©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Podbačaji Kopljanika, Napolija i Atalante

Vreme čitanja: 4min | čet. 24.12.20. | 08:15

Pogledajte ko vam je 23. decembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDEpogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

REAL MADRID - GRANADA (tip 1, kvota 1,38) - 2:0

Atletiko ne odustaje, Barselona dodaje gas, ali ne da se ni Real Madrid. Jeste se mučio protiv nezgodne Granade, nije to bila blistava partija, ali jeste dovoljno dobra da se Kraljevski klub poravna sa Atletiko Madridom na vrhu tabele sa 32 osvojena boda - 2:0 (0:0). Doduše, Real ima dva meča više od Jorgandžija.

Opširnije OVDE.

PSŽ - STRAZBUR (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 4:0

Šampion Francuske se dosta dugo mučio da slomi Strazbur, ali kada je Kilijam Mbape duplirao vođstvo Parižana, gosti su potonuli i na kraju doživeli katastrofu. Do prvog gola u seniorskoj karijeri stigao je 19-godišnji Timoti Pembele, koji je Svece i doveo u vođstvo u 18. minutu, a nakon Mbapea upisivali su se i Idrisa Gej - njegov gol bio je posebno lep - i Mojze Ken. Sva trojica u poslednjih deset minuta meča.

Opširnije OVDE.

ROMA - KALJARI (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 3:2

I večeras je tim iz prestonice Italije bio dobar u prvih 45 minuta, stekao prednost, da bi u nastavku žestoko pao i umalo izgubio veoma važne bodove u borbi za Ligu šampiona (3:2).

Opširnije OVDE.

LION - NANT (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 3:0

Nant sa serijom od sedam mečeva bez poraza nije mnogo čemu ni mogao da se nada na gostovanju lideru prvenstva. Već posle 45 minuta igre u Lionu Kanarinci su morali da se pomire sa novim uspehom, pošto su na pauzu otišli sa tri gola zaostatka.

Opširnije OVDE.

VERONA - INTER (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 1:2

Gotovo neverovatno zvuči da je tim iz grada Romea i Julije više od polovine bodova odneo protiv uslovno rečeno većih timova u ligi. Konkretno 12 od dosadašnjih 20. Doduše, tri boda protiv Rome dobio je za zelenim stolom, ali je potom redom odolevao Juventusu (0:0), Milanu (2:2), pa i Fiorentini (1:1), dok je ceo plen odnosila protiv Atalante (2:0) i Lacija (2:1). Svi oni morali su da priznaju da nisu bili bolji od tima sa severa Italije. Svi osim Intera, koji je u meču 14. runde prvenstva slavio na Bentegodiju i tako, barem dok svoj meč ne odigra Milan, zaseo na čelo tabele – 2:1 (0:0).

Opširnije OVDE.

VOLFZBURG - SANDHAUZEN (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 4:0

Odlične igre iz Bundeslige Volfzburg je preneo i u kup takmičenje. Četa Olivera Glaznera i pored velikih problema i izostanaka igrača usled korona virusa lako je i ubedljivo slavila protiv drugoligaša Sandhauzena (4:0) i obezbedila plasman u osminu finala.

Opširnije OVDE.

STOUK - TOTENHEM (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 1:3

Skup suviše dobrih pojedinaca da bi kriza trajala večno. Za sedam, ispostavilo se, fatalnih dana pao je Totenhem sa prvog na šesto mesto premijerligaške tabele, međutim, na pretposlednjem gostovanju u kalendarskoj godini potvrdio je sposobnost da pobeđuje i kad ne igra valjano. Ili, da igra taman koliko mu je potrebno da se plasira u polufinale Liga kupa Engleske. Posle pobede nad Stoukom (3:1) ostala su mu još dva koraka do trofeja. Možda je najmanje cenjen u ostrvskom fudbalu, mada za klub koji 12 godina ništa nije osvojio ovo je idealna šansa. Te 2008. u finalu je tukao Čelsi Avrama Granta. Odavno nije bio bliži peharu, pa kad je već tako...

Opširnije OVDE.


PRECRTANO

VILEM II - AJAKS (tip 2, kvota 1,20) - rezultat 1:1

Kiksnuo je Ajaks nedvano kući protiv Tventea i usledio je pravi odgovor ubedljivijim pobedama nad Zvoleom i Den Hagom. Izgledalo je da će Kopljanici ipak u velikom stilu završiti godinu pred nastavak prvenstva u januaru... Ali večeras je Ajaks napravio grešku koju nije smeo i koja bi mogla skupo da ga košta. Ekipa Erika Ten Haga je odigrala samo 1:1 na gostovanju protiv Viljema, pa na zimsku pauzu ide sa samo bodom prednosti u odnosu na zahuktali PSV. A u januaru mu sledi paklen raspored i mečevi protiv PSV-a, Fajenorda, Tventea, AZ Alkmara...

Opširnije OVDE.

NAPOLI - TORINO (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:1

Napoli je prespavao prvo poluvreme i to je skupo moglo da ga košta. Međutim apsolutni šampion u ispuštanju prednosti - Torino, još jednom je demonstrirao tu svoju sklonost da poklanja bodove rivalima. Otuda je tako loše i plasiran.

Opširnije OVDE.

BOLONJA - ATALANTA (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 2:2

Posle prvih pola sata na Dalari u Bolonji izgledalo je da će Atalanta nastaviti tamo gde je stala pre tri dana. Luis Murijel dao je dva brza gola i doneo, činilo se, nedostižnu prednost za goste iz Bergama, ali momci Siniše Mihajlovića nisu se predavali i uspeli su da upišu treći vezani remi. Na 1:2 smanjio je japanski bek Tomijasu, a konačan rezultat postavio Mario Paz, defanzivac kog je srpski stručnjak nekoliko minuta ranije poslao na teren.

Opširnije OVDE.


tagovi

bet analizasportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara