Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Prijatno veče u Ligi šampiona i Čempionšipu

Vreme čitanja: 4min | sre. 02.10.24. | 07:51

Pogledajte ko vam je 1. oktobra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BORUSIJA DORTMUND - SELTIK (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 7:1

Igrao se fudbala ove večeri Karim Adejemi, ali i Borusijin čitav tim. Nemački reprezentativac dao je het-trik u prvom poluvremenu, a onda je u ranoj fazi drugog dela zamenjen. Tamo gde je Adejemi stao, njegovi saigrači su nastavili. Dortmund je pobedio 7:1, a tim iz Glazgova je doživeo brutalan šamar posle ubedljive pobede na startu nad Slovanom iz Bratislave 5:1.

INTER MILAN - CRVENA ZVEZDA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 4:0

Ništa konkretno nije naučila Crvena zvezda u premijeri novog formata Lige šampiona protiv Benfike na stadionu Rajmo Mitić, kada je poklanjala golove lisabonskom timu na otvaranju utakmice i omogućila mu da odnese bodove iz Beograda iako nije impesionirao publiku u srpskoj prestonici. Ekipa Vladana Milojevića je beogradske darove ponela i za Milano, gde je sa tri direktne greške častila Inter, pokvarila utisak o solidnoj igri na Đuzepe Meacu i doživela još jedan poraz u elitnom takmičenju – 0:4 (0:1).

Opširnije OVDE.

BARSELONA - JANG BOJS (tip 1, kvota 1,07) - rezultat 5:0

Predatorski instinkt je tu. Kao nekada. Kada krene da melje protivnika – ne staje. I to je definitivno nešto što je nemački stručnjak doneo u Kataloniju, ide mu od ruke prenošenje pelcera. Koliko je htela, Barselona je toliko i spakovala Jang Bojsu. Pila mu je krv na slamku i ispravila brljotinu sa otvaranja Lige šampiona – 5:1 (3:0).

Opširnije OVDE

BAJER LEVERKUZEN - MILAN (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:0

Milan je daleko veći klub, to je jasno kao dan, baš kao što je jasno da Bajer Leverkuzen trenutno ima bolji tim. Večeras je stigla samo još jedna potvrda ove teze. Četa Ćabija Alonsa slavila je u jednom od derbija večeri protiv sedmostrukog šampiona Evrope sa 1:0, s tim da će Rosoneri gotovo izvesno 'vrištati' na suđenje Sandra Šerera iz Švajcarske.

Opširnije OVDE.

ARSENAL - PSŽ (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:0

Parižani, istina bez jednog od najboljih igrača Usmana Dembelea, pali su već posle prvih 45 minuta i golova Kaija Haverca i Bukaja Sake, a u nastavku susreta, uprkos konkretnijoj igri i nekolicini prilika, nisu uspeli da zakuvaju situaciju na Emirejtsu.

Opširnije OVDE.

SLOVAN BRATISLAVA - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,05) - rezultat 0:4

Čekala je Slovačka skoro deceniju i po da ugosti Ligu šampiona, a njena prestonica Bratislava i duže - 19 godina. I videli su večeras kako to izgleda kada dođe neka od najboljih ekipa Starog kontinenta. Daleko su Slovaci od ovog nivoa i treba da budu zadovoljni učešćem. Mančester Siti je od prvog minuta uzeo loptu, igrao kako je želeo, radio šta je hteo i na kraju Slovan može da bude zadovoljan porazom od samo 0:4.

Opširnije OVDE.

SANDERLEND - DERBI KAUNTI (tip 1, kvota 1,63) - rezultat 2:0

Na stadionu Svetlosti nadaju se da će se sledeće sezone vratiti u Premijer ligu. Sanderlend je rutinski trijumfovao protiv Derbija 2:0, a golove za pobedu Crnih Mačaka i ostanak na prvom mestu na tabeli Čempionšipa dali su Džoub Belingem u prvom i Vilson Isidor u drugom poluvremenu. Sanderlend ima 18 bodova, Barnli 17, a Vest Bromvič 16 bodova.

BARNLI - PLIMUT (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:0

Nisu se Klaretsi prošetali pored izabranika Vejna Runija, ali su upisali tri boda. Džoš Braunhil je dao gol iz jedanaesterca za pobedu Barnlija u 26. minutu, Plimut je do kraja odigrao korektno, ali je na kraju ipak poražen. Gostujući tim je 17. na tabeli sa osam bodova.

PRECRTANO

ŠTUTGART - SPARTA PRAG (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:1

Junačka igra Sparte i veliki bod u Štutgartu! Češki šampion odoleo je četi Sebastijana Henesa (1:1) koja je sat vremena maltene protraćila, ali onda u poslednjih tridesetak minuta tako žestoko pritisla rivala da bi to malo ko mogao da izdrži. Sastav Larsa Frisa ceo meč trčao je impresivno, posebno u završnici, tako da moramo da konstatujemo kako je bez obzira na inferiornost u većem delu meča, ipak zasluženo odneo bod u Prag.

Opšrnije OVDE.

SALCBURG - BREST (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 0:4

Šta radi Brest na startu Lige šampiona. Posle Šturma, okrenuo je naglavačke još jednog austrijskog predstavnika. Francuski klub je pri vrhu tabele sa maksimalnih šest bodova nakon što je večeras spakovao četiri lopte u gol Bikova.

Opšrinije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara