Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Neke zablude se skupo plaćaju

Vreme čitanja: 4min | čet. 22.08.24. | 07:50

Pročitajte ko vam je doneo novac 21. avgusta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

GIMARAIS - ZRINSKI (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 3:0

Odolevao je Zrinjski jedno poluvreme u Portugaliji, a kada se spotakao usledio je pad posle kojeg deluje praktično nemoguće vratiti se i izboriti jesen u Evropi.

Po taktoovima Tijaga Silve Vitorija Gimarais je postigla dva gola za pet minuta i tako slomila otpor kluba iz Mostara čije je snove dodatno urušio Žoao Mendes golom u 88. minutu za konačnih 3:0.

Opširnije OVDE.

DINAMO KIJEV - SALCBURG (tip 2, kvota 2,30) - rezultat 0:2

Nije tajna da je Salcburg tek sekundarni poligon fudbalske franšize na čijem čelu se nalazi Lajpcig, međutim takav status ne smeta austrijskom klubu koji je godinama unazad uspostavio kontinuitet i postao odskočna daska za talentovane fudbalere. Ipak, pitanje je da li bi Salcburgova deca pravila rezultate kakve beleže da u čitavoj mašineriji nije filijale Lajpcigove filijale - Liferinga.

Večeras se u startnoj postavi austrijskog vicešampiona našlo čak šest igrača poniklih u Salcburgu, a koji su u seniorske vode uplovili kroz Lifering, dok su trojica od njih preuzela glavne uloge i već pred revanš u velikoj meri ugasila nade Dinama iz Kijeva (2:0).

Opširnije OVDE.

PIRAMIDS - EL GUNA (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 4:0

Vrlo lako su fudbaleri Piramidsa našli put do polufinala egipatskog kupa. Otpor El Guna su slomili već za osam minuta, a do kraja prvog poluvremena su imali 2:0. Konačan rezultat bi bio još ubedljiviji da domaćinu nije poništen gol zbog ofsajda i da nije nešto kasnije promašio udarac sa bele tačke.

SELFOS - KF FJALABIGD (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 3:2

Tri boda su otišla u Selfos, mada je pri kraju moglo dobrano da se zakuva. Posle laganih 2:0 nakon prvih 45 minuta, pa onda i 3:0 u ulasku u drugo poluvreme, delovalo je da je domaćin već završio posao, međutim dva gola u dva minuta je odjednom dalo nade Fjalabigdu da dođe do preokreta. Na sreću po Selfos i sve one koji su igrali "keca", nije.

HIROŠIMA - EHIME (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 2:0

Veliki favorit je Hirošima bio što pokazuje i kvota, međutim do pobede je došla uz mnogo truda. Bedem Ehimea je probijen tek u 68. minutu preko Tolgaja Arsalana, dok je 11 minuta kasnije konačan rezultat postavio Matsuki Kato.

ODENZE - FREDERICIJA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:0

Sudar dva trenutno prvoplasirana tima u danskom prvenstvu je protekao u potpunoj dominaciju Odenzea. Ili, preciznije reći u dominaciji Luke Kjerumgarda koji je postigao het-trik. Mladi napadač je bio precizan u 29, 36. i 84. minutu.

PRECRTANO

MIDTJILAND - SLOVAN BRATISLAVA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:1

Mnogi su bili uvereni da će Midtjiland sa prednošću otići na revanš, međutim Slovan se pokazao kao dosta tvrdh orah. Čak je do deset minuta pre kraja imao minimalno vođstvo, ali je Edvard Čilufja doneo izjednačenje i konačnih 1:1.

JANG BOJS - GALATASARAJ (tip 2, kvota 1,97) - rezultat 3:2

Kako je krenulo, delovalo je da Galatasaraj može da se sprema za učešće u Ligi Evrope. Jang Bojsi su masakrirali odbranu turskog tima i potpuno uništili samopouzdanje golmanu Fernandu Musleri pa je trener morao da ga menja na poluvremenu. Ali, onda je u igru ušao Betmen i za tili čas vratio stvari na početak, da bi na kraju Filip Ugrinić sa bele tačke doneo Švajcarcima zasluženu pobedu 3:2 i gol prednosti pred revanš u Turskoj.

Opširnije OVDE.

MALME - SPARTA PRAG (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 0:2

Prvi susret Veljka Birmančevića sa inostranstvom bio je u Skandinaviji, palio je vatre u Malmeu i izborio se za transfer u ‘ligu petice’. Vratio se večeras u Švedsku i sve vratio u period od pre tri godine kada je bio među najboljim igračima u timu. Tada je domaća publika sa oduševljenjem gleda kako se spušta ka golu, sada sa zebnjom.

Srpski reprezentativac u praškom klubu igra još bolje no što je u švedskom kada je izboksovao odlazak u Tuluz. Nije u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu šampiona zatresao mrežu, nije podebljao statistiku, ali je kumovao novoj pobedi. Umešao je prste i gurnuo Spartu u predvorje reformisane Lige šampiona, nadomak je ulaska u društvo najboljih – 2:0 (1:0).

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara