©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Ne ide nam ta Liga nacija

Vreme čitanja: 4min | pet. 04.09.20. | 08:08

Pogledajte ko vam je 3. septembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

RUSIJA - SRBIJA (tip 1, kvota 2,25) - 3:1

Prolaze godine, decenije, ali Srbija (nekad Jugoslavija) ne ume protiv Rusije. Mogu baćuške da prespavaju dobar deo utakmice, mogu Orlovi da drže loptu do beskraja, ali na kraju se sve završi pobedom fudbalera iz najveće zemlje sveta. Vi koji ste zaokružili keca ste se radovali ovakvom epilogu - 3:1.

Opširnije OVDE.

FARSKA OSTRVA - MALTA (tip 1, kvota 1,65) - 3:2

Najuzbudljivije je bilo u četvrtoj diviziji, u duelu Farskih Ostrva i Malte koji je nakon dva preokreta završen trijumfom domaće selekcije od 3:2 (1:1). Strelci su bili igrači sa prezimenom Olsen, gosti su čak i vodili od 87. minuta, ali su Farani na kraju slavili sa 3:2. Uzbudljiv meč...

FINSKA - VELS (tip 2, kvota 2,30) - 0:1

Selekcija Rajana Gigsa napravila je veliki korak na startu kvalifikacija pobedom u Finskoj od 1:0 (0:0). Koliko je meč bio neuzbudljiv govori i podatak da su na istom viđena tek dva udarca u okvir gola, oba od strane gostiju i oba su završila u mreži rivala. Ali, prvi u trećem minutu meča poništen, jer se strelac Kifer Mur nalazio u ofsajdu Ipak, u finišu meča 28-godišnji napadač Kardifa se iskupio i jednu odličnu akciju svog tima po levoj strani završio nakon odlične povratne lopte Junajtedovog Danijela Džejmsa za pobedu na otvaranju nove sezone u Ligi nacija.

Opširnije OVDE.

UKRAJINA - ŠVAJCARSKA (tip 1, kvota 2,60) - 2:1

Ukrajina je ostvarila pobedu protiv Švajcarske, potvrdivši da igra sjajan fudbal. Bilo je lepih poteza, lepih akcija, veoma atraktivnih pogodaka... Jarmolenko i Zinčenko su bili strelci za Ukrajince, dok je za goste jedini gol dao Seferović. Ukrajina je upisala važan trijumf.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

TURSKA - MAĐARSKA (tip 1, kvota 1,55) - 0:1

Mađari su napravili iznenađenje u Sivasu, tukli Tursku sa 1:0, a presudio je spektakularan Soboslaijev pogodak iz slobodnog udaraca sa blizu 35 metara. Bomba kakva se retko viđa. Mada nisu igrali u najjačem sastavu Turci su bili favoriti. Mađari su došli sa pet poraza u poslednjih šest mečeva i sa samo jednim trijumfom u gostima u prethodnih 14 utakmica. Na kraju je došao kec...

Opširnije OVDE.

LETONIJA - ANDORA (tip 1, kvota 1,55) - 0:0

Ne toliko zanimljiv meč igrali su Letonija i Andora, a završen je sa po "krompirom" na obe strane. Možda je Andora mogla da iskoristi to što je Letonija imala igrača manje od 71. minuta, ali je domaćin u 56. minutu promašio penal pa je on bio taj koji je bio bliži golu. Na kraju, samo 0:0.

NEMAČKA - ŠPANIJA (tip 1, kvota 2,45) - 1:1

Oslabljena Nemačka protiv podmlađene Španije - 1:1! Po imenima selekcija apsolutni derbi prvog kola elitne grupe u Ligi nacija, međutim ovaj susret je pokazao da će i jedni i drugi i te kako morati puno da se uigravaju kako bi dostigli nivo nekih svojih ranijih sastava. Nemci su poveli pogotkom novog napadača Čelsija Tima Vernera u 51. minutu, ali su Španci do remija došli u 96. minutu, Gaja je bio strelac.

Opširnije OVDE.

MOLDAVIJA - TZV. KOSOVO (tip 2, kvota 1,50) - 1:1

Meč između Moldavije i tzv. republike Kosovo, završen je remijem, ali sa po golom na obe strane. Moldavija je bolje i ubedljivije krenula utakmicu i povela u 20. minutu utakmice kada je Nikolaesku doveo domaćina u prednost, ali su gosti izjednačili u 71. minutu kada je precizan bio Kololi.

Opširnije OVDE.

BUGARSKA - REPUBLIKA IRSKA (tip 2, kvota 2,00) - 1:1

Remi između Bugarske i Republike Irske. Krenulo je neubedljivo, bez prave šanse u prvom delu, ali je već na startu drugog domaća selekcija stigla do vođstva preko Božidara Kraeva iz prve prave akcije. A potom se nastavilo u istom ritmu. Irci su pokušavali, ali nedovoljno da bi ugrozili gol Georgija Georgijeva. Činilo se da će Bugari startovati trijumfom, ali je slavlje pokvario Šejn Dafi pogotkom posle kornera - kako bi Ostrvljani drugačije - u trećem minutu nadoknade. 

Opširnije OVDE.

SLOVENIJA - GRČKA (tip 1, kvota 2,85) - 0:0

Reprezentacija Slovenije je nastavila prokletstvo prvog meča remijem bez golova sa Grčkom u Stožicama, pa sada već šesnaest godina ne zna za pobedu na otvaranju ciklusa, bilo da se radi o kvalifikacijama ili velikom takmičenju. Mada, desetkovani, bez Josipa Iličića, Benjamina Verbića, Bojana Jokića, Tima Matavža, Robert Berić, Romana Bezjakai nekolicine drugih fudbalera, uspeh je što su Slovvenci izvukli i bod.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara