Rikardinjo se probudio u Poljskoj, pa izborio transfer u Emirate

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.01.20. | 17:46

Novi klub - Kor Fahan

Bio je Rikardinjo jedan od promašaja Crvene zvezde pre dve godine. Ali, još jednom se pokazalo da to ništa ne mora da znači. Prosto, igrači se negde, iz nekog razloga, ne snađu, ne uklope...

Rikardinjo je otišao potom u ruski Tosno, a onda u poljsku Vislu iz Plocka, gde je ponovo pronašao sebe. Fudbalski se probudio, udahnuo vazduh i počeo da igra u skladu sa ranijim renomeom. Rešio je da se vrati tamo gde se osećao dobro, gde je već jednom bio u sezoni 2012/13.

Izabrane vesti

Dobre partije u Poljskoj preporučile su ga za novi transfer, koji je zaključen danas, pa će u narednom periodu Brazilac igrati u Emiratima.

Novi klub za Rikardinja je Kor Fahan, koji zauzima 14. mesto na tabeli Emirata. Ali, novac je bio presudan, pošto je predsednik Visle rekao za poljske medije da je brazilski fudbaler insistirao na odlasku. A, ni u Plocku se ne žale, kažu da je obeštećenje sasvim pristojno.

Minule jeseni Rikardinjo je na 17 utakmica postigao četiri gola za Vislu. Prošle sezone je bio još bolji: na 37 mečeva je 11 puta bio strelac, a dva puta asistent.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara