Miševi, Virtus i 100 lopova

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.03.20. | 09:31

Zanimljivi okršaji na programu u CS-u

Globalna pošast odložila je skoro sve fudbalske lige. Glavna "hrana" ljubitelja kladioca svedena je na minimum, pa se kao alternativa nudi sasvim drugačija ponuda. Fokus je mahom na eSportsu.

I danas je na programu nekoliko zanimljivih okršaja, pa bacite pogled... Ima šta da se probere.

Izabrane vesti

Od 13.25 na "teren" će G2 Esports i OG. Po dve pobede ostvarile su obe ekipe. OG ima razliku 4:1, dok je G2 odmah iza s 4:2. Međutim, kad pogledamo međusobne susrete, tu se OG-u ne piše dobro, jer ima dva poraza u februaru. G2 je veliki favorit, međutim OG sigurno može da se suprotstavi, a možda je došlo i vreme za slavlje.

Od 17.00 na megdan će Maussports i Virtus Pro. Miševi su veliki favoriti u današnjem dvoboju, pa iako su u poslednjem kolu doživeli poraz od OG-a. Virtus je prošlo kolo izgubio od FaZea, a od današnjeg protivnika ima dva vezana poraza, stoga je odnos kvaliteta jasan, kao i uloga favorita.

Poslednji duel dana u Counter strike "ESL Pro ligi" je onaj 100 Tifsa i Mibra od 22.00. Mibr je izgubio od Tim Likvida, a Lopovi nisu nimalo lošija ekipa od njih, iako su i oni izgubili 2:0 od istih rivala. Poljaci su ipak danas u ulozi favorita, iako amerikanci imaju kapacitet da iznenade i zabeleže trijumf.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara