Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Berićetan početak sedmice

Vreme čitanja: 4min | uto. 15.10.19. | 07:48

Pogledajte ko vam je 14. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

EGIPAT - BOCVANA (tip 1, kvota 1,30), rezultat 1:0
Kvota je bila mala, a mučenje veliko. Nadali ste se da će Egipat po kratkom postupku skršiti otopr Bocvane, Velika razlika u kvalitetu viđena je i na ovom meču. Međutim, morali ste dobro da se preznojite kako biste dočekali pobedonosni gol. Igrao se 74. minut kada je Fathi konačno pogodio mrežu Bocvane. Zaokružili ste ovaj par. 

FINSKA U21 - DANSKA U21 (tip 2, kvota 1,65), rezultat 0:1
Jedan, ali vredan. Neće se dugo pamtiti duel mladih selekcija Finske i Danske. Međutim, vi ćete biti zadovoljni onim što se desilo. Gosti su nesumnjivi kvalitet više naplatili već u 12. minutu kada je Nartej pogodio mrežu Finaca. Ispostaviće se da je to bio odlučujući trenutak meča. Danska je rutinski odradila posao do kraja susreta. Lako ste pogodili kvotu 1,65. 
 

RUMUNIJA U21 - SEVERNA IRSKA (tip 1, kvota 1,55), rezultat 3:0
Tako to radi papirnati favorit. Lako i ubedljivo su Rumuni opravdali ulogu favorita. Muke je bilo samo do prvog gola. U 48. minutu je Baluta prvi put pogodio mrežu gostiju. I od tada je krenula kanonada ekipe u koju ste verovali. Već u 59. minutu Rumunija je duplirala prednost. Sve posle toga bila je stvar rutine.

LITVANIJA - SRBIJA (tip 2, kvota 1,28), rezultat 1:2
Pet minuta drugog poluvremena bilo je dovoljno za još jednu pobedu nad Litvanijom. Uz rezultat u Kijevu, gde je Ukrajina savladala Portugaliju, Srbija je trijumfom u Vilnjusu ostala, koliko-toliko, u trci za Evropsko prvenstvo. Naravno, nije moglo bez drame na kraju, jer je odbrana ponovo poklekla, sedmi put u sedmom meču kvalifikacija, a u sudijskoj nadoknadi domaći su promašili zicer za izjednačenje - 2:1 (0:0). 

Ovde pročitajte izveštaj 

KOSOVO*** - CRNA GORA (tip 1, kvota 1,70), rezultat 2:0

U Prištini na stadionu Fadilj Vokri Crna Gora nije imala ni promil šanse da se ozbiljnije suprotstavi motivisanoj selekciji takozvanog Kosova (2:0). Ekipa Mehmeda Baždarevića položila je oružje u prvih 45 minuta posle loših intervencija svojih golmana, prvo Danijela Petkovića u desetom koji je domaćinu faktički poklonio korner iz kojeg su poveli, zatim i Mijatovića u 34. minutu.

Ovde pročitajte izveštaj

BUGARSKA - ENGLESKA (tip 2, kvota 1,25), rezultat 0:6
​Čak četiri gola Ostrvljani su dali u prvom poluvremenu, a očekivano zanimljivije je bilo na tribinama nego na samom terenu pošto su bugarski fanovi i ovog puta, uprkos apelima, vređali na rasnoj osnovi tamnopute igrače Engleske zbog čega je nastao višeminutni prekid, a glavni arbitar pretio i prekidom meča.Ubedljivo najlepši detalj na ovoj utakmici bio je prvi gol za goste koji je dao Markus Rašford već u sedmom minutu, a posle sjajnih finti i neodbranjivog udarca iskosa sa levog krila, dok su preostala tri gola Engleza u prvom delu bili prosto ušetavanje u mrežu, dva puta Rosa Barklija i jednom Rahima Sterlinga uz dve asistencije kapitena Harija Kejna.

Ovde pročitajte izveštaj 

MOLDAVIJA - ALBANIJA (tip 2, kvota 1,85), rezultat  0:4

Sjajno su odigrali Albanci na gostovanju u Moldaviji. Bila je to možda i najbolja partija Albanaca u poslednjih nekoliko godina. Pobedu je najavio Cikaleši u 22. minutu. U finišu prvog dela pogodio je Bare. I tu je negde stavljena tačka. Nisu imali snage Moldavci za preokret. 

PRECRTANO

ČEŠKA - SEVERNA IRSKA (tip 1, kvota 1,80), rezultat 2:3
Veliko razočaranje doneo vam je ovaj par. Česi su savladali Englesku pre samo nekoliko dana, i verovalo se da će da iskoriste momenat da steknu samopouzdanje. Međutim, kombinovana postava dozvolila je sebi veliki luksuz. Severna Irska je posle 45 minuta imala tri gola prednosti. Verovatno ste već tada digli ruke. Češka se prenula i golovima Daride i Krala došla blizu pozitivnog rezultata. 

FRANCUSKA - TURSKA (tip 1, kvota 1,40), rezultat 1:1

Francuska je večeras mogla da postane šesta reprezentacija posle Italije, Belgije, Rusije, Poljske i Ukrajine koja je i teoretski obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine, ali nije uspela. Turska je večeras u direktnom duelu na Sen Deniju odolela, izborila remi 1:1 i dva kola pre kraja zadržala prvo mesto u grupi. Zahvaljujući onoj pobedi u Konji od 2:0 i boljem međusobnom skoru, Turska i dalje drži čelo tabele ispred Francuske sa istim brojem bodova. A prvo mesto znači i status nosioca i mesto u prvom šeširu na žrebu za EP.

(Foto: Starsport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara