Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Najviše ste se ljutili na Everton

Vreme čitanja: 3min | uto. 20.02.24. | 07:55

Pročitajte ko vam je doneo novac 19. februara, a ko vas je prodao


NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

ZAOKRUŽENO

VAŠAŠ - PEČI (tip 1, kvota 1,48) rezultat 4:1

Vašaš se ozbiljno namerio na drugo mesto i plasman u viši rang, a novi korak ka cilju ostvario je pobedom protiv Pečija.Jedanaesto slavlje u sezoni obeležio je het-trikom Milan Tot, a rivali su potom do kraja susreta, u periodu kada je ishod već bio jasan, stigli da postignu još po gol

TENERIFE - ELDENSE (tip 1, kvota 2,15) rezultat 1:0

Derbi sredine tabele Segunde pripao je domaćinu koji je do celog plena stigao minimalnom pobedom. Trenutak odluke ispiostavio se gol Leona u 10,.minutu s obzirom na to da se potom rezultat više nije menjao.

JURGORDEN - ŠEVDE (tip 1, kvota 1,25) rezultat 2:0

Očekivano rutinski je Jurgorden stigao do pobede, a sve dileme bile su praktično rešene u 18. minutu kada je Tenho udvostručio prednost koju je u 5. minutu doneo Humet. Razliku u kvalitetu dva tima domaćin je rano naplatio, a potom osetnu prednost iskoristio da rutinski privede susret kraju.

BEŠIKTAŠ - KONJA (tip 1, kvota 1,53) rezultat 2:0

Godinama unazad Bešiktaš je bacao milione evra na angažovanje napadača i trošio kredit kod nezadovoljnih navijača, a onda ga je konačno pronašao u svojim redovima. Reč je supertalentovanom Semihu Kiličsoju, koji je najbolji strelac Orlova sa osam postignutih golova i jedan od najzaslužnijih današnje slavlje nad Konjom, koje je učvstilo ekipu Fernanda Santosa na četvrtom mestu i zadržalo korak sa trećeplasiranim Trabzonom.

Opširnije OVDE

LUDOGOREC - ČERNO MORE (tip 1, kvota 1,65) rezultat 3:1

Kuva se ozbiljno u trci za titulu u Bugarskoj, a Ludogorec je uspeo da pobedom nad direktnim rivalom potvrdi da je sa pravom favorit. Iako su gosti poveli, odgovor u vidu tri gola bio je dovoljan da domaćin rutinski stigne do celog plena.

ATLETIK BILBAO - ĐIRONA (tip 1, kvota 1,95) rezultat 3:2

Početak je bio kao iz snova, ali završetak teško da će biti takav. Đironi je na San Mamesu puklo pred očima u Baskiji – sve dalje je od titule. Propustila priliku da pritisne Real, da iskoristi kiks Kraljevskog kluba u predgrađu Madrida. Atletik Bilbao je zakletom neprijatelju darivao poklon, omogućio mu i pored toga što je uzeo samo bod na Valjekasu da uveća prednost.

Opširnije OVDE.

MOREIRENSE - SPORTING (tip 2, kvota 1,33) rezultat 0:2

Sporting i Benfika vode uzbudljivu borbu za čeonu poziciju, a Lavovi u poteri za gradskim rivalom nemaju nameru da uspore. Večeras im je žrtva bio Moreirense koji je do 23. minuta primio dva gola i tako ugasio nade u iznenađenje. Vešerašnjom pobedom,sporting je stigao do sume od 55 bodova koliko ima i Benfika, ali uz utakmicu više.

PRECRETANO

BAŠAKŠEHIR - KAJSERI (tip 1, kvota 1,80) rezultat 2:3

Mesecima unazad kajseri nije znao za pobedu, ali je crnu seriju usepo da prekine na neugodnom gostovanju. Dva rana gola nagovestila su rasplet koji je usledio, ali je domaćin uspeo da u nastavku vrati neizvesnost, te je u 12. minutu nadoknade čak imao penal vredan boda koji Pjatek nije uspeo da iskoristi.

UNIVERZITATEA KLUŽ - FCSB (tip 2, kvota 2,15) rezultat 0:0

Drugi puut u tri kola je lider šampionata Rumunije prosuo bodove. Novi remi, ovaj put ostavio je igrače kluba iz Bukurešta pomešanih emocija jer su čak mogli da prođu nepovoljnije da je Nistor iskoristio penal u 16. minutu. Zanimljivo, rivali su treći put u poslednj ačetiri međusobna susreta odigrali nerešeno.

EVERTON - KRISTAL PALAS (tip 1, kvota 1,80) rezultat 1:1

Šok terapija posle odlaska Roja Hodžsona i dolaska Olivera Glaznera imala je svoj uticaj, s obzirom da je Kristal Palas odneo vredan bod protiv Evertona na Gudison Parku, ali daleko od toga da je klub iz Londona blistao u Liverpulu, iako je bio u vođstvu do 84. minuta utakmice zahvaljujući evrogolu Džordana Ajua.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara