Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Devet od deset - čestitamo!

Vreme čitanja: 4min | sre. 01.01.20. | 10:45

Pogledajte ko vam poslednjeg dana 2019. doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

LAS VEGAS – ANAHAJM (tip 1 bezh, kvota 1,60) – rezultat 5:2

Meč je startovao uz pogodak gostiju već u ranoj fazi i činilo se da bi igrači Anahajma mogli da pruže i čvršći otpor nego što se možda očekivalo. Do kraja prve trećine Las Vegas je okrenuo rezultat, a sa još dva pogotka u naredne dve trećine stigao do nedostižnih 4:1 i pobede koja je obradovala naše kladioce.

ŠARLOT – BOSTON (tip 2 bezh, kvota 1,35) – rezultat 92:109

Probao je Šarlot da bude ravnopravan takmac Bostonu i čak se dobro držao u uvodne tri četvrtine, ali kada su Kelti prebacili igru u višu brzinu u roku od nekoliko minuta razlika je postala dvocifrena, a ubrzo je otišla i do maksimalnih 22 poena. Laganica.

SAKRAMENTO – LA KLIPERS (tip 2 bezh, kvota 1,35) – rezultat 87:105

Kingsi se opet nisu proslavili, a teško i da su mogli mnogo pored ovakvih Klipersa. Vama je svakako više prijala ta dvojka, možda ne zbog posebnih emocija prema Klipersima, već zbog čiste situacije. Kingsi u ovom trenutku kvalitetom ne mogu da pariraju jednom od glavnih kandidata za titulu, zbog toga su doživeli potop. I vama doneli novac.

TORONTO – KLIVLEND (tip 1 bezh, kvota 1,27) – rezultat 117:97

Još jedan pogodak u nizu! Kraj 2019. i početak 2020. mnogima je izgleda doneo sreću, a među onima koji su vas obradovali jesu i aktuelni šampioni NBA lige. Odlične role Laurija i Ibake doprinele su tome da Klivlend već na poluvremenu gubi sa 16 poena, odnosno da do kraja utakmice ne uspe da se spusti na jednocifrenu razliku.

AL KADISIJA – AL NAJOM (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 3:2

Kakva ludnica u režiji Al Kadisije i Al Najoma! Spektakularan fudbal spakovan u 90 minuta igre. Gosti su dva puta vodili, ali ni to, kao ni činjenica da je Al Kadisija kod rezultata 2:2 ostala s igračem manje u poslednjih 15 minuta, nije im omogućilo iznenađenje. Štaviše, Al Kadisija je obradovala kladioce i golom u 84. minutu donela svež priliv novca u novčanike.

ESPERANS – KAJRUNAS (tip 1, kvota 1,15) – rezultat 7:1

Ovde nema šta mnogo da se priča. Pogodak ste mogli da zaorkužite već posle 37 minuta praktično, iako su gosti bili ti koji su prvi stigli do vođstva. Ipak, Esperans je do poluvremena urnisao protivnika i tresao mrežu u, pazite sada – 21, 35, 37, 41. i 44. minutu, pre nego što su pala još dva komada u finišu meča.

AL MOJZEL – AL KAVKAB (tip 2, kvota 2,55) – rezultat 0:2

Srećna Nova godina svima koji slave, ali pogotovo onima koji su čekali dvojku na ovom paru! Pa, ko je imao kvotu 2,55 imao je razloga da srećan uđe u novu 2020. Jesu vas gosti dosta dugo držali na ledu, ali onda je usledio petominutni blickrig u kojem je Al Kavkab ostvario rezultat po želji i meri mnogih od vas!

SIMBA – NDANDA (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 2:0

Možda su se neki od vas brinuli za konačni ishod, odnosno da bi gosti mogli da dođu do gola iznenađenja negde u finišu utakmice. Ali, nije bilo tako. Fudbaleri Simbe ispoštovali su vas s kasnim golom kojim je zaokružen još jedan pogodak uz kvotu 1,20.

ŠANDONG – FUĐIJAN (tip 1 bezh, kvota 1,30) – 123:90

Košarkaši Šandonga opravdali su ulogu favorita bez mnogo problema, a ceo posao praktično je bio završen na poluvremenu kada je rezultat glasio 61:36! Baš u tom drugom kvartalu Šandong je ubacio čak 39 poena, dozvolio samo 19 i to je bio jasan znak šta se Fuđijanu sprema...

PRECRTANO

AL TAKADOM – AL DŽABALAJN (tip 2, kvota 1,95) – rezultat 2:1

Jedini promašaj na vašoj listi najigranijih parova za poslednji dan godine. Baš šteta, jer ste u novu 2020. mogli da uđete s perfektnim skorom! Ipak, ni devet od deset nije za bacanje! Lako je i ovaj par mogao da bude pobednički, ali gosti su pred kraj ostali s igračem manje, pre toga su primili taj drugi i presudni gol i više nije bilo šanse da se stigne Al Takadom.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara