Ričard Odada (©Starsport)
Ričard Odada (©Starsport)

Ričard Odada na meti MLS ligaša: Protiv Bejla, Kjelinija i Vele za prvo mesto u Americi

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.07.22. | 11:05

Filadelfija Union zainteresovana za Zvezdinog Kenijca

Fantastičke fizičke predispozicije, odlične igre na kaljenju u Grafičaru, ali šest meseci sa prvim timom pokazale su da Ričard Odada ipak nije materijal za Crvenu zvezdu. Barem ne još, a vrlo lako može da se desi da bude i zbogom zauvek. Posle pozajmice Metalcu, u kojem je proveo prošlu sezonu, te planiranog nastavka razvoja u Grafičaru, kenijski vezista bi ipak mogao da napusti Ljutice Bogdana i karijeru nastavi u – Americi.

Lokalni mediji javljaju da je Filadelfija Union blizu dogovora sa 21-godišnjim fudbalerom.

Izabrane vesti

Sajt Pro Soccer Wire navodi da bi ceo posao mogao da se realizuje u narednih sedam dana, uz preduslov da Odada prethodno dobije P-1 vizu, koja se u SAD izdaje umetnicima, zabavljačima, sportistima naravno. Sam klub nije želeo da komentariše ovakve informacije.

Filadelfija je posle 22 kola u MLS ligi na vrhu Istočne konferencije sa 42 boda. Bolji učinak na Zapadu ima samo Los Anđeles FC sa asovima kakvi su Geret Bejl, Đorđo Kjelini, Karlos Vela

Finansijski detalji potencijalnog transfera nisu poznati, mada je jasno da ovde ne pričamo o milionskim iznosima, već o stotinama hiljada. Nije zanemarljiv prihod svakako.



tagovi

Ričard OdadaLetnji prelazni rok 2022FK Crvena zvezdaMLS liga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara