Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Pola-pola

Vreme čitanja: 4min | ned. 15.12.19. | 08:02

Pogledajte ko vam je 14. decembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

LIVERPUL - VOTFORD (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 2:0
Ako važi ona stara da šampionske ekipe od ostalih razlikuje to što pobeđuju i kad ne igraju dobro onda bi ova sezona zaista morala da bude ta u kojoj će Liverpul prekinuti posto od tri decenije bez titule u Premijer ligi. Jer Redsi na startu 17. kola Premijer lige ne da nisu odigrali svoj najbolji meč, već se mora priznati i da ih je sreća pogledala izabranike Jirgena Klopa. Ali to će se brzo zaboraviti ako se pehar vrati na Enfild, a posle 2:0 protiv Votforda Redsi imaju ogromnih 17 bodova prednosti nad braniocem titule Mančester Sitijem i 11 više od najbližeg pratioca Lestera. IZVEŠTAJ.

ŠEFILD JUNAJTED - ASTON VILA (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 2:0
Šefild je više od sat vremena držao Aston Vilu bez ijednog pokušaja na Bramal Lejnu, iako ni sam nije imao previše šansi, ali je na kraju golovima Džona Fleka stigao do zasluženog trijumfa - 2:0 (0:0). Kris Vajlder je organizovao još jedan meč po svojih trenerskim kriterijumima, potpuno je obezvredio svaki nalet gostiju, pa je njegov tim strpljivo sačekao svojih pet minuta da reši pitanje pobednika. Flek je prvi pogodak postigao u 50. minutu, a drugi 23 minuta kasnije. IZVEŠTAJ.

FORTUNA DIZELDORF - LAJPCIG (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:3
Savršena sedmica za RB Lajpcig. U utorak overeno povlašćeno mesto pred žreb osmine finala Lige šampiona, a za vikend uverljivih 3:0 na gostovanju u Dizeldorfu i preuzimanje liderske pozicije na tabeli Bundeslige makar dok Borusija iz Menhengladbaha u nedelju ne okonča gostovanje Volfzburgu. IZVEŠTAJ.

ATLETIKO MADRID - OSASUNA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:0
I Atletiko je došao standardno. Osasuna je odolevala tokom prvog poluvremena, ali je potom pala u drugom, pa su Jorgandžije zasluženo odnele sva tri boda. Alvaro Morata je u 67. minutu doveo domaće u prednost, a sve je začinio Saul nekih osam minuta kasnije novim pogotkom. Bilo je nervoze, Čolo Simeone je čak dobio i žuti karton zbog protesta, ali se na kraju sve završilo sa osmesima na licu. 

BARNLI - NJUKASL (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 1:0
Na "Turf Muru" smo videli prilično standardan meč, "barnlijevski". Čvrsto i tvrdo su igrali fudbaleri Barnlija i Njukasla, pa se dugo činilo da ćemo videti remi bez golova. Ipak, da tako ne bude postarao se Kristijan Vud koji je u 58. minutu probio led i doneo veliku radost svojim navijačima. Pobeda zlata vredna kada je borba za opstanak u pitanju.

PRECRTANO

LESTER - NORIČ (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:1
Možda Lester nije bio realan protiv kandidat Liverpulu za šampionsku titulu, ali sve dok je na drugom mestu to će biti. Lisce su doživele neprijatan kiks na svom terenu, gde su remizirale sa pretposlednjim Noričom, pa će Redsi nakon 17. kola Premijer lige biti na velikih +10 od najbližeg pratioca - 1:1 (0:0). IZVEŠTAJ.

ČELSI - BORNMUT (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 0:1
Čelsi je definitinvno stavio Ligu šampiona na kocku, pošto je nakon Evertona, poražen i od Bornmuta, ovoga puta na svom Stamfrod Bridžu - 0:1 (0:0). Trenutak odluke se dogodio u 84. minutu, kada je pogodak Goslinga prvo poništen zbog ofsajda, a onda priznat nakon konsultacije sa VAR tehnologijom. To je dodatno iseklo igrače Čelsija, koji su napadali tokom čitave utakmice, ali bez nekog konkretnog učinka. Pre svega u nastavku meča, gde su gosti do postignutog gola bili prilično konkretni u kontranapadima. IZVEŠTAJ.

SOSIJEDAD - BARSELONA (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 2:2
Mesto Barseloninog stradanja zove se San Sebastijan. Pamti se desetogodišnji post Katalonaca na „Anoeti“, tragične utakmice, nekad i oproštaj od titule, minulih sezona malo su doduše popravili učinak u Baskiji, međutim, ove, kad Real Sosijedad igra daleko kvalitetniji fudbal, samo 2:2 za aktuelnog prvak Španije i loša uvertira pred El Klasiko. IZVEŠTAJ.

NAPOLI - PARMA (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 1:2
Kriza je pustila svoje korene, nije uspela ni šok terapija sa Đenarom Gatuzom. Napoli je poražen na debiju popularnog Rina protiv Parme na San Paolu, a da situacija bude još teža po domaći tim povredu je doživeo i jedan od najboljih igrača ovog tima Kalidu Kulibali - 1:2 (0:1). IZVEŠTAJ.

ATLETIK BILBAO - EIBAR (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 0:0
Hteo je Atletik Bilbao da se vrati na uspešnu stazu nakon poraza od Betisa u prethodnom kolu, ali je večeras naleteo na tvrdi Eibar. Gosti koji je na poslednjih osam utakmica upisali čak šest poraza, od kojih su neki bili prilično neprijatni, večeras su uspeli da se izbore za bod u vrućem baskijskom derbiju i tako se barem malo odlepe od opasne zone – 0:0. IZVEŠTAJ.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara