Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Svega dve greške

Vreme čitanja: 3min | pon. 03.06.24. | 08:00

Pročitajte ko vam je doneo novac 2. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO:

KARABAG - ZIRA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Dobra utakmica je viđena u finalu azerbejdžanskog Kupa u kojoj je na kraju slavio onaj od koga se to i očekivalo. Karabag je uz dosta truda uspeo da savlada ekipu Zire sa 2:1 i tako osvojio osmi trofej pomenutog takmičenja. Žuninjo je u završnici prvog poluvremena doneo vođstvo da bi rezultat poravan Ismail Ibrahimli u 57. minutu. Ipak, novo vođstvo i konačan trijumf došao je iz nogu Abdela Zubira.

BALTIKA - ZENIT (tip 2, kvota 1,48) - rezultat 1:2

Zenit ima pobedničke navike, šampionski mentalitet i potvrdio je to osvajanjem duple krune u Rusiji. I ne samo da je osvojio duplu krunu već je po prvi put u klupskoj istoriji objedinio sva tri domaća trofeja u istoj sezoni ako se računa i Superkup Rusije. Iako je do 81. minuta finalnog okršaja gubio od Baltike, na kraju je golovima Nina i Alipa u 95. minutu slavio 2:1 i osvojio Kup Rusije.

TORPEDO ŽODINO - DNJEPAR (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 4:2

Torpedo Žodino i posle 11 odigranih kola u prvenstvu Belorusije drži lidersku poziciju. U najnovijoj rundi je u meču prepunom golova savladao nejaki Dnjepro sa 4:2. Zanimljivo je da iako je naspram sebe imao treći nalošiji tim u šampionatu, primio je najviše golova u 90 minuta u aktuelnoj sezoni. Ali je ujedno i postigao daleko najviše.

ESPANJOL - KARTAHENA (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 3:0

Bez imalo muke je Espanjol u poslednjem kolu druge španske lige pobedio Kartahenu (3:0) i tako učvrstio četvrtu poziciju na tabeli koja ga vodi u plej-ofu borbu za najviši rang. Mada konačan rezultat tako ne deluje, domaćin je morao da igra jednako koncentrisano čitavih 90 minuta. Otključao je gol Kartahene tek u 55. minutu preko Havija Puada, da bi tek sa dva gola u samoj završnici potvrdio tri boda.

VIKINGUR - FILKIR (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 5:2

Okršaj prvoplasiranog i poslednjeplasiranog tima u islandskom šampionatu je rezultirao sa viđenih sedam pogodaka. Od tih sedam, pet su završili u mreži "fenjeraša" koji je na zaprepaštenje poveo golom u prvom minutu susreta. Bilo je to kratkog daha pošto je domaćin do 18 minuta preuzeo rezultatski suficit i do kraja ga održao.

SAN MARTIN - PATRONATO (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:0

Jedan gol, ali vredan. Vama za isplatu, San Martinu za pobedu. Domaćin je objektivno trebalo da pobedi mnogo ubedljivije jer je nizao šanse kao na traci. Na kraju je dobro što nije kažnjen za sve promašaje...

HIMNASIJA M. - BRAUN (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 3:1

Himnasija je opravdala očekivanja i ceo posao praktično završila u prvom poluvremenu, kada su pala dva od tri gola domaćeg sastava. Jedan na otvaranju, drugi na zatvaranju poluvremena. Posle je sve bilo lagano.

SAN MARTIN T. - ALVARADO (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 1:0

Još jedan meč gde je jedan pogodak rešio sve, ali vama je važno samo da je zaokružen pogodak. San Martin je do jedinog gola na meču stigao u 18. minutu i do kraja je spretno sačuvao prednost, mada ni gosti nisu bili naročito ofanzivni.

PRECRTANO:

ATALANTA - FJORENTINA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:3

U poslednjem meču ovogodišnje kampanje u Seriji A, u okviru odloženog 29. kola, viđen je vatromet golova i na kraju iznenađujuća pobeda gostiju. Uspela je Fjorentina da čak tri puta vraća vođstvo u prvih 45 minuta i na kraju preko dvostrukog strelca Andrea Belotija i Nikolasa Gonzalesa upiše tri boda. Tri boda koja faktički ništa ne menja na tabeli ni kod jednih ni kod drugih.

ATL. MINEIRO - BAIJA (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:1

Tražili ste keca tamo gde je po formi na početku sezone možda trebalo da dođe, ali i Baija može da se pohvali odličnim izdanjima na startu sezone, zbog čega i jeste na deobi prvog mesta. Domaćin je posle gola Hulka imao sve u svojim rukama, no dozvolio je da te prednost brzo iščezne.


tagovi

sportsko klađenjebet analizarezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara