Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Kad sigurice odu na godišnji odmor

Vreme čitanja: 5min | sre. 03.07.19. | 08:01

Pogledajte ko vam je 2. jula doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

SIMON - KARUZO (tip bezh 1, kvota 1,25) - rezultat 3:0
Simon
 vas danas nije razočarao i već nakon tri seta obezbedio je prolazak u drugo kolo Vimbldona. Protivnik mu je bio Salvatore Karuzo, koji se trenutno nalazi na 123. mestu na ATP listi. Borba je jedino viđena u prvom setu, koji je okončan nakon tajbrejka i sat i 18 minuta igre. Francuz je uspeo da slomi rivala rezultatom 9:7 u završnom gemu, a nakon toga je imao relativno lak posao u drugom i trećem setu. Kec je svakako zaokružen, tako da ste mogli da uživate u nastavku teniskog dana.

GVINEJA BISAO - GANA (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 0:2
Isključivo na individualni kvalitet Gana je pobedila Gvineju Bisao u poslednjem kolu sa 2:0 i kao prvoplasriana iz grupe F prošla u osminu finala Kupa afričkih nacija. Blickrig selekcije Kvesija Apije u drugom poluvremenu bio je dovoljan za premijerni trijumf na kontinentalnom šampionatu koji je režirao Abdul Rahman Baba. Vama je to svakako odgovaralo, pošto se zaokružili dvojku.

ANGOLA - MALI (tip dš X2, kvota 1,30) - rezultat 0:1
Mali nije izgubio, što je bilo u skladu sa vašim tipovanjem. Mogli ste da gađate čistu dvojku, ali ste se odlučili za nešto sigurniju varijantu, što vam se svakako isplatilo. Angola je bila miljama daleko od pobede, što je bilo jasno nakon gola Haidare u 37. minutu kojim je Mali došao u prednost. U drugom poluvremenu, selekcija sa jugozapada Afrike nije uspela ni pošteno da pripreti, pa ste mogli da zaokružite prolaz ove duple šanse.

ENGLESKA Ž - SAD Ž (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 1:2
Verovatno ste se sto puta preznojili dok ste zaokružili ovaj par, jer gledali smo apsolutno sve. VAR, promašen penal, crveni karton... Nema čega nije bilo. A lepo je počelo, pošto je selekcija SAD-a povela preko Pres u 10. minutu utakmice. Slavlje nije dugo potrajalo, Nevilove Lavice su uzvratile golom Vajt u 17. minutu. Aleks Morgan je ponovo dovela Amerikanke u vodstvo u 31. minutu i tim rezultatom se otišlo na odmor. U drugom poluvremenu, do gola je došla Vajt u 67. minutu, ali je nakon pregledanja snimka utvrđeno da je ova fudbalerka bila u ofsajdu i on je poništen. Engleskinje su imale šansu da poravnaju na 2:2 sa bele tačke u 84. minutu preko Huton, ali ni tada nisu uspele. Na kraju je Brajt još dobila i crveni karton i tako neslavno završila san Lavica o tituli šampiona sveta.

PRECRTANO

TIM - KVERI (tip bezh 1, kvota 1,50) - rezultat 1:3
Igrali ste na Dominika Tima, verovatno i ne znajući da se Austrijanac zaista očajno snalazi na travi. Zapravo, slavio je samo jednom na poslednjih pet odigranih mečeva. Nakon četiri sata i dosta muke, mogli ste samo da zgužvate tikete. Tim je dobro krenuo u meč, osvojio prvi set nakon taj-brejka, ali je sve potonulo kada je ispustio šansu da u drugom povede sa 2:0. Kveri je od tada preuzeo glavnu reč na terenu, a koliko je Tim bio nemoćan govori i činjenica da je četvrti set završen rezultatom 6:0. Veliki promašaj, ali ne i u potpunosti neočekivan.

BENIN - KAMERUN (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 0:0
U drugom meču Grupe F, Benin i Kamerun su igrali bez golova, a remi je više prijao igračima Benina koji su na kraju prošli u osminu finala kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane ekipe i to zahvaljujući gol-razlici. Ujedno ostvarili su i najveći rezultat u istoriji tamošnjeg fudbala pa su to znali da proslave sa vernim navijačima. Vi, nažalost, niste mogli da slavite, pošto ste igrali na dvojku i brojni tiketi su zbog toga završili u kanti.

LEVSKI - JANG BOJS (tip ug 3+, kvota 1,40) - rezultat 1:1
Očekivali ste goleadu na meču između bugarskog Levskog i švajcarskog Jang Bojsa, ali do nje nije došlo. Dobro je počelo, pošto je već u 16. minutu viđen prvi gol i to Ivanova za Levski. Favorit je, objektivno gledano, bila švajcarska ekipa, ali Jang Bojsi nisu uspevali da pronađu put do mreže sve do 76. minuta kada je Ngamaleu postavio konačnih 1:1. Vremena za treći gol je bilo, ali on nije viđen, na vaše veliko razočarenje.

SEN GALEN - SELTIK (tip ug 3+, kvota 1,45) - rezultat 0:0
Još jedan prijateljski meč na kojem ste gađali goleadu, ali nje nije bilo. Zapravo, na ovom meču nismo videli niti jedan jedini gol. Seltik je naravno bio favorit protiv švajcarskog tima i očekivalo se da će i sa kombinovanim sastavom doći do pobede. Međutim, od toga nije bilo ništa, a na kraju se i potpuno neslavno završilo pošto je Šimunović dobio direktan crveni karton u 78. minutu utakmice. Baš veliki promašaj.

SABURTALO - METALURG R. (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:2
Domaćini su stali na korak od velikog preokreta! U prvom rangu u Gruziji, Saburtalo je bio veliki favorit protiv Metalurga na domaćem terenu, ali kako je meč krenuo, uopšte nismo mogli da steknemo takav utisak. Gosti su krenuli zaista jako i sa dva gola Kočaladzea su do 39. minuta utakmice stekli veliku zalihu od 2:0. Diasamidze je u nadoknadi vremena prvog dela podgrejao nadu da domaći mogu do prekoreta, a sve je bilo slađe kada je isti igrač u 74. minutu poravnao na 2:2. Nadali ste se da će Saburtalo u potpunosti preokrenuti stvar u svoje ruke, imao je dovoljno vremena ovaj klub za tako nešto, ali jednostavno nije imao snage. Na papiru je ostao remi i tiketi su morali da se bace.

MAURITANIJA - TUNIS (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 0:0
Jedno od najvećih razočarenja dana. Tunis svakako ide dalje u narednu fazu Kupa afričkih nacija, ali kako - sa tri remija... Zaista loša igra reprezentacije koja je učestvovala i na prethodnom Svetskom prvenstvu u Rusiji gde se sasvim solidno pokazala i ostvarila trijumf protiv Paname. Na ovom meču, Tunišani su imali šanse isključivo u drugom delu igre, pošto je Mauritanija dosta bolje odigrala prvo poluvreme i par puta bila nadomak vodstva. Šteta, tiketi će morati da se zgužvaju i nakon ovog para.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara