁 Mila majko... Još zamisli mora da putuje čak u Kragujevcu 😁 pa najbolje je da ne igrate uopšte, ni na treningu ne morate više. Daj otkaz care! Baš me interesuje kako će da odigraju do polusezone pošto je i ovako zbog svetskog sve nabijeno.
B

Bivši Grobar

pre oko 2 godine

Uprava napolje
D

DaOnBira

pre oko 2 godine

Najbolje bi bilo da Rikardo izabere kada će se igrati derbi.Čudo da se nije pobunio i tražio da savez uzme jedan nezasluženi bod iz Niša koji je osvojen iz sumnjivog penaltika:)))
G

Gost Ad

pre oko 2 godine

Utakmice super lige su se odlagale pred meceve naših klubova na evro sceni. Termini u Super ligi su davno odredjeni zasto se niste zalili pre 60 dana vec se tada znao termin odigravanja utakmice. Pravi razlog traženja odlaganja je što Zvezda ima 1 da odmora više i sada trazite odlaganje davno odredenih termina utakmica.
G

Gost135

pre oko 2 godine

Pa on je i rekao da su tražili jer Zvezda ima dan više za odmor. Ne znam što komentarišete na osnovu naslova.
G

Gostmkg

pre oko 2 godine

Odlaganje utakmica je glipost koja je, između ostalog, uticala i na Zvezdin plasman u EL. Ali ako je ododmaćena glupost, sa njom treba i nastaviti. Pamet u fudbalsko Srbiji nikome nije pomogla. A ti, momak nauči dane u nedelji, pa tek onda komentariši.
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Da ste prosle godine bili sampioni sad bi imali dan vise za odmor, jbg baki tako ti je to i to ti je tako.
Z

ZDj

pre oko 2 godine

Mogao je i savez da reaguje,zasto cure zasto ne pomognu Partizanu i da ostete Zvezdu? A mogli su odloziti ipak derbi je to, pa da vidimo sta ce onda smetati.
Z

Zaim

pre oko 2 godine

Ja radim svaki dan,ako ne dodjem nema ni sati ni para.Kakvo crno odlaganje,ne mozete dve utakmice sedmicno da igrate a jedan igrac prima kao cela firma od 300 ljudi.Pola utakmica vec odlozeno a sve u evropi izgubljeno,brisi da vas ne gledamo vise.
K

Kenp

pre oko 2 godine

Momak fasovacete svakako...
G

Gost Ad

pre oko 2 godine

Razlog što se traži odlaganje derbija je da Zvezda ima jedan dan vise odmora. Igranje sreda nedelja su uobicajeni termini u Evropi tako da nema razloga za odlaganje utakmice izlazi se u susret da bi se omogućio dan vise odmora za utakmice u evropi. Partiza trazi odlaganje izmedju utakmice super lige čiji su termini ranije zakazani.
G

Gostes

pre oko 2 godine

zvezdaspor odlaže kad hoće i radi šta hoće ovde. Al u Evropi se vidi,ko su i šta su. Obična 0
G

Gost1234

pre oko 2 godine

А ти си дебил јел'?Јел' твој мучени клуб одложио уталмице или си заборавио то да приметиш?
k

kme

pre oko 2 godine

E ovo je vec izgovor od franjevca.... izgubice utakmicu i krivice FSS. Bruka i Sramota da taj klub jos postoji
T

Tutiftiti

pre oko 2 godine

Ljut, nek se ljuti na svoje.
S

Ssssssss

pre oko 2 godine

1 dan razlike, kao da je to nesto. Zvezdi ne odgovara odlaganje zbog moguceg odlaganja zbog Lige Evrope, sta je problem.
Б

Братина

pre oko 2 godine

Једини дерби који је Партизан добио у последњих 5 година је игран пар дана после Бајерна. Тад им није пало напамет да одложе. То су гробари. Да је одложено, они би рекли да Звезда жели да их избаци из ритма и да је Звезди ово трећа одложена утакмица у овој сезони.
J

Jeste

pre oko 2 godine

Ali je partizan opet imao dva dana manje za odmor posto je u cetvrtak igrao sa junajtedom u bg
s

srce od kamena

pre oko 2 godine

ja koji sam zvezdaš, ali moram priznati da je ovo slika našeg fudbala. da nisu odlagali utakmice pre evropskih i bitnih utakmica, mozda bi imali i malo vise snage kada je bitno, a ovako tuga pregolema.
G

Gostivoje

pre oko 2 godine

Eto sta maliciozan naslov moze da uradi. Rikardo nije ljut kao sto pisete vec je realno rekao sta i kako bi trebalo da bude.Zasto dizete tenzije kada bi prvi trebalo da ih smirujete???
M

Ma nemoj

pre oko 2 godine

bolje da je cutao nego sto je lukavo. Nego atmosfera u klubu je takva .

Bojank91

pre oko 2 godine

Igrali protiv Harmbuna nekog i sad su umorni
G

Gost333

pre oko 2 godine

Znači ceo problem je u tom jednom danu, Zvezda igra u subotu prvenstvenu utakmicu a Partizan u nedelju i taj 1 dan će da odluči pobednika ili šta već ?!
M

Mukyy

pre oko 2 godine

Zvezda igrala utorak pa ce subotu pa sredu. Partizan igrao cetvrtak pa nedelja pa sreda. Ako je ovo tebi isto svaka cast.
J

Jaaaaa

pre oko 2 godine

Naučite propozicije pa onda lupajte! Da bi se pomerio termin neke utakmice moraju oba dva kluba da se slože!!! Tako da ... A, lično ne bi dozvolio odlaganje prvenstveni utakmica što je činjenica i zvezdi i partizanu prethodnih dana. Imaju 30 igrača najmanje i kao nešto odlažu, sramota!
Z

Zeleznik

pre oko 2 godine

Druže moj neobjektivni, Partizan jedva da ima i 11 igrača al ajd' dobro, ako je tebi tako lakše imamo 30.
Z

Zvezdana ima

pre oko 2 godine

Partizan ne. Partizan zbog invalidske uprave ima maltene samo omladince na klupi. Polako dolaze pojačanja, ali kasno...
д

д.г.

pre oko 2 godine

Невероватно због какве се глупости диже тензија. Термине одигравања утакмица није одређивала Звезда. Нормално је што не пристаје на промену термина. Можда су за четвртак заказали заједничку вечеру. Или купили карте за биоскоп. Можда је баш за среду Деки темпирао форму. Мој сеоски клуб хтео да одложи јер му се жени голман али противници нису пристали.
G

Gost eeeeej

pre oko 2 godine

Dali se seca neko derbija 91 godine posle Bajerna,kad ste pretili od muke sto ce Zvezda igrati finale.3-0 je bilo i trebali ste bar jos toliko da primite,al vas vasi navijaci spasli prekidom ........
r

rs 1989

pre oko 2 godine

Evo ja bih vam dao sedam dana vise odmora..!Da vas izgazimo kao ljudi..Cuju umorni,pa ova ekipa Hamruna je slabija od Pjunika 5 puta..Ne kazem da je Makabi velesila,daleko do toga,to je nasa sramota..ali za ove vase maltezane nije za poredjenje,smesni ste...I opet ce Vucic da bude kriv..Ne volim ni njega,a vi gomila vas sto vicete protiv njega reci ne bi reklo protiv njega da ste u svim sportovima prvi,znam vas !
T

TzT

pre oko 2 godine

Da je u svim sportovima prvi partizan, Adolf da vlada cutali bi.Dok su bili prvi u svim sportovima za vreme proslih cutali su.
S

Skakadak

pre oko 2 godine

Koliko smo mi samo puta igrali derbi odmah posle tezih evropskih utakmica od vasih. Samo placete i kukate,a na aerodromu se veselite sa igracima makabija
R

Ros

pre oko 2 godine

Koliko puta? Ajde navedi? I nije se ceo tim radovao sa navijačima Makabija, nego su se navijači Makabija slikali sa kapitenom svoje reperzentacije. Isto kao da se navijači Zvezde zateknu na aerodromu sa Lukom Jovićem npr, ili Dušanom Tadićem. Ne vidim zašto bi kapiten izraelske reprezentacije morao da navija za Zvezdu protiv izraelskog kluba? Ajde malo realnosti pri pisanju komentara, bez laži i preuveličavanja. Molim za objavu komentara
G

Gost111

pre oko 2 godine

Ajde malisa da se klikeras. Prvo nemoj da lazes,za pocetak
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Da vam damo gol fore i penal kao početni udarac? To mi deluje kao jedino fer prema gromadi.
@

@Nenad

pre oko 2 godine

I Tanja Boskovic da im otpeva "tango smrti" pre pocetka da im digne moral
p

prti

pre oko 2 godine

Sta se ovaj buni pa on nikada nije ni dosao na derbi...
G

Gost Pele

pre oko 2 godine

Što niste odmarali glavne igrače? Imali ste povoljan rezultat iz Beograda.
G

Gost123454321

pre oko 2 godine

Koliko komentara ovih nesrecnih iz rupe...!? Sve su ucinili, toliko pricali, toliko se nadali toj LS i onda dofje velesila iz Izraela i vrati ih u stvarnost... sta trazite vise na nasim vestima, idite vasu u rupu i vidite sta vam rade doktori i misteri... ovo sa pomeranjem utakmice nema veze sem da se malo prica o tom derbiju, sto bi rekli cist marketing da bi doslo jedva nekih 15 hiljada... UPRAVA NAPOLJE!!! VOLIM PARTIZAN
G

Gost123

pre oko 2 godine

Šta se nama žališ šta voliš!?
G

Gost123454321

pre oko 2 godine

Znam da je za vi ne znate sta je to, jer vama je bitan samo broj i sendvic... a i zalutao si na nasim vestima... VOLIM PARTIZAN
G

GostAd

pre oko 2 godine

Delije su poslednjih 6 godina imali razloga da budu srećni za razliku od vas koji ste srećni posle zvezdinog poraza. partizanovi igrači su vam priredili samo razocaranje.
M

Marim baš

pre oko 2 godine

Rikardo se stalno ljuti, svakako 😝
k

kragujevac

pre oko 2 godine

Opet ista kuknjava od Partizana. Ljudi, Zvezda je igrala protiv Makabija za Ligu šampiona, iscpšljujuća utakmica, pa sa Javorom. Da je odločila ua jkedan dan imala bi dva dana za TSC,a već 6. počinje LE. A vi ste igrali sa malteškom ekipom koja je nepotnata ,ali vam je očitala lekciju . Imala je posed,igru, i šta vam smeta. Baš ste neke plaćljive...
G

Gost RS

pre oko 2 godine

Ne igrate dudbal na vrhunskom nivou pa prema tome niste opravdali nijedno odlagaje. Da oporavite tijelo treba vam vremena koliko i meni posle kafanaskog termina u balonu, a ja nakon njega sašijem još 5-6 piva čisto da ugasim žeđ.
G

Ga

pre oko 2 godine

Pamtim dobro... Zvezda usla u LS... Utakica sa Napolijem u Bg... 0:0 u subotu se Igra Zvezda Partizan... Zvezda trazi odlaganje za nedelju... Partizan odbija. Uzevsi u obzir ovu cinjenicu, pita se samo zasto se sad Partizan buni
a

a ona

pre oko 2 godine

ekioa sa adrese Ljutice Bogdana 1A od uprave do trenera ako vas sad minimum ne petardira bez ikakvih kalkulacija,neka se nose svi zajedno u tri lepe Sampdorije materine !!! Da vas više i ne gledam i ne slušam,Bože me sačuvaj,ko bolesni ste redom... Svog kluba i svoje avlije ne vidite od mržnje prema drugom klubu,šta je tu dobro i normalno... Nego lepo stuci zmiji glavu da ne palaca više otrov okolo !!!
G

Gost Pele

pre oko 2 godine

Šta je pisac hteo da kaže?
D

Duša u nosu

pre oko 2 godine

Ali ljudi... Naši klubovi DOKAZANO i kad se odmore - ne trće ništa bolje. Koja je poenta?
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

E moj rikardo. Pa koji bi vam onda bio razlog za poraz?
N

Nemusf

pre oko 2 godine

Ne vidim neku dramu buraz. Zvezdini igrači svakaki nemaju kondiciju za više od 60-tak minuta. Mada ni Partizan nemanjka u tom segmentu. Koji bre crni odmor avgust mesec je ljudi pobogu.
I

Iks Tb

pre oko 2 godine

Rikardo,ponesi samo vazelin...
D

Dobrivoje 000000

pre oko 2 godine

Od čega da odmorite posle onakve igre tako se neigra ni u beton ligi
F

FM

pre oko 2 godine

Krivi svoju upravu sto ti nije obezbedila zamenu, pa sad moras stalno da igras jer si ti nezamenljiv, propadose bodovi ako ti ne igras.
G

GostBM

pre oko 2 godine

Ti bolje vidi da Piksi i Bjeković zabrane Erakoviću i Dragoviću da igraju derbi nego što kukaš za termin.
I

Inat!

pre oko 2 godine

Pobedite u derbiju sad iz inata!
G

Gostpicz

pre oko 2 godine

Čukam majstore
a

aleksa101

pre oko 2 godine

Zvezda je trebala tražiti odlaganje,a ne vi !!! Porediti te dve europske utakmice je stvarno nesrazmerno i još se ljute kao..
G

Goran332

pre oko 2 godine

Zašto potencirati, dan više za pripremu? Ako zvezda igra u subotu, a Partizan u nedelju, kad god se igrao derbi, Zvezda će imati dan više za pripremu. Nebuloze.
M

MiloradeLajkovac

pre oko 2 godine

Da izgleda da ratuju a ustvari pustice se Partizan da pobedi,nece sigurno da dopuste da prvenstvo bude reseno a da je tek pocelo
G

Gost r

pre oko 2 godine

Termini su davno odredjeni razloga za odlaganje nema osim ako se želi pomoći jednom klubu na stetu drugog. Oba kluba su do sada igrali sreda nedelja niko do sada nije trazio odlaganje osim ako nisu u pitanje evropski dueli. Setili se da Zvezda ima dan odmora više pa su umislili da je zbog toga u prednosti u odnosu na Partizan.
B

Bingole

pre oko 2 godine

Vecito nadju razloga da glume zrtvu.Ja ne razumem kako im ne dosadi to. U redu je bre momak,jednom,dva puta,pa i 10 puta ali 1000 puta dosadi. Smorili ste vise sa tim. Vecito neko drugi krivac samo vi niste.Cela zemaljska kugla radi protiv vas,samo o vama razmisljaju.Najzalosnije ce biti a po svoj prilici ce tako i biti da derbi bude namesten i vi pobedite.Jer kome je u interesu da Zvezda osvoji titulu a da niste odigrali vise od 6-7 utakmica,dakle ni 20% utakmica. To ce da bude najzalosnije a onda najsmesnije kada vi pocnete da se busate,merite misice,klimate glavom,govorite da ste najbolji,da szasluzujete titulu i ligu sampiona...Harpuni jedni prevarantski.Cuj to,da pomeri Zvezda mec sa Partizanom pa da onda ona ima dva dana samo do utakmice sa TSC-om.Odlozite utakmice sa Radnickim pa imajte nedelju dana.Mada zbog cega je i odlazete.Volite vi da izigravate zrtve pa odite u kragujevac gegajte i pobedite u sklanjalici pa krenite sa onim da ste sami protiv svih,izdrzacemo,mi smo tim,kao porodica,sveti dres,svetinja i ostalo...Dajte malo cirkusa,odavno niste
T

Takojee

pre oko 2 godine

Bravo ,dodao ne bih ništa
L

Lijanko

pre oko 2 godine

Hahaha bravo care. Ubo si svaku rec.
c

crno-beli svet

pre oko 2 godine

Crna zvezda je najveci prevarant od osnivanja od proleca 1945 u Albaniju !
a

asi

pre oko 2 godine

Eto i ti vec pre derbija isto to radis. Unapred pokrivas u slucaju poraza neuspeh.Kazes da ce ako izgubite to biti namesteno,alibi pravis unapred. Po meni derbi se ne namesta. Zvezda ima bolji tim i verovatno ce pobediti. U svakom slucaju ocekujem krs utakmicu.
3

33 titula

pre oko 2 godine

Raspored se znao još krajem juna meseca ,zašto se plače sada baš pred derbi?Kuknjava i galama po staroj navici,prošle sezone se pretilo kampovanje pred skupštinom.Da nisu sada neke blokade na redu?
H

Hhh

pre oko 2 godine

Jel igrao ovaj derbije prosle sezone, nesto ga nisam primetio na terenu. 🤣🤣🤣
m

maaaaaaa

pre oko 2 godine

dzabe vam i da se odmarate mesec dana,kad ce da izgubite legano,osim neko cudo,crveni,penal tole i tako to da bude,da vas spasi
d

djakovica

pre oko 2 godine

to se samo u srbiji odlaze i nigde vise
K

Koli

pre oko 2 godine

Ti ces da pobedis Zvezdu tj.vi??? Pa vas ovi konobari razbili u ovom dvomecu i ti ces da pretis Zvezdi.Budi srecan ako ne primite 5.
G

Gostttt

pre oko 2 godine

Zvezda-PSV revanš u Beogradu, i odlozimo meč prvenstveni kao šatro da se pripremimo. Na konferenciji za medije trener PSV a začudjeno izjavljuje da ga je iznenadila odluka Zvezde da odlozi meč prvenstva zbog revanša sa njegovom ekipom dodajući da je značajnije igrati utakmicu pred takav revanš, i ostati u kakvom takvom ritmu. Daleko smo dogurali sa odlaganjima, najbolje bi bilo da uopšte ne počinjemo prvenstvo dok se zvanično ne plasiramo u grupu nekog takmicenja. Liga nam je toliko jaka da prosto ne možemo da izdrzimo, odlozis dva derbija Čuku i Vošu, pa bolje da si igrao sa njima i istrčao muški i pokazao šta znaš nego da se ovako blamiramo. Pored svih odlaganja fizička sprema -0. Strašno
V

VAŽNO VAŽNO

pre oko 2 godine

MOLI SE ERAKOVIC DA IZVADI DOTIČNOG IZ DZEPA !!!!
G

Gost123454321

pre oko 2 godine

Jel to onaj ekstra talenat od 10 miliona, sto mu ova velesila iz Izraela dala 5 komada...?
R

Rasa1977

pre oko 2 godine

E zato se uozbiljite i nakantajte ih više...
X

Xyz

pre oko 2 godine

Kako je samo lako to reći.
G

Gost pravi

pre oko 2 godine

Ljudi gade mi se ovi fudbaleri,pa ti druze nisi ni rekreativac,na terenima sirom Srbije postoji glavom garantujem 2-3 hiljade boljih i spremnih rekreativaca od tebe,koji rade za 300-400e plate,i plus su rekreativci koji su za tebe Benzema licno!!!A ti primas 20-30 000e u Partizanu i zalis sto moras da odigras 2 utakmice u nedelju dana,more idi juri lavove tamo odakle si dosao!!!
G

GostBM

pre oko 2 godine

Tačnije 65.000e mesečno
T

Tz

pre oko 2 godine

Rade posao koji vole i još pretplaćeni za to. I još kažu mnogo im na tri dana utakmica. Pa šta bi, jednu mesečno. Najveće zlo fudbala u Srbiji su blizanci, stalno im nešto smeta. Odlažu utakmice, barem da ima neke koristi od toga.
A

APSURD

pre oko 2 godine

Ovi iz Partizana gostuju u nedelju u Kragujevcu a derbi je u sredu, dakle imaju 3 dana do derbija. Zvezda igra derbi u sredu a u nedelju gostuje TSC-u, znaci Zvezda nakon derbija ima 4 dana do gostovanja u Topoli. E sad dolazi ono APSURNO: Partizan trazi da Zvezda odlozi za jedan dan da bi Partizan imao 4 dana do derbija (od nedelje do cetvrtka) a da onda Zvezda nakon derbija ima samo 3 dana do gostovanja TSC-u. Koja "logika" majko mila! Oni stvarno ocekuju da Zvezda njima ucini ustupak na svoju stetu !? Najbolje bi bilo jos i da derbi pocne penalom za Natka u 1.minutu. P.S. kad je Zvezuda gostovala Bajernu u LS u sredu vece imala je takodje samo tri dana do derbija koji se igrao u subotu. I nije odlozeno. Zato, molicu lepo, nu sredu na megdan i bez izgovora.
a

akoooo

pre oko 2 godine

si im tako lepo objasnio,mada dzabbe si se trudio xD
U

Ub Ub Ub

pre oko 2 godine

Pa zasto nece da pomeru.Prosto,Dr. Mega Trend se plasi i ovakvog raspalog Partizan,posto ocigledno i on sam zan kakav Krs od Ekipe ima.
M

Mhm

pre oko 2 godine

Prosto nam se može.
B

Bzvz

pre oko 2 godine

S obzirom da Mundijal počinje u Novembru, ove godine će se skoro svake nedelje igrati četvrtak-nedelja, lepo bi bilo malo da se priviknete, ili ćete i tada da odlazete i da kukate.
G

Gost11

pre oko 2 godine

u ste se umorili od Humruma,Hamuna,Hemruna ili kako se vec zove 🤣😂
t

tesko

pre oko 2 godine

Izgleda da Makabi udara direktno u mali Mozak ....HAHAHAAHAHAHA
V

Veliki Krki

pre oko 2 godine

Brate, kaže se Hermiona
D

Deyan X

pre oko 2 godine

Ima bre da igrate, I da letite po terenu.
G

Gost 1990

pre oko 2 godine

Ako ne možes da igraš utakmice na svaka tri dana lepo se prebacis u amatere pa lepo igras vikend pa vikend kao u seljackoj ligi.
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Kuknjava, inat, nesuvisle izjave i na kraju uobičajenih ... 0:0! Deja vu!
r

radamelo

pre oko 2 godine

Stvarno je nepravda, trebalo bi savez malo vise da se potrudi da osvojite titulu i dobijete neki derbi...
t

totinjo

pre oko 2 godine

Pa što ne odložite sa Radničkim za vikend? što bi odlagali nešto što se igra za nedelju dana od evropske utakmice a pritom Partizan je realno išao na izlet posle 4:1
G

Gost 94

pre oko 2 godine

Kako su Zvezdaši samouvereni samo vau. Baš ćemo videti da li će Rikardo i vama da spakuje neki.
P

Pedja108

pre oko 2 godine

Da, njega se osobito plasimo. Prosle sezone je bio toliko brz na terenu, da ga uopste nismo videli ni na jednom derbiju.
G

Gosthjk

pre oko 2 godine

Mukice, izmorili se bas protiv amatera sa Malte, opasan tempo bio, ne znam da li ste 3 sprinta istrcali. Kako sad kukas da imate manje za odmor, a to sto ste igrali dan kasnije pa ste duze mogli da odmarate pre utakmice, to nista? Sem toga, ako se pomeri za dan, opet ce Zvezda da ima dan vise odmora, koja je razlika?
K

Kvkv

pre oko 2 godine

Majstore zvezda je igrala u utorak protiv sampiona Izraela i ekipe koja je izbacila Olympiacos, a vi ste igrali protiv poluamatera koji pored fudbala sljakaju u fabrikama na Malti hahahahaha
M

Makijan

pre oko 2 godine

Prebacivati taj dan vise ekipi koja najvise doprinosi nacionalnom koeficijentu je banalno.I klub zbog kojeg vi kao nikada slabiji mozete da igrate sledece godine kvalifikacije za LS A pri tom nije isto igrati sa Makabijem za LS. I sa ekipom iz sredine tabele Malteske lige. To sto nemate kvalitet ni roster pa se bojite te ekipe i posle 4:1kuci pa moras da igras pod bolovima i injekcijama ti i jos neki. Obrati se svojoj upravi. Sinoc da imate kvalitet moglo je da otalja posao i rezervisti. Ali to je vasa uprava..
G

Gost i za to

pre oko 2 godine

je naravno kriva Zvezda,Država,...blablabla...

Delija

pre oko 2 godine

Koji lik, pa onda posle derbija vi dva dana za idmor a mi 1, jer se igra u subotu protiv TSC-a koja glava, hahhahaha opet neces imati sut ka golu, mali ERAKOVIC te drzi u mali dzep!!!! POLIVAJ ZVEZDO
D

Dokop

pre oko 2 godine

Pa da, klasika, uvek napad na Zvezdu, uvek je Zvezda kriva.. eto alibija ako popiju 2 , 3 komada u sred pasnjaka "imali su dan vise za odmor, mi smo umorni bili bla bla bla"... ma sram vas bre bilo i jedne i druge, koliko ste do sad utakmica odlozili i jedni i drugi koliko zaostajete za drugim ekipama 2 kola... bruka, profesionalci... da li tako i Englezi odlazu, ne sinak, igraju jakim tempom i premijer ligu i kupove i LS pa ne odlazu , zato tako i prolazite u Evropi i jedni i drugi. Gadite mi se vise samo Zvezda , Partizan, blizanci....
D

Decojcice

pre oko 2 godine

Ma vi i CZ ste smehotres. I jevreji i maltezani trce kao navijani. Problem je vas odnos i stav a ne neke poteskoce. Znas sta je tesko, raditi svaki dan 8 sati na njivi ili kao nasi preci ratovati 5 dana sa jedinm hlebom, cuvenim Srpskim hlebom TAIN! Vi niste sprenni, ali za instagram, selfi i splav ste super spremni. Sramota
К

Констракта

pre oko 2 godine

Ево га, почиње притисак пред дерби, увек је тако и било...
h

humska.rs

pre oko 2 godine

Mozda je najbolje da se igra u utorak. Ne znam kada su to ovdasnji igraci bili u stanju da igraju na tri dana, pa se ocekuje od nas da mi igramo. Najpametnije od Petrica bi bilo da igra sa 8 rezervista za vikend protiv koga god da igramo, da li cemo da izgubimo, dobijemo, to nema znacaj, barem za derbi da se spremimo. Dakle, Bazdara, Terzica, Jovica, Belica, Sehovica u nedleju, a ove da odmorimo. Ako Rikardo, Dijabate, Menig, Andrade, Urosevic budu igrali, nemojmo se iznenaditi ako derbi budu igrali slabo, pa onda da razlazemo o taktici kao onda kad smo izgubili 2-0 posle Sparte.
K

Komedija...

pre oko 2 godine

Zasto bi ispunjavali zelje navijaca Makabija????? Ovo je jedini dobar potez uprave kluba ovog leta posto su sve uradili pogresno
h

humska.rs

pre oko 2 godine

Upravo to, zasto bi ste vi ispunjavali zelje bilo kome ? Zvezda Srbija, znak jednakosti. Kada je doslo do toga da vi drzite savez i da odlucujete, u toj nenormalnosti, najmanje je nenormalno sto Makabi Tel Aviv ili Haifa ili Hapoel Tel Aviv ili koji vec, sa visestruko manjim budzetom vas nadigra u svakom segmentu. I onda se zalize na trenera i direktora, a vi ste problem, uzivate u povlascenosti ovde, koju nema niko i ocekujete od vasih iz kluba da se bore i lome kada dodju u ravnopravnim uslovima i da budu bolji. Pa oni nisu navikli na te uslove i zato i imate te rezultate.
G

Gost 94

pre oko 2 godine

Meni je bilo nekako glupo što je Zvezda ispala od nekog tamo Makabija, iako više gotivim Partizan.
Н

Неутралац

pre oko 2 godine

Ово важи и за један и за други клуб. Ако не можете да играте у ритму уторак/среда/петак-викенд са осредњим европским тимовима/тимовима из Србије, ни не заслужујете да играте ЛШ/ЛЕ/ЛК. Срамота...
V

VAR

pre oko 2 godine

Pa odložite utakmicu koju igrate za vikend i spremite se za derbi. Ima načina, a ne samo da kukate na Zvezdu.
L

LEMI88

pre oko 2 godine

Rikardo zaboravlja jednu stvar, a to je da je partizan igrao sa Hamrumom, koji je na nivou prosecnog srpskog superligasa, Ako ce nekome da se zali neka se zali svom sportskom sektoru koji mu nije spremio zamenu makar za takve meceve, a treneru sto nije rotirao igrace na ovoj utakmici sa vrlo lakim protivnikom. Ovo je samo jeftin pokusaj da se motivisu i da po starom dobrom obicaju vrse pritisak kako su svi protiv njih.
@

@Dan123

pre oko 2 godine

aj, stavi jos jedan isti komentar...
L

Luftik

pre oko 2 godine

Ako dobijete Zvezdu sa ovim timom i igracima , upravom i trenerom, onda ili je namesteno da prvenstvo bude zanimljivije i interesantnije ili ne znam kako , na koji drugi nacin.. pa ti momak u prethodnim derbijima nisi izlazio iz Dragovog i Erakovog dzepa o cemu ti pricas koji Penaltko koji Andrade... Pojesce vas mrak u sred Humske , mora Zvezda da iskali bes posle Makabija , u suprotnom i mister moze da pakuje kofere bude li nesto sto ne treba
G

Gost11111

pre oko 2 godine

A sto Partizan ne bi iskalio bes?! Vi ste galaktikosi, pa cete vi bes da iskaljujete na nekom, pazi Boga ti. A smesni ste, realno, nego svi slepo verujete don Magiji da ste nikad jaci u istoriji, zaslepljeni ste namestenom ligom i pumpanjem samopouzdanja u nebitnim utakmicama u kojima ste i pre pocetka upisali bodove! Rastavice vas Partizan i sa ovom jadnom ekipom na proste cinioce!
D

Dan123

pre oko 2 godine

Pred svaki derbi ista prica...A onda jedva iscupate bod..Cekaj malo, pa vi trecu sezonu za redom ispadate od Omonije, Serifa i sad Makabija...A u Srbiji jedva 5 bodova ispustite za celo prvenstvo...Mi jesmo dosta ispod vas, to stoji ali derbi nikada necete dobiti ubedljivo jer derbi je derbi a da i ostali klubovi u domacoj ligi igraju bar 50% protiv vas do sad bi ste bili bar jos 20% bolji. A ne ovako, 5-0 poluvreme i onda trckaranje drugih 45 minuta i onda naidje Makabi i pojede vas oba druga poluvremena kao da vas nema....
D

Dan123

pre oko 2 godine

Pred svaki derbi ista prica...A onda jedva iscupate bod..Cekaj malo, pa vi trecu sezonu za redom ispadate od Omonije, Serifa i sad Makabija...A u Srbiji jedva 5 bodova ispustite za celo prvenstvo...Mi jesmo dosta ispod vas, to stoji ali derbi nikada necete dobiti ubedljivo jer derbi je derbi a da i ostali klubovi u domacoj ligi igraju bar 50% protiv vas do sad bi ste bili bar jos 20% bolji. A ne ovako, 5-0 poluvreme i onda trckaranje drugih 45 minuta i onda naidje Makabi i pojede vas oba druga poluvremena kao da vas nema....
G

Grobarski mozak najtuzniji

pre oko 2 godine

Zamisli zvezda ce imati jedan dan vise odmora , Neverovatno.
m

mek

pre oko 2 godine

I da pomere derbi za dan, dva, pet, Zvezda ce opet imati dan vise odmora :)
F

Fan

pre oko 2 godine

:'( kako da ne pomere posle tesko osvojenog remija protiv velikana sa Malte, utakmice visokog intenziteta...
G

Gost0000

pre oko 2 godine

Opusteno Rikardo tebi nije bilo nigde ni u prehodnim derbijima
D

Dosta je bilo

pre oko 2 godine

Realno, kakve su ovo budalaštine. Čuj ima dva dana više, pa što vi niste osvojili titulu pa bi imali i dva dana više. Ajde, kuš tamo. I jedni i drugi ste već odložili 10 utakmica u odnosu na ostatak lige, a u Evropi standardno - ništa. One oprao Makabi, vas oprao AEK pa su sad i utešna takmičenja super... Smorili i Boga i oca...
G

Gostggg

pre oko 2 godine

Zasta bre vise, Zveda igrala LS a vi kup Mitra Mirica, o kakvom odmoru prica ovaj. Kup Mitra Mirica ste mogli i petlice da izvedete...

Milan

pre oko 2 godine

Pa nije Zvezda kriva sto vi igrate kikiriki ligu konferencija pa onda morate cetvrtkom da igrate. Pocelo kukanje 5 dana ranije😂
G

Gost0493ш1шиз

pre oko 2 godine

Следеће године ће бити, лако је њима иду директно у ЛШ а ми морамо у квалификације, они имају времена за одмор ми играли у среду квалификације, субота дерби па уторак реванш .
L

Lazarus

pre oko 2 godine

1. Igrali ste utakmicu protiv kluba sa MALTE. 2. Imali ste rezultat iz prve utakmice 4:1. Meni nije jasno zasto nije odmarao neke igrace, a posebno mi nije jasno da posle 4:1, u revansu protiv kluba renomea Hamruna, pustas najboljeg igraca da ti igra pod inekcijama. Van svake pameti i logike.
9

99

pre oko 2 godine

Da da, Zvezda je trebala vama slepcima da ucini na sopstvenu stetu pa da igra 2 dana posle derbija sa TSC-om, ja ne znam zasto ljudi toliko zaglupe kad kroce u partizan, kao da potpisu ugovor da budu glupi i da kmece na savez drzavu vucica vanzemaljce itd
h

humska.rs

pre oko 2 godine

Tri dana posle derbija bi iste vi igrali sa Tsc-om u nedelju, sto je sa nama slucaja koji igramo derbi tri dana posle od utakmiceu nedelju u prvenstvu. Dakle, CZ je povlascena da igra na 4 dana u prvenstvu, subota, sreda, nedelja, a prethodno utorak u Evropi, a mi igramo cetvrtak u Evropi, nedelja, sreda, nedelja. U 6 dana igramo tri utakmice. Vi cete reci da je to normalno, super. Normalno je i da budete rekorderi penalima u osvojenim bodovima i da se vecina trenera superligasa vama ulaguje i u izjavama i svakim gestom i da Vucic izrazava nezadovoljstvo sudjenjem u derbiju kada vi izgubite. I onda za spas srpskog fudbala koji na dnu a samo CZ vredi i drzi ga iznad dna, a tri godine ispadaju od Omonije, Serifa ili Haife. Savez koji izlazi u susret gostu koji ne moze da igra na tri dana, ali mi mozemo, uprkos tome sto smo u cetvrtak igrali u Evropi a vi u utorak. I sad cemo o kvalitetu i intenzitetu utakmica, samo da se ne doticemo istog toga sa vasim utakmicama u prvenstvu i nasim, gde vi kiksirate svako drugo godisnje dobe jer ste izuzezno mocni na terenu, podrazumeva se.
J

Jado jedna

pre oko 2 godine

Placi kukaj moli...dzaba ti sve
P

Pitanje...

pre oko 2 godine

Da li su svi u ovom klubu nenormalni???
t

tren

pre oko 2 godine

zašto Rikardo igra svih 90' protiv ovih amatera, po onoj oranici, morali su da ga odmore, ali kad bolje razmislim ne znam ni sta sam očekivao od dua Petrić Nađ
G

Gostuuu

pre oko 2 godine

Vi bez tog vaseg "SAVEZA" ni u ligi ne bi ostali, LAMARKA je dokaz...
c

cia bia mosad

pre oko 2 godine

kme kme kme kme kme...ajde plaky malo...
G

GostOpa

pre oko 2 godine

Bro,you talk to much
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Druze kakvo vise odlaganje,pa dinamo je pre revansa sa bodeom igrao prvenstvenu utakmicu pa su izasli na teren i pobedili,nema izgovora,kako se ne odlaze u ligama petice,ne odlaze se zato sto tamo igraju profesionalci,a ko ne moze da izdrzi takav ritam treba da batali fudbal.
G

Gosthje

pre oko 2 godine

Piksi reaguj za mezimce...
B

Bg

pre oko 2 godine

Majstore ili si spreman ili nisi, velika razlika dan, dva. Makabi mnogo ozbiljnija i zahtevnija ekipa od Hamruna, pa niko ne kuka.
S

Sinak

pre oko 2 godine

Izmorili vas ribolovci nema šta.
P

PDK

pre oko 2 godine

Ajde celo prvenstvo da pomeramo kako kome treba....da li zeli Rikardo njegov rodjendan da bude praznik i da prodavnice ne rade osim sto ne zeli da igra na odredjene datume? Prosle kvalifikacije...pomoglo se i jednom i drugom klubu sa odlaganjem. Molim lepo, sad je domace takmicenje prioritet do grupa u Evropi.
G

GostIwy

pre oko 2 godine

Ajde sta ste odmah skinuli gace, igracate prljavo kao i svaki derbi, to ce vam i dopustiti jer drugo ne znate, a onaj nas "trener" ce mozda pobediti derbi pa ce se praviti kako je Haifa bila nesrecan slucaj.
Ć

Ćef

pre oko 2 godine

Video covek da ovi grobari rade sta hoce, pa sto ne bi menja pravila kako mu se ćefne.
G

Gostbre

pre oko 2 godine

Tebi je svejedno, kad god da se igra bićeš u nečijem džepu.
S

Serbzilla

pre oko 2 godine

nas Riki!
S

Saman

pre oko 2 godine

Placi , moli, tu pomoci nema Videcemo te u sredu na derbiju posto cujemo da si neki veliki golgeter , a u derbiju te nigde nema. Placite i kukajte samo to i znate
V

VladimirC

pre oko 2 godine

Da niste divljali na Zvezdino pomeranje, prilicno sam siguran da bi vam se izaslo u susret. Ovako, cuti i smrdi.
h

humska.rs

pre oko 2 godine

Sigurno.