Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Remiji kvarili planove

Vreme čitanja: 3min | ned. 28.07.24. | 07:32

Pročitajte ko vam je doneo novac 27. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ANDERLEHT - SINT TROJDEN (tip 1, kvota 1,50), rezultat 1:0

Koliko drame u Briselu! I na kraju radost u ljubičastom. Anderleht je na otvaranju novog prvenstva Belgije jedva savladao Sent Truden, potvrdio da mu je omiljena mušterija, dobio ga šesti put uzastopno u takmičarskim susretima, ali je morao da čeka. Baš. Sve do drugog minuta nadoknade kad je precizan bio Strujkens.

JEDINSTVO UB – PARTIZAN (tip 2, kvota 1,45), rezultat 0:4

Šta je kijevski Dinamo za Partizan to su crno-beli za Jedinstvo. Svemirki brod. Tako se i kreću kroz vasionu. Različitim kosmičkim brzinama. Samo četiri dana posle katastrofe u Lublinu, viceprvak Srbije je pokazao da sposobnost da se brzo oporavi od sramote. I ne, rane nisu zacelile, ali će se u Humskoj disati lakše posle pobede na terenu debitanta u Mozzart Bet Superligi – 4:0.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE

HELSINSKI - OULU (tip 1, kvota 1,45), rezultat 3:0

Šampion Finske je i sad na čelu tabele. Između ostalog zato što greši manje od ostalih. Videlo se to i kad mu je u goste došao Oulu, osokoljen dvema pobedama, ali je klub iz glavnog grada Finske stekao prednost unadoknadi prvog poluvremena i onda dodao još dva sredinom drugog za laganih 3:0.

FRANCUSKA U23 – GVINEJA U23 (tip 1, kvota 1,23), rezultat 1:0

Maksimalan učinak ima selekcija Tijerija Anrija. Dala je tri gola Sjedinjenim Državama, samo jedan Gvineji, ali se ispostavilo dovoljnim za još jednu pobedu. Presudio je Frajburgov Kilijan Sildilia 15 minuta pre kraja.

INTER – LAS PALMAS (tip 1, kvota 1,52), rezultat 3:0

Došao je Medi Taremi u Inter i odmah pokazao da može da bude od koristi. U kontrolnoj utakmici Nerazuri su bez problema savladali Las Palmas oslonivši se na Iranca, koji je realizovao penal u 11. i bio precizan u 37. minutu, da bi trijumf Italijana potvrdio Dimarko pet minuta pre kraja.

SLAVIJA PRAG – BUĐEJOVICE (tip 1, kvota 1,10), rezultat 4:0

Pogrešila je Slavija u prvom kolu kad je odigrala samo 0:0 na gostovanju Slovackom, ali pred svojim navijačima nije omanula. Bila je sigurna i efikasna, dala po dva gola u oba poluvremena i opravdala ulogu velikog favorita.

PRECRTANO

CRVENA ZVEZDA – MLADOST LUČANI (tip 1, kvota 1,07), rezulat 2:2

Sve je mirisalo da će Marakana pasti posle sedam godina, i onog plesa Leonarda u dresu Partizana pod Markom Nikolićem, ali su dragačevsku simfoniju od više od 80. minuta kasnim golovima prekinuli Bruno Duarte i do tada jako slabi Šerif Endijaje. Zvezda je suštinski dobila bod, ali je izgubila dva, pošto je navijačima na najvećem srpskom stadionu priredila mestimičnu dosadu, sa elementima tragedije i košmara – 2:2.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE

MALME - SIRIJUS (tip 1, kvota 1,25), rezultat 0:1

Jeste Malme veći klub, ima bolje igrače, ali ga Sirijus u poslednje vreme muči. Videlo se to pre deset dana kad je Malme slavio 4:3, iako je gubio sve do 83. minuta. Mnogima to nije bila dovoljna opomena. Verovatno usled pobede Malema nad Ki Klaksvikom u kvalifikacijama za Ligu šampiona. I onda ovih 0:! Golom Valte početkom drugog poluvremena.

DENDER - UNION SEN ŽILOAZ (tip 2, kvota 1,50), rezultat 0:0

Teško je objasniti zašto ovde nije došla dvojka. Union je pre sedam dana osvojio Superkup Belgije sacvladavši Klub Briž, u međuvremenu u kontrolnom susretu dobio Lirs 4:3, na njegovim mečevima obično ima golova, ali su u prvom kolu šampionata napadači zakazali...

SJK - LAHTI (tip 1, kvota 1,30), rezultat 5:5

Sigurno najluđi meč ove subote, a potencijalno jedan od najdramatičnijih u godini. Šteta samo što klubovi nisu iz jačkih liga, pa da sve dobije dodatni šmek. SJK je vodio 1:0, 2:1 i 3:2, gosti za pet minuta preokrenuli na 4:3, pnda Fati doneo domaćinu izjednačenje u 71. minutu, da bi Lopes bio precizan u 87. za novu prednost Lahtija. Ne i za pobedu, jer je spasilac SJK-a bio Karjalainen u petom minutu nadoknade. Nedovoljno za sve koji su čekali keca.


tagovi

rezzime danarezzime

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara