Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Rutina Al Ahlija i Al Itihada

Vreme čitanja: 3min | uto. 09.07.24. | 07:00

Pogledajte ko vam je 8. jula doneo novac, a ko prodao...


NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

ZAOKRUŽENO

INTER TURKU - LAHTI (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 3:0

Masovno ste verovali u pobedu Intera i to vam se isplatilo. Inter ne samo da je dobio, već je do 36. minuta maltene otklonio sve dileme kome će otići tri boda. Treći pogodak došao je kao bonus za one koji su jurili golove.

AL AHLI KAIRO - EL GEIŠ (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 2:0

I Al Ahli je ispoštovao vaša očekivanja, mada treba priznati da se El Geiš dobro držao malo više od jednog poluvremena. Kada je El Solija probio bedem gostiju, brzo je stigao i drugi gol koji je zaokružio celu priču.

AL ITIHAD - PIRAMIDS (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 0:4

Rutinski! Jeste da je u prvom delu utakmice pao samo jedan gol, ali reklo bi se da niste morali da brinete previše, jer je sve išlo kao po loju. Na otvaranju drugog dela još jedan gol, pa ubrzo još jedan i onda je sve postalo mirno more.

ANJANG - ČEONAN SITI (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 3:0

Fudbaleri Anjanga su se dobrano pomučili da dobiju ovaj meč, ali su se njihov trud i vaše poverenje isplatili. Više od sat vremena ste čekali na prvenac, a kada je i došao posle reakcije Mateusa Oliveire, sve je bilo mnogo lakše.

DEP. PARAGUAJO - KLUB LUHAN (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 0:2

Ne može da se kaže da je sve bilo baš jednostavno, ali nije vas Klub Luhan pustio da mnogo strepite. Već posle pola sata bilo je 1:0, u nastavku je mahom držao stvari u svojim rukama, mada je mnoge 'preseklo' kada su gosti ostali sa igračem manje, pet minuta pre kraja. No, umesto drame, Luhan je još jednim golom završio posao.

3. FEBRUAR - ATLETIKO KOL. (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 1:0

Posrećilo vam se igranje na nižu pargajavsku ligu. Ko je reskirao i odigrao na 3. ferbuar - profitirao je. Jedan, ali vredan pogodak za vas postigli su domaći. I to preko Rotela u 34. minutu. Mogli ste da natočite hladnu limunadu posle crvenog kartona Rosalesa.

PRECRTANO

STREMSGODSET - SANDEFJORD (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:1

Počelo je sve baš kako treba i delovalo je da je Stromsgodset na putu da uradi ono što ste i vi očekivali, ali ipak ništa od toga. Gol za vođstvo je ubrzo anuliran od strane gostiju, a do kraja Stromsgodset nije iskoristio nijednu od sijaset prilika da vrati prednost i pobedi.

SELFOS - KFG (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:2

Domaćin je bio veliki favorit. I zakazao je. KFG je igrao kao u transu tokom prvog poluvremena. Verovatno ste se šokirali kada je Haukson doveo goste u vođstvo u uvodnoj fazi. Nije tu bio kraj. Imao je KFG i dva gola prednosti u 60. minutu. Krenuo je Selfos u juriš. Stigao do izjednačenja u zaostavnom vremenu, ali za vaše tikete bilo je kasno.

HAFNARFJERDUR - AKUREJRI (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 1:1

Još jedan kiks na Islandu. Ne može se reći da je Hafnarfjerdur bio baš toliki favorit, ali se verovalo da će dobiti na suvi kvalitet. Vrata dobitka otvorio vam je Bjornuson u prvom poluvremenu. Međutim, ni to nije bilo dovoljno da domaćin slavi. Akurejri je smogao snage da izjednači.

ROSARIO - BARAKAS (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 0:1

I ovde ste omanuli. Bio je ovo mali derbi u Argentini. Rosario se mučio i na kraju završio duel sa nulom. Barakas se bolje snašao i došao do pobede zahvaljujući pogotku u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara