©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Snajperisti da nam pozavide na preciznosti

Vreme čitanja: 3min | sre. 07.10.20. | 08:37

Pogledajte ko vam je 6. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

SANDERLEND - KARLAJL (tip 1, kvota 1,45), rezultat 5:3

Bilo je problema, posebno u početku. Karlajl je poveo i sigurno vam u tim trenucima nije bilo svejedno. Ipak, Sanderlend je brzo došao do svoje igre. Već na poluvremenu je vodio, da bi u 62. minutu bilo velikih 4:1. Nisu gosti smogli snage da ponovo uhvate priključak, mada su dali dva gola.

SLOVAČKO - PROSTEJOV (tip 1, kvota 1,23) , rezultat 6:0

Igra mačke i miša. Nije se ništa drugo ni očekivalo kada je ovaj par u pitanju. Slovačko je mnogo kvalitetniji rival od Prostejova, pa se prošetao u narednu rundu češkog Kupa. Već na poluvremenu je bilo 4:0, pa ste mogli da zaokružite siguran fiks.

PITERBORO - FULAM M21 (tip 1, kvota 1,45), rezultat 4:2

Mladi Fulamov tim nije mofao da se odupre iskusnijem rivalu. Viđen kec koji ste osetili. Istina, gosti se nisu tako lako predavali. Smanjivali su prednost domaćina na 2:1 i 3:2. I na kraju su tu stali.

HELMOND - KAMBUR (tip 2, kvota 1,28), rezultat 1:5

Morali ste da strepite. Neverovatno loše je favorit odigrao prvi deo meča. Helmond je čak najavljivao senzaciju i vodio minimalnim rezultatom. Međutim, Helmond je onda ubrzao ritam i prosto samleo nedoraslog rivala. Na kraju je bilo velikih 5:1.

NJU SEJNTS - NJUTAUN (tip 1, kvota 1,12), rezultat 2:0

Ovde nije bilo dileme ni pre početka meča. Bilo je samo pitanje, sa koliko golova će Njutaun biti ispraćen kući. Na kraju solidnih 2:0. Istina, gfosti su izdržali u prvom poluvremenu. Načeo ih je Ebe u 48. minutu. Isti igrač je potvrdio trijumf domaćina.

KONAHS - CERNARFON (tip 1, kvota 1,30), rezultat 3:1

Dobrano se namučio Konahs. Bacio je domaćin prvo poluvreme i sigurno vam skakao po nervima. Međutim, bilo je samo pitanje trenutaka kada će biti otključana brava gostiju. To se desilo u 47. minutu. Da bi samo četiri minuta kasnije došlo do preokreta.

SAUTEND - PORTSMUT (tip 2, kvota 1,20), rezultat 0:3

Lagan trijumf Portsmuta. Nisu želeli gosti da se kockaju. Ekspresno su završili posao. Gol iz penala u 21. minutu je otvorio vrata trijumfa, da bi u 40. minutu sve bilo jasno. Još jedan razlog da se radujete.

PRECRTANO

 JEOVIL - VELDSTON (tip 1, kvota 1,62), rezultat 2:2

Veliki pdobačaj. Na kraju papirnati favorit nije uspeo da zadrži prednost. Vrlo dinamičan meč odigrala su ova dva tima. Veldston je poveo, da bi do 60. minuta Jeovil okrenuo rezultat. Međutim, na vašu žalost Veldston je imao snage da postigne još jedan pogodak.

VIGAN - PORT VEJL (tip 1, kvota 1,85), rezultat 1:3

Nejveće iznenađenje večeri. Nekadašnji Premijerligaš se prosto obrukao na svom terenu. Ne samo da je Port Vejl pobedio, već je to uradio vrlo ubedljivo. Robinson je damo dva gola u prvom poluvremenu, tako da je Vigan ostao bez prave šanse da reaguje.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara