Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Nismo planirali gorku pilulu na konto Atalante i VBA

Vreme čitanja: 4min | uto. 21.01.20. | 08:00

Pogledajte ko vam je 20. januara doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

SENT-PRIVE - MONAKO (tip 2, kvota 1,15) - rezultat 1:3
Klasična igra mačke i miša. Trećeligaš nije imao snage da se odupre Monaku koji je, znajući za nepredvidivost francuskog Kupa, izveo vrlo respektabilnu postavu. Dakle, Monako nije potcenio rivala, i počistio ga je sa terena. Sve je bilo završeno u prvom poluvremenu kada su pogađali Balde i Ben Jeder. Simpatični domaćin je uspeo samo da smanji rezultat. 
AJAKS II - DORDREHT (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:0
Sama kvota na keca nagoveštavala je lak posao za mladi tim Ajaksa. Međutim, nije bilo baš tako. Dordreht je izdržao u prvom poluvremenu. Više od toga nije mogao. Timber je u 55. minutu počeo da nagoveštava kraj, a ceo posao bio je završen posle dobre akcije Mendeza. 
BEITAR JERUSALIM - MAKABI NETANJA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 3:1
Što bi se reklo - siguran kec. Bitar Jerusalim je odradio posao i omogućio vam da pogodite kvotu 1,65. Nije bilo mnogo dileme u Jerusalimu. Domaći su poveli u 40. minutu, da bi vrlo brzo Bećiraj poravnao rezultat. Ipak, Beitar je u drugom poluvremenu bio sjajan. Postigao je dva gola za pet minuta i rešio sve dileme. 
HAPOEL BER ŠEVA - HAPOEL HAIFA (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:0
Jedan, ali dobitka vredan. Isplatilo vam se ovog ponedeljka da igrate na timove iz Izraela. I Beš Ševa je dobila duel protiv imenjaka izt Haife. Istina, daleko od toga da ste bili bedzbrižni. Do 73. minuta ste drhtali. A onda je zablistao Safuri i doneo vam još jedan pogođen par za uhvaćenu kvotu 1,60. 
LA VALETA - SLIJEMA VONDERERS (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 2:1
Došao je još jedan lagan kec. Ne odlučujete se često za mečeve na Malti, ali ovog puta vam se i te kako posrećilo. Mučila sa Valeta dosta dugo. Sve do 62. minuta nije bilo golova. Onda je mrežu gostiju pogodio Muskat, da bi Mario Fontanela u 85. minutu rešio sve dileme. Gosti nisu mogli više od počasnog gola. 

RIZE - GENČLERBIRLIGI (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 2:0
Čovek vaše sreće zove se Milan Škoda. Vrlo izjednačen meč gledali smo u Turskoj. Pobednik se nije nazirao do poslednje četvrtine utakmice, kada je zablistao češki internacionalac. Sa dva gola u 70. i 85. minutu matirao je klub iz Ankare. 

PRECRTANO

ATALANTA - SPAL (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 1:2
Ko se ovome nadao? Ko je u ovo uopšte verovao? Na duel Atalante i SPAL-a svi su gledali kao na idealnu priliku da tim iz Bergama upiše tri boda i nastavi borbu za Ligu šampiona. Međutim, ekipa Đan Pjera Gasperinija izgubila je ono što nije smela, SPAL je iskreirao možda i najveću senzaciju u 2020. godini, kada je reč o italijanskom prvenstvu – 1:2. Da, utakmica u Bergamu dobije treću dimenziju pobrinuo se nekadašnji ljubimac domaćih navijača Petanja koji je bio glavni krivac SPAL-ovog preokreta.

Detaljan izveštaj sa ovog meča ppogledajte OVDE!

VEST BROMVIČ ALBION - STOUK (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 0:1
Velika kriza drma ekipu Slavena Bilića. Ne uspevaju da se vrate na pobednički kurs, tako da vam je ekipa iz Birmingema i večeras oborila tikete. Stouk je poveo golom Kembela u devetom minutu. Kasnije smo videli zaista mnogo toga. Šanse na obe strane. Međutim, Stouk je delovao zrelije i pokvario vam planove. 

Detaljan izveštaj sa ovog meča pogledajte OVDE!

PAS JANJINA - LEVADIJAKOS (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 0:1
Nije vam se posrećilo u Grčkoj ovog dana. Pas Janjina je važila za velikog favorita, ali domaćini nisu znali kako da probiju defanzivni bedem Levadijakosa. Sigurno ste se znojili prateći dešavanja na ovom meču. Imali ste pravo na nadu do kraja, ali je ona ugušena u 90. minutu kada je Meija pogodio za veliku radost gostiju.
AL FAISALI - AL HILAL (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 2:2
Veliki kiks napravio je prebogati Al Hilal. Verovali su svi da će po kratkom postupku razoružati Al Faisali. Međutim, domaćin je se predstavio u vrlo lepom izdanju i pokvario vam planove. Dva puta je Al Hilal vodio, ali je šok usledio u 90. minutu. Tada je Hiland poravnao rezultat. Na vašu veliku žalost. 

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara