Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Tobdžije ispalile ćorak

Vreme čitanja: 4min | pet. 06.12.19. | 08:01

Pogledajte ko vam je 5. decembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

KALJARI - SAMPDORIJA (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 2:1
Pre samo tri dana su Kaljari i Sampodorijna odigrali jednu od najboljih utakmica u Seriji A ove sezone. Kaljari je u spektakularnom meču slavio 4:3 golom rezerviste Alberta Ćerija u 96. minutu. Večeras su isti rivali odmerili snage i u šesnaestini finala Kupa Italije. I opet je Kaljari slavio. I opet je Ćeri bio strelac. Večeras na Sardiniji nije bilo tako dramatično kao za vikend. Sardi su slavili sa rutinskih 2:1, a i rezerve Kaljarija su pokazale da su bolje od Sampdorijinih. IZVEŠTAJ.

PARMA - FROZINONE (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:1
Teško da je moglo neizvesnije od ovoga. Parma je tek u 92. minutu uspela da dođe do važnog pogotka kojim je obezbedila plasman u narednu fazu Kupa Italije, a vama ujedno donela dobitak. Domaći su poveli u 20. minutu preko Siligardija, ali je u 71. minutu Trota poravnao rezultat i činilo se da meč neće biti rešen u regularnom delu. Međutim, u nadoknadi je viđen penal za Parmu, a kao junak je iskočio Ernani koji je loptu smestio u protivničku mrežu.

BUDUĆNOST - ISKRA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:0
Budućnost ostaje na prvom mestu u crnogorskom šampionatu. U derbiju kola protiv Iskre, dovoljan je bio samo jedan gol Božovića sa bele tačke da reši pitanje pobednika. Gosti tako polako, ali sigurno ispadaju iz konkurencije za titulu, pošto su upisali drugi vezani poraz i sada "sede" na šest bodova udaljenosti od današnjeg rivala.

DESTROJERS - BOLIVAR (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 2:3
Iz keca u dvojku, ali je na kraju tas završio na pravoj strani. Tipovali ste na pobedu Bolivara u tamošnjem prvom rangu, ali ona nije došla tako lako kako ste se vi sigurno nadali. Domaćin je poveo preko Kortesa sredinom prvog poluvremena i taj rezultat ostao je na snazi sve do kraja prvog poluvremena. Odmah po povratku, Kalehon Kasteljon su doneli prednost na stranu Bolivara u samo dva minuta, a na 1:3 povisio je Arče sa penala u 55. minutu. Kortes je potom smanjio na 2:3, ali... Vremena za nešto više nije bilo.

MUSKRON - ANDERLEHT (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 2:3
Ne blista Anderleht u domaćem prvenstvu, ali izgleda da će fleke bar pokušati donekle da izvadi u nacionalnom kup takmičenju. Ruku na srce, ni protiv Muskrona nije moglo bez znoja. Domaćin je poveo preko Perice u 12. minutu, ali je slavniji klub uzvratio preko Rufa Duka već do poluvremena. Lukasen je povisio na 1:3, ali je Muskron uneo dramu golom Omiogija u 79. minutu. Međutim, umesto da bude 3:3, moglo je vrlo lako da bude 2:4, pošto je penal u osmom minutu nadoknade promašio Ruf. No dobro, dobitak ostaje u džepu.

KAZA PIJA - PORTO (tip 2, kvota 1,12) - rezultat 0:3
Porto sa pola gasa i izmenjenim sastavom nije imao problema protiv Kaza Pije na gostujućem terenu u nacionalnom Liga kupu. Doduše, na golove je morao da sačeka do drugog poluvremena, a tada su u petu brzinu ubacili SaravijaLuis Dijaz Soareš koji su doneli vredna tri boda gostu koji ostaje na čelu Grupe D ispred Šavesa.

PRECRTANO

ŠEFILD JUNAJTED - NJUKASL (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 0:2
Najplaćeniji David de Hea. Najbolji Alison Beker. Njima uz rame EdersonŠmajhel, pa i povređeni Loris. No, na Bramajl Lejnu je Martin Dubrakva podneo kandidaturu da uđe u društvo najpoštovanijih golmana Premijer lige. Slovak nije zvučno ime, ne igra u klubu šampionskih ambicija, nije privlačan medijima, ali kad je među stativama ponekad deluje kao čovek koji ređa cigle i ne dozvoljava lopti da pređe crtu. Nesavladiv je bio i u pretposlednjem susretu 15. kola engleskog prvenstva, poguravši Njukasl ka pomalo iznenađujućoj pobedi nad Šefild junajtedom – 2:0. IZVEŠTAJ.

ARSENAL - BRAJTON (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:2
Novo kolo i novo brukanje Arsenala. Navijači Tobdžija gotovo i da su zaboravili kada su poslednji put slavili protiv nekoga u Premijer ligi. Pomoći ćemo vam i reći da se to desilo "davnog" 6. oktobra, kada je Arsenal odneo minimalnu pobedu protiv Bornmuta na domaćem terenu rezultatom 1:0. Od tada, pa do ovog 5. decembra, Arsenal je nanizao sedam utakmica bez pobede u Premijeršipu, a današnji od Brajtona je samo došao kao šlag na tortu. Samo Bornmut, Vest Hem i Norič trenutno mogu da se pohvale "istom" formom kao Arsenal u poslednjih pet kola. 

VITORUL - ASTRA ĐURĐU (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:1
Ništa od keca, a samim tim i dobitka u Rumuniji. Nadali ste se da će upravo Vitorul prekinuti veliku seriju nepobedivosti gostujućeg sastava, ali do toga nije došlo. "Krivac" za tako nešto bio je George, koji je u 77. minutu zatresao mrežu rivala za neverovatnu sedmu uzastopnu pobedu Astre u rumunskom šampionatu.

KRAKOVIJA KRAKOV - RAKOV (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 0:0
Bez golova u Krakovu u duelu dva tima sa prilično sličnim imenima. Statistika kaže da je Krakovija bila daleko bliža pobedi od svog rivala, da je uputila više šuteva ka golu i da je imala veći posed, ali statistika nekada ume i da slaže. Meč nije rešen u regularnih 90 minuta, pa vas faktički nije ni zanimalo šta su ova dva poljska kluba uradila u nastavku. Tiketi su svakako završili u kanti.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara