Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Odlično naspram mečeva

Vreme čitanja: 3min | sre. 12.06.24. | 07:57

Pročitajte ko vam je doneo novac 11. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

AUSTRALIJA - PALESTINA (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 5:0

Pucale su peterde u azijskim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Za jednu je bila zadužena Australija. Nije imala milosti prema Palestini. U prvih sat vremena je napunila mrežu rivala do vrha, da bi još jedan gol spakovala pred nadokandu.

JUŽNA AFRIKA - ZIMBABVE (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:1

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2026. gdoine uveliko su počele i u Africi. Odigrava se prva faza, a velika gužva je u grupi C. Sedam bodova imaju Benin, Ruanda i Južnoafrička Republika nakon pobede nad Zimbabveom. U prva dva minuta pala su dva gola, po jedan sa obe strane. Domaćinu je trijumf sa dva gola u nastavku doneo Tapelo Morena.

JUŽNA KOREJA - KINA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:0

Još jednoms e Havn In Bom, vezista Crvene zvezde, našao u startnoj postavi reprezentacije. Meč nije završio, zamenjen je u dubokoj nadoknadi drugog poluvremena, ali je igrao bitnu ulogu u pobedi nad Kinom. Ipak, najzaslužniji za slavlje bio je Li Kang In, zatresao je mrežu sredinom drugog dela igre, što je bilo dovoljno za tri boda.

JAPAN - SIRIJA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 5:0

Australijanci su pregazili Palestince, a Japanci su izveli identičan zahvat protiv Sirije. Bacili su protivniku petardu pod noge. Identičnim intenzitetom, od početka do kraja, igrali su protiv slabašnog protivnika i naneli mu bolan poraz.

PORTUGALIJA - R. IRSKA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:0

Ako se iko pitao ko će biti prvi strelac Portugalije na Evropskom prvenstvu, ako je neko pomislio da će primat imati Gonsalo Ramoš nakon skromne sezone u Pari Sen Žermenu neka razmisli dva puta dok nije kasno. Ili, ukoliko je propustio večerašnju generalku Navigatora u Aveiru protiv Republike Irske, neka premota unazad, bar na golove najboljeg strelca u istoriji fudbala. Videće dve autoritativne završnice surove gol mašine, dve ubitačne egzekucije levicom od čega jednu spektakularnu - za srećan put u Nemačku.

Opširnije OVDE.

IRAK - VIJETNAM (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 3:1

Lagan trijumf Iraka, mada se očekivalo da domaćin bude ubedljiviji. Sve je krenulo podmazano za Iračane. Vođatvo u 12. minutu, potom i promašen penal. Kada je Elaibi pogodio za 2:0 u 71. minutu, mogli ste već da zaokružite jedan od fikseva dana.

KONGO - MAROKO (tip 2, kvota 1,20) – rezultat 0:6

Igra mačke i miša. Šta drugo napisati. Jedna od najboljih afričkih selekcija se našalila sa Kongom. Posebno je blistao El Kabi, napadač Olimpijakosa, večeras strelac tri gola. Maroko je do poluvremena postigao četiri gola i rešio pitanje konačnog pobednika.

PRECRTANO

JEMEN - NEPAL (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 2:2

Jemen je izdao vaše poverenje. Gledajući sve fudbalske paramtre domaćin je morao da zabeleži siguran trijumf. Lepo je krenulo za Jemen u devetom minutu, vođstvo iz penala trebalo je da da vetar u leđa domaćinu. Međutim, Nepal se sabrao , brzo došao do izjednačenja. A onda u drugom poluvremenu šokantno okrenuo rezultat. Sve što je Jemen uspeo da uradi je pogodak u sudijskoj nadoknadi.

S. ARABIJA - JORDAN (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 1:2

Možda jedno od iznenađenja dana. Saudijska Arabija kao jedna od najboljih selekcija Azije morala je ovo rutinski da završi. Vodio je domaćin od 16. minuta, ali je onda stao. Dovoljno da Jordan poleti i napravi malu senzaciju. Uspeli su gosti da okrenu rezultat do kraja poluvremena i potom izdrže sve nalete Arabije.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara