Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Šta to beše fiks na Mančester junajted?

Vreme čitanja: 3min | pet. 04.10.19. | 08:00

Pogledajte ko vam je 3. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao

ZAOKRUŽENO

ARSENAL - STANDARD (tip 1, kvota 1,35), rezultat 4:0
U kombinovanom sastavu Tobdžije su došle do nova tri boda i prvog mesta u grupi F Lige Evrope. Cela priča na Emiratima trajala je devet minuta, jer je domaćin u periodu od 13. do 22. triput matirao Belgijance. Tačku je stavio Sebaljos početkom drugog dela za laganog keca.

Izabrane vesti

Opširnije OVDE.

SELTIK – KLUŽ (tip 1, kvota 1,60), rezultat 2:0
Prvak Rumunije je sredinom avgusta eliminisao Seltik iz kvalifikacija za Ligu šampiona, ali mu je Seltik u Glazgovu servirao osvetu i slavio bez većih problema. Trijumf Škota najavio je Eduard, a potvrdio Eljunousi, za prolaz jedinice.

Opširnije OVDE.

SPORTING – LASK (tip 1, kvota 2,05), rezultat 2:1

A u Lisabonu preokret za pet minuta. Vodili su Austrijanci protiv Portugalaca,  međutim, nisu izdržali. Da bodovi ostanu Lavovima postarali su se Bruno Fernandeš i Luiz Felipe, pošto su jedan drugom namestili golove za prva tri boda u takmičenju.

ROZENBORG – PSV (tip 2, kvota 1,85), rezultat 1:4

U velikoj formi igra tim iz Ajdhovena. U prvenstvu Holandije deli čelnu poziciju sa Ajaksom, a posle Sportinga osvojio je tri boda u Ligi Evrope i protiv Rozenborga. Još ubedljivije, jer je čak tri gola dao u prvom poluvremenu. Opet je blistao napadač Malen, strelac ukupno dva gola.

Opširnije OVDE.

SEVILJA - APOEL (tip 1, kvota 1,22), rezultat 1:0

Jedan, ali prolaska vredan. Kad je posle samo 17 minuta Ćićarito Ernadez pogodio za 1:0 malo ko na Pishuanu mogao je da pretpostavi da je to krajnji rezultat. Na vašu sreću, ni gosti nisu mogli do gola, pa je kec zaokružen bez većih problema.

Opširnije OVDE.

LACIO - REN (tip 1, kvota 1,55), rezultat 2:1

Veleobrt na Olimpiku. Nije vam bilo svejedno kad su Francuzi početkom drugog dela savladali Strakošku, ali što je ovaj par prošao možete da zahvalite Sergeju Milinkoviću Saviću. Golom i asistencijom reprezentativac Srbije je izrastao u glavnog arhitektu trijumfa.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

AZ ALKMAR – MANČESTER JUNAJTED (tip 2,, kvota 2,60), rezultat 0:0

Precenili ste Mančester junajted. Kako sad stvari stoje, kod engleskog velikana trenutno je svetlo samo ime. Sve ostalo je pod velikim upitnikom: od kvaliteta trenera, preko izbora fudbalera, do prikaza na terenu. Na kraju se došlo dotle da Crveni đavoli za 90 i kusur minuta meča u Holandiji ne upute nijedan jedini šut u okvir gola AZ-a. Štaviše, tim iz Alkmara je bio bliži trijumfu, pa dvojka nije bila ni na vidiku.

Opširnije OVDE.

BRAGA - SLOVAN BRATISLAVA (tip 1, kvota 1,35), rezultat 2:2

Nešto čudno se dešava na Kamenolomu. Nije više Braga sigurica na domaćem terenu kao što je bila sezonama unazad. Već debelo zaostaje u prvenstvu Portugala, a nije uspela da dobije ni meč drugog kola Lige Evrope. Iako je dvaput vodila. Vijana i Galeno su dovodili domaćina do prednosti, ali je tragičar meča upravo Bruno Vijana pošto je u nadoknadi prvog dela skrivio penal (Šporar pogodio iz odbitka), da bi tri minuta pre kraja postigao autogol!?

Opširnije OVDE.

VOLFZBERG – ROMA (tip 2, kvota 1,90), rezultat 1:1

Još jedno razočaranje za navijače Rome. Minule srede Rimljani su potuženi na Olimpiku od Atalalante, verovalo se da su minimalcem nad Lećeom opet uhvatili zalet, u izmenjenom sastavu čak su vodili u Austriji, ali džaba. Volfzberger je potvrdio da je jedno od najprijatnijih iznenađenja Lige Evrope i zalsuženo je stigao do boda, a vas ostavio bez dobitka.

Opširnije OVDE.

CSKA – ESPANJOL (tip 1, kvota 1,85), rezultat 0:2

Malo iznenađenje u Moskvi. Mada je posle debakla od Ludogoreca stabilizovao formu pobedama u Rusiji, CSKA očito nije još spreman za veliku scenu, što se najbolje videlo u jalovom izdanju protiv Espanjola. Keca nije bilo ni na vidiku, a strelci za tim iz Barselone bili su Vu Lei i Kampucano.

MOZZART TV - TIKET ZA VIKEND: Tanja voli Zvezdu, radi za Zvezdu, a i kad se kladi misli na Zvezdu

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara