Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Šta reći kada padne Stara dama

Vreme čitanja: 4min | čet. 18.02.21. | 07:40

Pogledajte ko vam je 17. februara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDEpogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

EVERTON - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,42) – rezultat 1:3

Strpljenjem pasioniranog ribolovca Siti je upecao tri boda. Na putnom pravcu do titule precrtana je još jedna usputna stanica, potencijalna mina – Gudison park. Everton defanzivan kao prosečan srpski Superligaš kada mu u goste dođe neki od dva velikana sa Topčiderskog brda, probao je da totalnim “bunkerom” iskljuca nerve Građanima, ali nije mu vredelo. Kada je na horizontu šampionska kruna, onda nije problem ni čuvati mirnoću u igri koliko god je potrebno – 3:1.

Opširnije OVDE.

SVONSI - NOTINGEM FOREST (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 1:0

Ovo je bilo za dlaku! Srećni gol, koji je obradovao kako Labudove, tako i sve one koji su “zategli” keca na tiketu, postignut je u 87. minutu. I to je strelac bio lokalni momak, defanzivac Konor Roberts. Svonsi je u velikoj seriji, kada bi dobio dve zaostale utakmice iskočio bi na prvo mesto tabele.

KOVENTRI – NORIČ (tip 2, kvota 1,75) – rezultat 0:2

Prevazišli su Kanarinci malu krizu, ostali su i pored toga na prvom mestu Čempionšipa, a tek sada kada su se probudili biće ih teško skinuti sa čela. Norič je lako došao do pobede u Koventriju, oba gola su postignuta u prvom poluvremenu, domaćin je u debelim problemima i samo tone na tabeli.

SELTIK – ABERDIN (tip 1, kvota 1,52) – rezultat 1:0

Probudio se Seltik, ali možda je kasno. Protiv Aberdina je došao do pete pobede u nizu u prvenstvu, međutim Rendžers je pobegao daleko, utisak je – van domašaja. Ali, Kelti igraju za čast, nema rasprodaje ni kada je titula nemoguća misija. Gol Turnbula doneo je zaokruženog keca na tiketu.

BORNMUT - ROTERAM (tip 1, kvota 1,83) – rezultat 1:0

Možda je neko očekivao lakšu pobedu za Bornmut, ali ako se uzme u obzir da je Roteram slavio na tri poslednja gostovanja, onda je i ovaj minimalac sasvim zadovoljavajući. Jedini gol na meču postigao je Biling u 23. minutu, a i posle toga domaćin je imao više od igre, inicijativu, posed, bio opasniji… Ali je bilo i drhtanja do kraja dok se nije zaokružio kec na tiketu.

MARSELJ – NICA (tip 1, kvota 2,55) – rezultat 3:2

Kada se sastaju Marselj i Nica, spektalularni mečevi su uvek opcija. Takav je bio i večerašnji na Velodromu, na kojem je postignuto pet golova, od čega jedan više u dresu gostiju. Meč je obeležio vezista domaćih Saif Kaui, koji je postigao premijerne golove za ekipu Nasera Largea.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

LEVANTE - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 1,95) – rezultat 1:1

Stala je i mašinerija zvana Atletiko Madrid. Drugi put u poslednjih desetak dana. Protiv Selte 2:2, u predgrađu Valensije samo 1:1, ali ni drugi remi lidera Primere, ovoga puta sa Levanteom, ne pobija utisak da je glavni kandidat za titulu. Videlo se i u odloženom susretu drugog kola da je kvalitetniji, uigraniji, gladniji, samo što za takve ne sledi uvek nagrada.

Opširnije OVDE.

PORTO - JUVENTUS (tip 2, kvota 2,15) – rezultat 2:1 Posle samo 63 sekunde igra na Dragau se videlo da će ovo biti noć Portove pobede i Juventusove muke. Na kraju je Juventus uspeo da se spasi ozbiljnijih problema ali ne i poraza. Juve ide kući pevajući jer je dao gol u gostima i ima solidne šanse da u revanšu izvadi fleke.Portugalski velikan je baš onako „juventusovski“ savladao šampiona Italije u prvom meču osmine finala Lige šampiona, ali na revanš u Torino nosi kapital od samo jednog gola – 2:1.

Opširnije OVDE.

SEVILJA – DORTMUND (tip 1, kvota 2,65) – rezultat 2:3

U Bundesligi po živcima navijača – u Ligi šampiona kao po loju. Kako stvari stoje, nastaviće Borusija da klizi ka završnici elitnog kupa bez obzira na prvenstvena posrtanja, pošto se na osnovu svega viđenog u okršaju velikana iz Dortmunda i Sevilje čini nemogućim da nemački predstavnik ispusti prednost stečenu u prvom susretu osmine finala (3:2). 

Opširnije OVDE

KPR – BRENTFORD (tip 2, kvota 2,05) – rezultat 2:1

Iz dva u jedan za samo pet minuta. Brentford je kao favorit ušao u meč, ali je KPR u odličnoj formi, što je potvrdio i danas. Upisao je četvrtu pobedu u pet poslednjih kola. Iako su gosti vodili na poluvremenu, Policajci su obrt napravili golovima u 72. i 76. minutu i došli do tri dragocena boda.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara