Rikardo Gomeš (©Starsport)
Rikardo Gomeš (©Starsport)

Rikardo: Bez euforije, mirno i koncentrisano na Floru

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.11.21. | 12:03

“Potrudićemo se da se u Beograd vratimo kao pobednici”, kaže golgeter Partizana

Posle blistave igre i pobede nad Vojvodinom (4:1) dobra atmosfera u taboru Partizana može da se “prstima opipa”.

Samopouzdanje je ponovo na maksimumu, kao i vera u nove pobede i uspehe. Prva sledeća stanica na kojoj Partizan može da ostvari veliki trijumf je Talin, gde će u četvrtak uveče igrati Flore za prolaz u prolećnu fazu Lige Konferencije.

Izabrane vesti

Pobeda bi odvela crno-bele u naredni krug takmičenja, a najbolji strelac Partizana Rikardo Gomeš je uveren da će se on i njegovi saigrači iz Estonije vratiti u dobrom raspoloženju.

“Flora će se sigurno dobro pripremiti za ovaj meč jer imaju iskustvo iz Beograda, a ujedno im je pobeda u njihovom šampionatu dala vetar u leđa. Mi mirno, bez euforije i skoncentrisano ulazimo u meč. To su pravila za sve utakmice, da nema panike, da ispoštujemo želje i ideje šefa i stručnog štaba. Igraćemo našu igru i potruditi se da se u Beograd vratimo kao pobednici”, jasan je Rikardo Gomeš.

Velika očekivanja ima i “motorino” Parnog valjka Saša Zdjelar.

Za nas je ovo još jedna evropska utakmica koja može mnogo toga da reši i da donese klubu značajne stvari. Što se nas tiče, ulazimo u novi ciklus posle odlične utakmice protiv Vojvodine i daćemo sve od sebe da napravimo novi niz. U ekipu Flore se vratio i napadač Sapinen, tako da ćemo dodatno povesti računa, jer nije igrao u Beogradu“, istakao je Zdjelar.

Posle napadača Rikarda i veziste Zdjelara, imao je koju reč o narednom meču da kaže i defanzivac Siniša Saničanin.

Naša želja je da se i na proleće takmičimo u Evropi, kao i da u našoj ligi osvojimo titulu, što je imperativ. Daćemo kao, i uvek, maksimum“, poručio je Saničanin.

Meč Flora – Partizan u 5. kolu Lige Konferencije igraće se u četvrtak od 16.30 po našem vremenu. 


tagovi

Liga konferencijeFK PartizanRikardo GomešSaša ZdjelarSiniša Saničanin

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara