Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Za onakav dan - puna kapa

Vreme čitanja: 4min | sub. 26.12.20. | 08:06

Pogledajte ko vam je 25. decembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

HAPOEL RIŠON - HAPOEL KFAR ŠALEM (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 3:2

Daleko teže nego što se očekivalo, ali tri boda se pišu. Gosti su poveli u 21. minutu, da bi Rišon stigao do poravnanja 14 minuta kasnije. Pred kraj prvog dela igre Kfar Šalem stiže do nove prednosti sa bele tačke, ali domaćin je zbio redove tokom pauze i u nastavku napravio potpuni preokret. Hapoel Rišon je siguran na sredini tabele, dok je njegov današnji rival ostao prikovan za samo dno nakon šestog vezanog poraza.

IRONI RAMAT - KFAR KASEM (tip 1, kvota 1,78) - rezultat 1:0

Minimalno, ali sasvim dovoljno. Fudbaleri Ironi Ramata su sa bele tačke došli do trijumfa. Precizno je najstrožu kaznu u 34. minutu izveo Koen i tako doneo pobedu svojoj ekipi. Opravdali su na kraju ulogu favorita i nakon 16 kola su treći na tabeli druge izraelske lige. Kfar Kasem ostaje na pretposlednjem mestu, nakon trećeg vezanog meča bez pobede.

AL VAHDA - AL FUDŽAIRA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:1

Da nije bilo VAR-a, upisala bi Al Vahda i daleko ubedljiviju pobedu. Poveli su u 10. minutu, ali je VAR poništio pogodak Mpokua. Osam minuta kasnije novi gol u mreži gostiju i ponovo video tehnologija priskače u spas Al Fudžaire. U 20. minutu im ipak nije bilo pomoći, Mpoku strelac za 1:0. Prednost je u poslednjim sekundama prvog dela duplirao Al Hamadi, da bi nakon nešto manje od 15 minuta igre u nastavku gosti uspeli da prepolove zaostatak. Bili su bolji u nastavku, ali je domaćin izdržao, pa je "kec" ostao na snazi.

ALTAJ - UMRANIJE (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 3:1

Izjednačen meč, ali je daleko bolja egzekucija domaće ekipe presudila. Poveli su u 11. minutu preko Čelenka, šest minuta kasnije rezultat je poravnao Deridži sa bele tačke. Novi penal već u 23. minutu, ovoga puta za Altaj, a u gol ga za novu prednost domaćina pretvara Paišao. U 78. minutu pobedu Altaja overio je Kapel, "kec" u Izmiru.

OLVEJZ REDI – VINTO (tip 1, kvota 1,17) – rezultat 4:0

Sve je postalo jasno u El Altu već u četvrtom minutu, kada su uvek spremni fudbaleri Olvejz Redija stekli dva gola prednosti. Drugi najefikasniji tim bolivijskog šampionata nije skidao nogu sa papučice za gas, pa je već do 29. minuta i duplirao prednost. Onda su ipak shvatili da je dosta, pobeda domaćih nije dolazila u pitanje.

AURORA – SAN HOZE (tip 1, kvota 2,05) – rezultat 2:0

Nije bilo mnogo lepog fudbala i velikog broja prilika u Kočabambi, ali je domaćin apsolutno zasluženo došao do trijumfa. U prvom poluvremenu su bili dominantni, gostima su dozvolili tek jedan šut, ali im je falila bolja egzekucija. To su popravili u nastavku, sva tri šuta pogodila su metu, dva su završila i u mrežu San Hozea. Očekivao se prilično neizvestan meč, obe ekipe se bore za opstanak, ali želja poslednjeplasirane ekipe bolivijske prve lige je presudila, prekinuli su niz od pet vezanih mečeva bez pobede i gostima naneli sedmi vezani poraz. San Hozeu se loše piše.

PRECRTANO

NASAJI - PERSEPOLIS (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 1:1

Persepolis je opet razočarao. Aktuelni šampion Irana je bio jasan favorit na gostovanju, imao je turbulentan početak sezone i očekivalo se da će počevši sa petim kolom nizati pobede. Fudbaleri Nasaija su imali drugačije planove, poveo je domaćin u 41. minutu i bio na pragu trijumfa, da bi gosti izvojevali bod tek u 85. minutu.Neprijatno iznenađenje...

FUS RABAT – DIFA EL ŽADIDA (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 1:1

Tri crvena kartona i dva pogotka. Dvaputa su crveneli domaći igrači, pa otuda i iznenađujući remi. Poveli su u 31. minutu i najavili pobedu fudbaleri Fus Rabata, da bi šest minuta kasnije ostali sa igračem manje. El Žadida stiže do poravnanja posle samo četiri minuta igre u drugom delu, domaćin je potom u 77. minutu ostao i sa devetoricom nakon novog crvenog kartona, a Karnas se postarao da i gosti meč završe sa igračem manje. Na kraju razočaravajuća podela bodova u petom kolu marokanske prve lige.

ISMAILI – NB EGIPAT (tip 1, kvota 2,05) – rezultat 0:0

To što je Ismaili daleko uspešniji tim u Egiptu, ovoga puta mu nije bio dovoljan argument. Dominirali su protiv ekipe koja je prvi put u najvišem rangu, čak 22 udarca su uputili ka golu NB Egipta, gosti su pripretili samo dva puta, malo je reći da su razočarani remijem. Nisu jedini. Propustili su priliku da upišu prvi trijumf u sezoni, 20 šuteva više od rivala im nije bilo dovoljno za trijumf, ali ni za gol...


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara