Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Solidno kad Toddžije prođu

Vreme čitanja: 4min | uto. 10.12.19. | 08:00

Pogledajte ko vam je 9. decembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

VEST HEM - ARSENAL (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 1:3
Čitava 64 dana čekali su navijači Tobdžija na pobedu u Premijer ligi! I tom čekanju večeras je došao kraj, a ni večeras ih njihovi voljeni fudbaleri nisu poštedeli. Nakon katastrofalnog prvog poluvremena tokom kojeg skoro da nisu ni prišli golu rivala, fudbaleri Arsenala primili su gol taman pred pauzu preko Ogbone i sve je podsećalo na katastrofu. Međutim, u devet minuta drugog dela sve je preokrenuto u režiji Obamejanga. Doduše, Martineli je prvo poravnao rezultat, da bi pomenuti Gabonac prvo asistirao Pepeu, a potom i sam postigao gol za veliko slavlje na Olimpijskom stadionu.

VOLUNTARI - VITORUL (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 1:2
Od očaja do sjaja prošao je Vitorul na gostovanju Voluntariju. Ipak, na kraju je bivši šampion Rumunije stigao do trijumfa, koji ga ostavlja u trci za novu šampionsku titulu – 2:1. Posle današnja tri boda Vitorul je treći na tabeli sa pet bodova manje od lidera Kluža. IZVEŠTAJ.

ŠTUTGART - NIRNBERG (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 3:1
U jeseni je karijere, nije efikasan kao ranije, ali je Mario Gomez i dalje sposoban da vrati Štutgart u nemačku elitu. Švabe su od večeras u zoni Bundeslige, pošto su kao domaćini slavili protiv Nirnberga – 3:1. Sasvim zasluženo, a kako i da ne bude. Donelo vam je veliku radost ovog ponedeljka. IZVEŠTAJ.

DUNAV RUSE - LOKOMOTIV PLOVDIV (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:3
Lagano kao jedan, dva, tri. I uopšte niste ni morali da se oznojite oko ovog para, što je najvažnije. Već u 14. minutu Ilijev je doveo goste u prednost, a na četiri minuta pred kraj poluvremena Ozbolt je povisio na 0:2, čime je dodatno nagovesio da nema ništa od iznenađenja. Karageren je u 87. minutu samo potvrdio da Lokomotivin ubedljiv trijumf u Ruseu.

MEPEN - MINSTER (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 3:1
Lepo je išlo, onda je drugi najgori tim trećeg ranga u Nemačkoj odlučio da unese malo drame, ali je na kraju i sam sebi pucao u noge. Mepen je poveo preko Undava već u 15. minutu, ali sve do sredine drugog poluvremena nije uspevao da duplira prednost. Baš tada je loptu u mrežu smestio Tankulić, međutim malo zanimljiviju završnicu pokušao je da donese Dadašov, koji je pogodio za Minster samo sedam minuta kasnije. Ipak, Guder je ponovo odveo domaćina na dva gola razlike, a Hajdeman je u 89. minutu ostavio svoje saigrače na cedilu, pa je Mepen lagano odneo pobedu.

AJAKS II - RODA (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 2:0
Bila je Roda nekada važan faktor u Erediviziji, a sada ni u drugom rangu ne može da poveže nekoliko pobeda. Uz toga, fudbalski savez je ovom klubu odlučio da "skrati" tri boda, pa je jasno da se tim nalazi u izuzetno teškoj poziciji. Danas je to lepo uspeo da iskoristi mladi, rezervni tim Ajaksa, koji je uz dva gola Eklenkampa na kraju prvog poluvremena uspeo da dođe do trijumfa. Naravno, kec je zaokružen, na vašu veliku radost.

AZ ALKMAR II - HELMOND (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 4:1
Nisu vas izneverile ni mlade nade AZ Alkmara, koje su doduše čekale drugo poluvreme da se raspucaju. Apsolutni junak pobede domaćih bio je Abukal koji je večeras postigao sva četiri gola za svoju ekipu, pa Helmondu nije bilo preostalo ništa drugo do da čestita protivniku sasvim zasluženu pobedu. Još jedan lep kec je zaokružen.

PRECRTANO

KAJZERI - RIZE (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 1:0
Konačno navijači Kajzerija mogu da živnu i sa osmehom na licu kobavljaju životne i profesionalne obaveze. Tim nekadašnjeg asa Crvene zvezde Roberta Prosinečkog uhvatio je možda i poslednju slamku spasa u borbi za opstanak, pošto je kao domaćin slavio protiv Rizea – 1:0. IZVEŠTAJ.

ODENZE - OLBORG (tip 1, kvota 2,55) - rezultat 0:0
Očekivalo se dosta pogodaka u Danskoj, vi ste se nadali pobedi domaćina, ali večeras niti je bilo golova, niti je bilo trijumfa Odenzea. Statistika čak kaže da je Olborg bio taj koji je bio bliži pobedi, ali vredi reći da su dva tima ukupno uputila tek 13 šuteva ka golu, pa i ne čudi što smo na zatvaranju kola tamošnjeg šampionata videli remi bez golova.

PERUĐA - KOZENCA (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 2:2
Dva puta kec je bio nadomak ruke, ali ga je dva puta Kozenca izbijala, te vas tako ostavila bez vrednog dobitka. Domaćin je poveo preko Jemela u prvom poluvremenu, ali je već u prvom minutu drugog Šaudone poravnao rezultat. Uzvratila je Peruđa preko Falaska, ali je Rivijere ponovo doneo radost Kozenci. Da od keca nema ništa, bilo je jasno u nadoknadi kada je Dragomir dobio direktan crveni karton. Velika šteta...

FOTO: Reuters



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara