©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Siti pao, Čelsi i Lacio takođe

Vreme čitanja: 3min | sre. 16.12.20. | 07:48

Pogledajte ko vam je doneo novac 15. decembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

REAL MADRID - BILBAO (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 3:1

Real se ozbiljno pomučio iako je od 13. minuta igrao sa igračem više. Poveo je golom Tonija Krosa iz finiša prvog poluvremena, ali su gosti izjednačil zahvaljujući Anderu Kapi. Ipak, igrač odluke je u završnici meča bio Karim Benzema, koji je sa dva pogotka rešio pitanje pobednika i doneo Kraljevskom klubu očekivane bodove.

VERDER - DORTMUND (tip 2, kvota 1,63) - rezultat 1:2

Otišao je Lusijan Favr – ostali su problemi. Biće ih vraški teško otkloniti, jer izgleda da nije sve do trenera. Ima nešto i do opredeljenja kluba da po svaku cenu, uvek i svuda, forsira talente. Jesu bubuljičavi momci nadareni i verovatno će brzo vredeti desetine miliona evra, međutim, za takmičarski fudbal nisu spremni, što se savršeno pokazalo na gostovanju u Bremenu, gde je Borusija posle porođajnih muka savladala Verder.

Opširnije ovde.

BORNMUT - VIKOMB (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:0

Bornmut je uspeo da kruniše svoju bolju igru na ovom meču i veliki broj stvorenih prilika pred protivničkim golom. Na kraju je otpor Vikomba slomio sa igračem više, pošto je u 64. minutu isključen Patison. Igrač odluke četiri minuta kasnije bio je Stanislas.

GRASHOPERS - KJASO (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:1

Grashopers je do pobede došao u trećem minutu nadoknade utakmice, kada je Demhasaj postigao svoj drugi pogodak na meču. Domaćin je vodio od 38. minuta, ali su gosti izjednačili u 55. minutu preko Almeide i uneli ozbiljnu neizvesnost u utakmicu. Međutim, na kraju je iprak prevagnuo kvalitet.

ANDERLEHT - OSTENDE (tip 1, kvota 1,92) - rezultat 2:1

Anderleht je došao do veoma važne pobede na ovom meču, koja ga je dodatno približila vrhu tabele, iako to nije bio nimalo lagan zadatak, jer je Ostende mogao mnogo više od počasnog pogotka. Ipak, igrač odluke u domaćim redovima bio je dvostruki strelac LukasNmeča, dok je jedini pogodak za goste postigao Mekgian.

PRECRTANO:

MANČESTER SITI - VEST BROMVIČ (tip 1, kvota 1,13) - rezultat 1:1

Večerašnjem bodu (1:1) na gostovanju u Mančesteru izabranici Slavena Bilića će znati i te kako da se obraduju. Proslaviće Vest Bromvič Albion zasluženi bod osvojen zahvaljujući autogolu Dijaša i maestralnim bravurama golmana Sema Džonstona. Siti je sada na pet bodova udaljenosti od vodećeg dvojca Totenhema i Liverpula, još uvek ništa nije izgubljeno, ali će morati pod hitno da popravi formu.

Opširnije ovde.

UDINEZE - KROTONE (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 0:0

Nepuna tri meseca fudbala bila su dovoljna da se o Krotoneu u italijanskom fudbalu uveliko govori kao o novom drugoligašu, ali ekipa Đovanija Strope doživela je pravi preporod u roku od samo tri dana. Fenjeraš je meč od subote sa Specijom dočekao sa svega dva osvojena boda, a tri dana kasnije ima čak šest, pošto je večeras odoleo Udinezeu na Friuliju.

Opširnije ovde.

VULVERHEMPTON - ČELSI (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 2:1

Da se fudbal igra do poslednjeg sudijskog zvižduka Čelsi je večeras naučio na teži način, a bolnu lekciju izabranicima Frenka Lamparda održao je Pedro Neto u 95. minutu. Portugalac je u petom minutu sudijske nadoknade, posle dodavanja Vitinje, povukao kontru Vulvsa i nakon prodora golom doneo potpuni preokret za pobedu domaćina u 13. kolu Premijer lige.

Opširnije ovde.

BENEVENTO - LACIO (tip 2, kvota 2,02) - rezultat 1:1

Obračun braće Inzagi nije doneo pobednika. Da su u pitanju igračke karijere dvojice igrača, Pipo bi bio daleko nezadovoljniji od Simonea, ovako mlađi brati ima daleko više razloga za to. Njegov Lacio se sa bodom popeo tek na osmo mesto Serije A, što je daleko ispod ambicija Rimljana, dok Beneventu mogu da budu zadovoljni, iako su propustili dve dobre šanse u nadoknadi utakmice.

Opširnije ovde.

HERTA - MAJNC (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 0:0

Utakmica bez šuta u okvir gola, pa se tako golovi nisu ni mogli očekivati. Herta je više napadala, ali samo prividno. U poslednja četiri kola je ostvarila tri remija i izgubila korak za vodećim timovima u Bundesligi. Majc je prekinuo niz od dva vezana poraza.


tagovi

bet analizasportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara