Humanitarni tiket u podne: Saša Marković tipuje za Centar za socijalni rad – Brus, za decu bez roditeljskog staranja

Vreme čitanja: 4min | ned. 09.02.20. | 09:26

Fudbaler Apolona od Ajaksa i Reala očekuje dvojke!

U društveno odgovornoj akciji kompanije MOZZART “Humanitarni tiket u podne”, tokom ove sedmice, plemenito – kladilačku sreću okušale su dve pevačice, glumica, košarkaš, rukometaš i dvojica fudbalera. Jedan od njih je današnji dobrotvorni gost Saša Marković. U međuvremenu, saznali smo ko je naš 200. plemeniti dobitnik. To je pevačica Ekstra Nena kojoj je naš menadžment odobrio dobitak od 10.000, 00 dinara mada tiket nije “prošao”. Poznata umetnica usmerila je pomenutu sumu za akciju koju vodi poznata novinarka Tamara Grujić, “S Tamarom u akciji”.

Od sutra plemenito – kladilačku sreću okušaće Lena Kovačević, Goran Bojović, Dragan Aničić, Pavle Mensur, Vladan Radača, Veselin Vuković i Marko Luis Stojanović.

Izabrane vesti

Pošto je fudbaler Saša Marković složio sedam utakmica u dobrotvornom tiketu i “konkuriše” za nagradu u MOZZART – ovoj akciji “Produži životni vek – pogodi najduži tiket”, malo se šalimo, prelazimo na posao.

Prve tri uzakmice stižu nam iz Španije i to već u podne: ESPANJOL – MAJORKA, ALBASETE – PONFERADINA i ALKORKON – LA KORUNJA. Espanjol ima lošiji međusobni skor od rivala, 13:5:15. Majorka je dobila poslednji okršaj sa 2:0. U derbi začelja klub iz Barselone ulazi sa poslednjim porazom od 2:1 dok je Majorka složila tri neuspeha. I na Albasete Saša igra jedinicu jer će pokušati da pobegne iz crvene zone i trijumfom prekine niz od tri poraza. Ponferadina jeste u zlatnoj sredini, ali bodovno mnogo ne beži rivalima i ima poslednju prvenstvenu pobedu.

Čuveni član Primere Deportivo ima četiri boda manje od Alkorkona. Domaći su “složili” pet remija i pobedu. La Korunja ima sedam trijumfa iz poslednjih osam utakmica. Poslednja dva okršaja ovih rivala okončana su remijima, 0:0 i 2:2.

“Na Espanjol i Albasete igram jedinice, kod para Alkorkon i La Korunja, iks, dva”.

Petnaest minuta kasnije kreće utakmica UTREHT – AJAKS. Domaći ne stoje loše na tabeli čije prvo mesto je prigrlio Ajaks. Domaći nemaju poraz na poslednjih pet utakmica, ali su u poslednja tri okršaja sa Kopljanicima bili na štitu. Gosti imaju sedam trijumfa i poraz od Groningena na sedam poslednjih mečeva. Utreht ima lošiji međusobni skor, 16:11:29, uz najubedljiviji poraz od Ajaksa 7:1.

“Dvojka”.

BORUSIJA M. – KELN kao naredni par. Keln ima lošiji skor, 23:7:9, uz najubedljiviju pobedu Borusije od 5:1. Jarčevi se bore za opstanak, a domaći za što bolju poziciju u vrhu tabele. Gosti su dobili poslednji okršaj, a RB je remizirao sa Menhengladbahom.

“Jedinica na Borusiju”.

Tokom igračke karijere Marković je nastupao za Ofk Beograd, Partizan, sad Apolon, ali u srcu je sigurno ostala Španija jer humanitarni tiket zaključuje sa još dve španske utakmice, OSASUNA – REAL i MALAGA – NUMANSIJA. Madriđani imaju bolji međusobni skor u odnosu na tim iz Pamplone, 5:7:23, uz najubedljiviju pobedu od 7:1. Real je slavio nad Osasunom u šest poslednjih okršaja. Viljareal i Sosijedad slavili sun ad Osasunom dok je Realov sjajan niz prekinuo upravo imenjak iz Sosijedada. Madriđanima su bodovi baš potrebni. Iz Primere selimo se u Segundu, bivši članovi elite bore se za bodove. Domaći bi da sačuvaju ovaj rang, a gosti da se uključe u plej of borbe. Numansija je odigrala nerešeno u poslednjoj utakmici, Malaga je izgubila. Statistika je blago na strani Numansije, 6:5:8.

“Na Real pokušavam sa dvojkom od Malage očekujem jedinicu”, rekao je naš gost koga upoznajemo sa novim i starim društveno odgovornim akcijama kompanije MOZZART.

Naša kompanija počinje izgradnju Mozzart – eko parka kod Štark arene. Krenula je i nova akcija “za duži životni vek – najduži tiket”. Mozzart je učestvovao  u akciji “Bitka za bebe”. Bio je naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili smo i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog  Pive Ivkovića.

Inače, MOZZART je u humanitarnom tiketu donirao ravno 14.707.690,00 dinara. Podsećamo na neke MOZZART – ove plemenite kladioce: Jugoslav Vasović, Praja Dalipagić, Moka Slavnić, Tozovac, Bogdan Obradović, Slobodan Soro, Marko Nikolić, Stragi Stevanović, Nele Karajlić, Sergej Trifunović, Vlado Gergijev, Dača Ikodinović, Vuk Kostić, Dragan i Živana Ilić, Miloš Teodosić, Rada Đuričin, Mira Banjac, Marko Živić, Jelica Sretenović, Gorica Popović, Ivan Mihailović, Žarko Stepanov, Dušica Novaković, Milan Antonić, Dragan Vujić, Slobodan Stefanović , Miroljub Turajlija, Aleksandar Dunić,  Milena Živanović, Milena Vasić, Nela Mihailović…

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Saše Markovića dobitak će biti doniran i za “Daun centar” za rad sa decom u Banjaluci, zajednički projekat Beograda i Banjaluke u nadi da će takvi projekti biti masovniji.  Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

Đurđe MEČANIN i Miloš Milić

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara