Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Slaba vajda od kečeva na Mančester junajted, Milan i Bilbao

Vreme čitanja: 4min | pon. 21.10.19. | 08:02

Pogledajte ko vam je 20. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

SASUOLO - INTER (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 3:4
Inter je preboleo poraz u derbiju od Juventusa i na na gostovanju na kome je prethodna dva puta poražen uspeo da slavi pobedu - 4:3. Sasuolo je definitivno u krizi, ovo mu je treći vezani poraz i mnogi mu predviđaju pad u provaliju posle srmti gazde. Momci iz Ređo Emilije gubili su 1:4, činilo se da im preti katastrofa, ali ulaskom našeg Filipa Đuričića domaći su potpuno živnuli. Srpski internacionalac postigao je pogodak samo osam minuta po ulasku u igru, smanjio na 2:4, da bi drugi rezervista Džeremi Boga postavio konačnih 3:4.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

ANDERLEHT - SINT TROJDEN (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 4:1
Čini se da su sumorni dani konačno iza Anderlehta. Nekadašnji belgijski prvak je nakon užasnog starta sezone došao do daha i vezao drugu pobedu. Sint Trojden večeras nije imao gotovo nikakve šanse na "Loto Parku" - 4:1 (2:0). To je bila velika radost i za vas koji ste odigrali keca na ovom duelu.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

KOPENHAGEN - ESBJERG (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 3:1
Jedan od lakših pogodaka danas videli smo u Danskoj. Kopenhagen je opravdao epitet favorita protiv i došao je do pobede protiv Esbjerga u domaćem šampionatu. Glavni i "odgovorni" za to što smo ovde imali "lakog keca" bio je Santos, koji je prvo pogodkom u 21. minutu, a potom i u 66. minutu doneo veliku prednost domaćima. Sotiriju je samo potvrdio trijumf u 86. minutu još jednim golom, a Jakovenko je u 90. minutu postigao utešan gol za goste.

SEVILJA - LEVANTE (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 1:0
Dođe kec, ali uz jedvite jade... Sevilja je napadala, šutirala, radila sve što je bilo u njenoj moći, ali je morala da čeka na gol. I to sve do pred sam kraj meča. Levante je odolevao i delovalo je da će kući odneti vredan bod sa teškog gostovanja na "Ramon Sančes Pishuanu", a onda se desio De Jong. Sjajni fudbaler domaće ekipe doveo je svoju ekipu u vodstvo koje je ostalo na snazi sve do kraja za velika tri boda.

MARSELJ - STRAZBUR (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 2:0
Gol u trećem minutu, pa onda drhtanje. I to sve do poslednjeg minuta. Fudbaleri Marselja mora da su zadovoljni, pošto su prekinuli užasnu seriju rezultata, a na kraju krajeva to možete da budete i vi, pošto ste uhvatili "jakog" keca. Samo mogao je on doći uz dosta manje muke, ali sem gola Kamare, domaći nisu uspeli da dođu do bilo čega drugog sve do nadoknade vremena. Strotman je iz penala duplirao prednost domaćina i postavio konačnih 2:0.

PRECRTANO

MANČESTER JUNAJTED - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 1:1
Old Traford ostaje ukleta teritorija za Jirgena Klopa i njegov Liverpula. Čak i najslabiji Mančester Junajted u poslednjih ko zna koliko godina je bio prepreka koju najjači Liverpul nije uspeo da preskoči. Jirgen Klop ni u ppetom pokušaju nije pokorio Teatar snova, a prilika je bila više nego dobra... U najvećem derbiju engleskog fudbala, Mančester Junajted je postao prva ekipa koja je zaustavila lidera Liverpul u ovoj sezoni i remijem 1:1 sprečila Redse da izjednače rekord lige po broju uzastopnih pobeda.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

ŠTUTGART - HOLŠTAJN KIL (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 0:1
Štutgart je u krizi. Reprezentativna pauza očito nije poslužila treneru Švaba Timu Valteru da konsoliduje svoje momke, pa je jedan od glavnih favorita za direktan plasman u Bundesligu (odnosno povratak u elitu), posle poraza od Vehena bodove prepustio i Holštajnu iz Kila - 0:1. 

FAJENORD - HERAKLES (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:1
Nastavljaju se loši dani za Japa Stama i Fajenord. Holandski velikan je nastavio tamo gde je stao pre reprezentativne pauze, a na poraz od Fortune u Sitardu od 4:2, nakalemio se i današnji remi pred svojom publikom protiv Heraklesa (1:1). Kao da je neko prokleo ove sezone momke u pola belom, pola crvenom, pa više ne mogu da pobede ni kada igraju bolje od rivala.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

ATLETIK BILBAO - VALJADOLID (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 1:1
Zanimljiv duel odgirali su na San Mamesu Atletik Bilbao i Valjadolid, a gosti su srećno stigli na kraju do vrednog boda - 1:1. Najzaslužniji je definitivno golman Đordi Masip koji je branio izvanredno, ali i domaći defanzivac Injigo Martinez koji je postigao smešan autogol za izjednačenje u drugom poluvremenu.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

MILAN - LEĆE (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:2
Potpuno ludilo u Seriji A! Činilo se da će Milan konačno uspeti da upiše tri boda na domaćem terenu, ali se još jednom pokazalo da ovaj klub u tekućoj sezoni jednostavno ne može bez drame. Od dobitka vas je delilo svega nekoliko minuta, pošto su Milanezi vodili sa 2:1 ulazeći u nadoknadu vremena. Ipak, majstorija Kalderonija je ono što je stavilo tačku na ovaj meč. Fudbaler gostiju odapeo je pravu strelu sa 20 metara i savladao gostujućeg golmana. Sasvim zaslužen bod Lećea, a ujedno i šteta za vaše tikete.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara